کد خبر 1379753
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
آیا یکشنبه موعد جنگ‌افروزی جدید علیه فلسطین است؟

روزنامه رأی الیوم با انتشار یادداشتی بعید ندانست که در سایه پافشاری غیرمنطقی تل‌آویو بر برگزاری راهپیمایی پرچم در بیت‌المقدس، یکشنبه آینده، موعد آغاز جنگی جدید در فلسطین اشغالی باشد.

به گزارش مشرق، فلسطین پس از اصرار رژیم صهیونیستی در برداشتن گامی تشدید کننده که ممکن است کل وضعیت امنیتی را زیر و رو کند و میدان نبرد جدیدی را باز کند که هیچ کس از نتایج آن اطلاعی ندارد، در حالت انتظار و تنش به سر می برد.

روزنامه رأی الیوم با انتشار یادداشتی با این محور نوشت: «یکشنبه آینده (۲۹ می)، موعدی است که اسرائیل برای راه‌اندازی به اصطلاح «راهپیمایی پرچم» از باب العامود و کوچه‌های شهر قدیمی قدس تا دیوار البراق در تلاش برای یافتن "حاکمیت از دست رفته"، با نادیده گرفتن هشدارهای فلسطینی‌ها در مورد خطر این اقدام "تحریک آمیز" و نتایج فاجعه بار مورد انتظار آن اعلام کرده است».

بر این اساس، دولت اشغالگر اصرار دارد که راهپیمایی را برگزار کند که به وضعیت متشنج میدانی و احتمال رفتن مقاومت به دور جدیدی از نبردها کمک می‌کند تا معادله خود را در شهر قدس اشغالی مبتنی بر اصل عدم تعدی به مقدسات حفظ کند.

بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تاکید کرد که این راهپیمایی طبق روال عادی خود برگزار خواهد شد و به اعلام رادیو اسرائیل، وی از همه طرف‌ها از جمله  احزاب اسرائیلی خواست تا مسئولیت خود را در قبال این مسئله حساس نشان دهند. لذا علیرغم تداوم تنش در منطقه باب العامود و شهرک قدیمی قدس و تهدیدهای گروه‌های فلسطینی، راهپیمایی پرچم طبق روال خود برگزار خواهد شد.

شهرک‌نشینان به دنبال تلافی شکست سال گذشته در راهپیمایی پرچم

به نظر می‌رسد که راهپیمایی پرچم، امسال با سروصدا و توجهی استثنایی مواجه شده، زیرا شهرک‌نشینان افراطی قصد دارند روز «یکپارچه شدن اورشلیم» را با هجوم گسترده به مسجد الاقصی و راهپیمایی با پرچم‌های بزرگ اسرائیل جشن بگیرند که از طریق آن شکست سال گذشته خود را جبران کنند که در پی شلیک موشک‌های مقاومت، همگی پراکنده شدند.

پس از اعلام موجودیت رژیم جعلی رژیم صهیونیستی در یوم‌النکبه (۱۴ می ۱۹۴۸)،   بخش غربی شهر قدس به تصرف این رژیم و قسمت شرقی به تصرف اردن درآمد. اما نهایتاً در پی جنگ شش روزه میان عرب‌ها و رژیم صهیونیستی و پیروزی این رژیم در ژوئن ۱۹۶۷ میلادی، بخش شرقی نیز به بخش غربی قدس الحاق شد و که تل‌آویو این روز را تحت عنوان «روز اورشلیم» (قدس) جشن می‌گیرد.

سال گذشته، این روز که مصادف بود  با ۲۸ رمضان و تحصن فلسطینی‌ها در مسجد الاقصی در هفته منتهی به روز جهانی قدس؛ صهیونیست‌های افراطی به مسجدالاقصی یورش بردند و پس از آن بود که نبرد «سیف القدس» علیه اشغالگران از سوی مقاومت فلسطین رقم خورد و صهیونیست‌ها ناگزیر به لغو راهپیمایی پرچم و تعویق آن شدند.

صهیونیست‌ها برای بزرگداشت این روز، جشن راهپیمایی و رقص پرچم‌ها را هر ساله برگزار می‌کنند و این راهپیمایی از یک مکان مورد توافق در قدس غربی آغاز و با عبور از باب‌های شهرک قدیمی قدس یعنی باب‌های الخلیل و الجدید، خود را به باب‌العامور می‌رسانند و این راهپیمایی همواره با تظاهرات اعتراضی فلسطینی‌ها با وجود تدابیر شدید امنیتی همراه می‌شود.

پیام اسرائیل به مقاومت فلسطین: به دنبال تشدید تنش نیستیم

در چارچوب نگرانی‌ها از این روز، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل از طریق میانجیگر قطری و دستگاه اطلاعاتی مصر به حماس پیام داده و اعلام کرده که به دنبال تشدید تنش نیست و راهپیمایی پرچم مانند هر سال طبق روال برگزار خواهد شد.

این شبکه صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل آماده مقابله با حملات موشکی از غزه خواهد بود و ارتش اسرائیل آماده مقابله با موشک‌هایی که احتمالا از غزه شلیک خواهد شد، است. به همین دلیل سامانه‌های گنبد آهنین فعال خواهند شد.

پیش‌بینی برگزاری خشونت‌آمیزترین راهپیمایی پرچم

سعید بشارات، کارشناس مسائل اسرائیل نیز در این باره گفت: «این راهپیمایی در زمان بسیار پرتنشی اعم از فلسطینی و اسرائیلی برگزار می‌شود و راست‌گرایان می‌خواهند خود را به گونه‌ای دیگر ثابت کنند و طی ساعات گذشته، پیروان آن عمدا پرچم فلسطین را در چندین گردهمایی به آتش کشیدند».

وی افزود: «شهرک‌نشینان می‌دانند که فضای عمومی فلسطین در حال حاضر از زوال قریب الوقوع اسرائیل صحبت می‌کند و در مقابل خاخام‌های یهود خواستار هدف قرار دادن مقدس ترین اماکن عبادت مسلمانان در قدس می‌شوند».

در خصوص سناریوهای مورد انتظار در جریان راهپیمایی پرچم در سال جاری، بشارات پیش‌بینی کرد که این راهپیمایی در مقایسه با  سال‌های گذشته علیه ساکنان قدس و دارایی‌های آن‌ها در بخش قدیمی شهر، خشونت آمیزتر باشد. به ویژه از آنجایی که سازمان جنایتکار «لِهاوا»، که پیروان خود را به تنفر از عرب‌ها و مسلمانان آموزش می دهد در فراخوان ها و سازماندهی برنامه‌ها برای این روز، پیشتاز است.

به گفته بشارات، تاریک‌ترین سناریو این است که «افراطی‌ها یک سناریوی خیالی ایجاد کرده‌اند که انتظار دارند روزی در جریان راهپیمایی پرچم محقق شود و آن این است که شرکت کنندگان به طور دسته جمعی به سمت یکی از دروازه های مسجد الاقصی هجوم خواهند آورد و پس از اینکه پلیس کنترل امور را از دست می‌دهد، به آن حمله می‌کنند و یک جنگ مذهبی خونین رخ خواهد داد که در آن رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز دخالت خواهد کرد.

جنگ چگونه شعله‌ور خواهد شد؟

روزنامه صهیونیستی هاآرتص با تایید این موضوع که اسرائیل به دلیل عدم بلوغ رهبرانش، به سمت یک رویارویی جدید با مقاومت فلسطین در نوار غزه پیش می‌رود، نوشت: «اسرائیل با چشمان باز به سمت  عملیات "حارس الاسوار ۲" حرکت می کند. (این همان نامی است که اسرائیل بر جنگ سال گذشته علیه نوار غزه گذاشت و گروه‌های فلسطینی نیز دفاع خود را شمشیر قدس نامیدند). در این میان هیچ  انسان بالغ مسئولی وجود ندارد که جلوی فاجعه را بگیرد؛ نه در سطح رهبری سیاسی و نه در سطح رهبری اجرایی».

هاآرتص در ادامه با اشاره به موافقت، «عمر بارلیو» وزیر امنیت داخلی و «یاکوف شابتای»، بازرس کل پلیس، با درخواست «راهپیمایی پرچم» در اواخر ماه جاری که از سوی شهرک‌نشینان سازماندهی می‌شود، نوشت که پلیس رژیم صهیونیستی مانع عبور فلسطینی‌ها خواهد شد و این وظیفه شابتای و «دورون یدید» فرمانده تیپ اورشلیم است که به وزیر مربوطه و دولت صهیونیست، «توضیح دهند که این یک اقدام تحریک آمیز خطرناک علیه فلسطینی‌ها در حساس‌ترین زمان و ناآرام‌ترین مکان جهان است، اما در عوض، آن‌ها با پوچی ملی‌گرایانه رهبری سیاسی همراهی می‌کنند».

این روزنامه صهیونیستی در ادامه به پیام هشدار «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس اشاره کرد و نوشت که مقاومت اجازه انجام این راهپیمایی را نخواهد داد.

این روزنامه در ادامه گزارش خود نوشت: «شرم‌ آور است که تصور کنیم در وزارت امنیت داخلی، نماینده جناح چپ در دولت تغییر نشسته است و به نظر می رسد تلاش وزرای چپ در دولت برای اثبات سوگند خود و جلب لطف مردمی که هرگز آن‌ها را انتخاب نخواهند کرد، باعث شد آن‌چه از حیثیتشان باقی مانده بود، از دست بدهند. حتی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق، سال گذشته هرچند با تاخیر خواستار عدم عبور از باب العامود شد.

هاآرتص نوشت: «اگر بارلیو فاجعه‌ای را که اسرائیل به سوی آن می‌رود را نمی‌بیند، پس باید امیدوار باشیم که نخست وزیر نفتالی بنت از خواب بیدار شود و دستور دهد این تصمیم نادرست را تغییر داده و به این جنون در راستای منافع عموم مردم در اسرائیل پایان دهد».

این در حالی است که مقاومت فلسطین به دشمن صهیونیستی پیام فرستاده و هشدار داده که اجازه برگزاری راهپیمایی پرچم در تاریخی که اعلام شده را نخواهد داد و دشمن صهیونیستی اجازه عبور از خطوط قرمزی که نبرد «سیف القدس» ترسیم کرده، نخواهد داد.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    0 0
    از این کفتارا بعید نی که مسجد القصی رو با موشک بزن و آسیب جزئی بهش برسونن بعد بگن کار موشک های مقاومت بوده، اینطوری خوب میشه برا عربا که یه بهونه پیدا میکنند که از حماس و مقاومت حمایت نکنن ( هرچند قبلش هم حمایت نمیکردن، منظرم اینه که تو افکار عمومی کشورهاشون بهانه ای برای توجیح عدم حمایتشون از مقاومت پیدا میکنن، وگرنه همه میدونن که اینا خودشون دشمن مقاومت ان! )

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس