سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار حاضر به تایید مجوز گرانی شوینده‌ها نشدند

در حالی رئیس انجمن صنایع شوینده مدعی شده که افزایش قیمت شوینده‌ها در سازمان حمایت تصویب شده است که سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار حاضر به تایید این مساله نیستند.

به گزارش مشرق، چند روزی است که خبرهای مختلفی مبنی بر افزایش قیمت شوینده ها مطرح شده است، ۲۸ اردیبهشت در فضای مجازی نامه ای از سوی انجمن صنایع شوینده منتشر شد که نشان از افزایش قیمت محصولات این صنعت از ۵۰ تا ۸۰ درصد داشت.

در آن مقطع  یک مقام آگاه در ستاد تنظیم بازار این موضوع را کذب خواند و گفت: تاکنون هیچ بحثی در خصوص قیمت‌های جدید محصولات صنایع شوینده نشده و هر گونه افزایش قیمت بدون مجوز ممنوع است.

وی افزود: نامه منتشر شده بدون تاریخ، امضا و مهر بوده و به نظر می‌رسد ناشی از فضاسازی برخی اعضای انجمن و به‌ منظور دریافت مجوز افزایش قیمت باشد.

امروز هم با وجود عدم ابلاغ رسمی مصوبه سازمان حمایت، بختیار علم بیگی رئیس انجمن صنایع شوینده و آرایش بهداشتی ادعا  کرده ‌که سازمان حمایت   با افزایش ۲۵ تا ۴۰ درصدی قیمت صنایع شوینده و آرایشی بهداشتی موافقت کرده است.

پیگیری های در باره این ادعا از سازمان حمایت و ستاد تنظبم بازار حاکی است، هیچ کدام از این مراجع رسمی حاضر به تایید این خبر و صدور مجوز گرانی شوینده ها نیستند.

در ضمن انجمن صنایع شوینده هم تاکنون سندی مبنی بر اینکه سازمان حمایت چنین مجوزی صادر کرده، در اختیار رسانه ها قرار نداده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
    0 2
    راه خودراطبق علم اقتصادمی رود؛به تاییدوتکذیب شماهم نیازی نیست که تکذیب کنید...
    • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۲
      1 0
      این علم اقتصادی که میگی اگر چین ازش پیروی میکرد الان به جای اینکه اقتصاد برتر دنیا باشه 500 میلیون گرسنه داشت. نظارت محکم بر بازار از اصول عقلانی هست و ربطی به علم اقتصاد نداره.
  • IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
    2 1
    پس گرون میشه
    • IR ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
      0 1
      دقیقا مثل دوران ریاست جمهوری های قبلی.
    • IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
      0 1
      بله مثل قبلي ها. ما مشكلي با بيان حقايق نداريم و با هيچ جرياني عقد اخوت نبسته ايم.
  • IR ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
    2 0
    تایید نشد یعنی تایید شد!!!
  • IR ۰۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۲
    1 0
    پس چرا گرون شده.
  • IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۲
    2 0
    از صدر اسلام تا اوائل سده‌ی چهاردهم هجری قمری، دینار، که یک واحد پول فلزى از جنس طلا با وزن مشخص بود، در میان مسلمانان رایج بود. مزیت این پول آن بود که با گذشت زمان ارزش آن کاهش نمی‌یافت؛ مثلاً قیمت متوسط گوسفند در زمان‌های متمادی، همواره حدود یک دینار بود. این امر باعث می‌شد که وقتی کسی پولی را قرض‌الحسنه می‌داد، در زمان پس گرفتن پولش، متضرر نمی‌شد؛ اما متأسفانه ارزش پول اعتباری بدون پشتوانه‌ی فعلی ریال، دائماً کم می‌شود. لذا اکنون لازم است یک واحد پول ملی جدید داشته باشیم که ارزشش همواره معادل وزن مشخصی از طلا باشد. اگر این واحد جدید معادل یک میلی‌گرم طلای ۲۴ عیار تعریف شود، در این لحظه معادل ۱۸۳۸۹ ریال بوده، و یک دلار آمریکا نیز در همین لحظه، تقریباً معادل ۱۷ واحد جدید پول ملی می‌گردد؛ اما قیمت یک گرم طلای ۲۴ عیار همواره براساس تعریف قانونی، هزار واحد جدید پول ملی خواهد بود و این امر باید توسط بانک مرکزی و دولت، نظارت، و با پشتوانه‌ی ذخائر طلای بانک مرکزی، کنترل و مدیریت گردد. به این ترتیب در زمان شروع اجرای طرح تثبیت ارزش پول ملی در برابر طلا، موجودی ریالی تمام حساب‌ها، با توجه به قیمت ریالی طلای ۲۴ عیار در آن لحظه، به معادل واحد جدید تبدیل، و اسکناس‌های ریالی با اسکناس‌های این واحد، به‌تدریج، اما با همان نرخ برابری منجمد شده در لحظه‌ی شروع، جایگزین می‌گردد؛ در نتیجه، هم تمام صفرهای زیادی قیمت‌ها با واحد ریال از بین می‌رود، و هم پول با گذشت زمان دیگر از ارزش نمی‌افتد و دچار تورم نمی‌شود؛ ضمن آنکه سنت قرض‌الحسنه هم احیاء می‌گردد و می‌توان سود را هم از نظام بانکی حذف، و بانک‌داری اسلامی بدون ربا را محقق کرد. این پول در برابر ارزهای خارجی، ارزشش با مرور زمان کم نخواهد شد، زیرا قیمت طلا به هر ارزی که مبنا باشد، در دراز مدت افزایش می‌یابد؛ در نتیجه امکان تبدیل شدن به واحد پول بین‌المللی را هم خواهد داشت. مزیت دیگر این پول آن است که دیگر دلالی طلا، سکه و ارز با این پول سودی نخواهد داشت، زیرا قیمت طلا و سکه به این پول همیشه ثابت است، و قیمت ارز به این پول نیز تک‌نرخی و شناور شده، و به مرور زمان کاهش می‌یابد، و دیگر نیازی به دخالت دولت در بازار ارز وجود نخواهد داشت، در نتیجه نقدینگی بهتر به سمت تولید هدایت خواهد شد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس