به گزارش مشرق، احدی دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: روزهای گرم تابستان آغاز شده و شاید برای هر کدام از ما تحمل این روزهای داغ سخت باشد اما وجود برخی راهکارها می تواند کمکی برای هر فرد باشد.
او می گوید: خوراکی های تابستانی و کمک این مواد تغذیه ای یکی از چیزهایی است که هر کدام از افراد در آغاز هر فصل به دنبال آن هستند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: استفاده از ماست همراه کشمش، ماست همراه با نعناع یا ترکیب سبزیهای دیگر با ماست در فصل تابستان می تواند بدن شما را خنک کند .
او می گوید:مصرف کاهو سکنجبین، فالوده سیب، فالوده خیار، آب هندوانه با سکنجبین، خیار با سکنجبین و شربت سکنجبین نیز در این فصل گرم سال بسیار مفید است.
خانم احدی گفت: بهتر است در این فصل برای خنک کردن بدن از غذاهای سنگین مانند کله پاچه، حلیم، ماکارونی و آش رشته استفاده نشود.
اوگفت: بهتر است در تابستان ناهار از صبحانه و شام سبک تر باشد و از سالاد به عنوان یک وعده غذایی در ناهار استفاده کنیم، ضمن این که مصرف آب دوغ خیار هم بسیار خوب است.