سردار حاجیان

سخنگوی فرماندهی کل انتظامی گفت: مردم بارها به پلیس معترض بودند که چرا با افرادی که در حوزه حجاب ناهنجاری در جامعه به وجود آورده‌اند برخورد نمی‌کنید چراکه مردم معتقد هستند حرمت زن اسلامی شکسته می‌شود.

به گزارش مشرق، از هسته اولیه پلیس در ایران که در دوره ناصرالدین شاه تا این روزها که تغییراتی در ساختار آن به وجود آمد و از نیروی انتظامی به فرماندهی انتظامی تغییر یافت، پلیس دوران گوناگونی را تجربه کرده است.

مجموعه‌ای که با هدف امنیت داخلی شکل گرفت و باعث شد شب‌ها و روزها که ما خوابیم یا مشغول زندگی روزمره، آن‌ها بیدار باشند و تلاش کنند تا امنیت را در جامعه تأمین کنند و به شکار جرم و جنایت بروند. به تازگی تغییراتی در ساختار پلیس به وجود آمد و طرح جامعه ساختار فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران به تأیید فرماندهی کل قوا رسید. این طرح با اقدامات و پژوهش‌های ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد انتظامی بعد از ارزیابی‌های گوناگون آماده شد و به تأیید رهبری نیز رسید.

در ساختار جدید و بر اساس این طرح، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا به دو مجموعه سازمان اطلاعات و پلیس امنیت عمومی تبدیل می‌شود. همچنین در این طرح تبدیل معاونت اجتماعی ناجا به معاونت فرهنگی و اجتماعی، دانشگاه علوم انتظامی امین به دو دانشگاه جامع تحصیلات تکمیلی و دانشگاه تربیت افسری و تربیت پلیس دیده شده است. بعلاوه اینکه معاونت علوم، تحقیقات و فناوری و دفتر همکاری‌های مردمی و پلیس افتخاری نیز ایجاد می‌شود.

هر ساله همزمان با شعار سال پلیس کار گروه‌هایی را برای احقاق این شعار راه اندازی می‌کند، امسال هم پلیس در زمینه مقابله با احتکار و قاچاق کالا اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته است؛ به منظور مطلع شدن از تغییرات پلیس و اقدامات این فرماندهی در سال جاری از سردار مهدی حاجیان سخنگوی فرماندهی کل انتظامی دعوت کردیم تا به سوالات پاسخ دهد.

وی با اشاره به اینکه هرگونه روشنگری که باعث ایجاد امید باشد به مثابه جهاد تبیین است، گفت: در جنگ نرم نقش اصلی را اصحاب رسانه ایفا می‌کنند و هرچه شما فنی‌تر و حرفه‌ای تر و قوی‌تر باشید و در رصد و پایش هایی که انجام می‌دهد اهداف دشمن را برای مردم مشخص کنید سبب می‌شوید تا مردم با هدف‌های شوم خیانتکارانه دشمن آشنا شوند.

در ادامه می‌توانید مشروح گفت و گوی معاون فرهنگی-اجتماعی فرماندهی کل انتظامی را بخوانید:

ایجاد نظم و امنیت در داخل کشور با انتظامی کل کشور، بفرمائید در راستای شعار سال پلیس چه اقداماتی در کاهش قاچاق و احتکار کالا انجام داده است؟

نظم و امنیت ملی نیازمند همراهی و همدلی همه سازمان‌ها با نهادها با پلیس است، همان طور که قانون گذار وظیفه استقرار نظم و امنیت را بر عهده پلیس گذاشته است، انتظامی کل کشور خود را موظف می‌داند تا انضباط را در کشور استقرار کند. استقرار با ایجاد متفاوت است و چندین گام فراتر از ایجاد است، استقرار یعنی نهادینه کردن و ریشه دار کردن نظم و امنیت که برگرفته از قانون مدنی جامعه و همراهی مردم برای ایجاد امنیت پایدار است.

مؤلفه‌های متفاوتی در نظم ملی نقش دارد، یکی از این مؤلفه‌ها، مؤلفه اقتصاد است، پلیس در این حوزه باید حافظ مال و سرمایه‌های اقتصادی مردم و بیت‌المال باشد و از سرمایه فردی یا دولتی صیانت کند. به همین دلیل پلیسی تشکیل شد که وظیفه این پلیس جلوگیری از اقدامات اخلال در بازار، اخلال در نظم اقتصادی و مبارزه با فساد است.

البته یکی از مهمترین وظایف این پلیس در حوزه تشخیص است تا پایه‌های فساد را بخشکاند. همچنین مبارزه با مفسدین اقتصادی و اخلال گران در نظام اقتصادی هم بر عهده پلیس امنیت اقتصادی است. پلیس امنیت اقتصادی سودجویانی که به دنبال منافع شخصی خودشان هستند را شناسایی و دستگیر می‌کند تا چرخ اقتصادی کشور به خوبی بچرخد و در نظام اقتصادی خللی وارد نشود.

آیا خلاء و یا ضعفی در دسترسی‌های قانونی برای پلیس امنیت اقتصادی وجود دارد؟

پلیس امنیت اقتصادی نیاز به هوشمندی و ساز و کار خاص دارد تا بتواند به درستی وظایف خود را اجرا کند؛ به عنوان مثال در اختیارات قانونی برخی مشکلات وجود دارد و ضعف‌هایی است که امیدواریم قانون گذار ورود کند.

به ویژه در پلیس گمرک که مبدا ورود هرگونه کالایی به کشور است، پلیس در اینجا باید نقش نظارتی خودش را داشته باشد که در برخی از مکان‌ها هنوز پلیس استقرار ندارد. البته در اینجا وزارت اقتصاد و ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید این کمک را داشته باشد تا پلیس به طور واقعی در گمرکات حضور داشته باشد.

گوشه‌ای از اقدامات پلیس امنیت اقتصادی را از ابتدای سال تا کنون بیان کنید

از تاریخ ۱۸ اردیبهشت تا هفتم تیرماه بیش از ۶۸۰۰ تن برنج، بیش از ۱۱۷۰۰ تن گندم و آرد، بیش از ۶۸۰۰ تن روغن، حدود ۶۰۰۰ تن نهاده‌های دامی و مقادیر زیادی کالاهای دیگر، به ارزش بیش از ۲۸ هزار میلیارد ریال کشف شده است.

در مصاحبه‌های قبلی اعلام کردید که پلیس به سامانه جامع تجارت دسترسی کامل ندارد، آیا این دسترسی ایجاد شد؟

خیر؛ پلیس باید به بانک‌های اطلاعاتی دسترسی داشته باشد، اگر بخواهیم یک مبارزه هدفمند و هوشمند داشته باشیم باید دسترسی کامل به سامانه جامع تجارت وجود داشته باشد نه فقط دسترسی در حد یک استعلام باشد.

در واقع پلیس اکنون به عنوان یک ادمین به این سامانه دسترسی دارد در صورتی که باید پلیس دسترسی کامل داشته باشد تا بتواند تک به تک موجودی انبارها را رصد کند تا در مواقع نیاز اعلام کند کدام انبار اقدام به احتکار کرده و یا بار قاچاق دارد.

ساز و کار اینترپل به چه صورت است؟

سازمانی به نام سازمان پلیس جنایی بین‌المللی به نام اینترپل وجود دارد که نقش هماهنگ کننده بین پلیس‌های کشورها را بر عهده دارد؛ ۱۹۳ کشور در این سازمان عضو هستند که بعد از سازمان ملل از نظر تعداد اعضا بزرگترین سازمان بین‌المللی است.

وظیفه این سازمان همکاری و هماهنگی برای ردیابی، شناسایی و دستگیری مجرمین و یا متهمین متواری از خاک کشورشان است. اینترپل بر اساس ماده ۳ قانون اساس نامه‌اش اجازه ورود به مسائلی که شائبه مسائل ملی، قومی، سیاسی و … داشته باشد را ندارد.

در این سازمان ابزارهایی برای همکاری و هماهنگی بین کشورها وجود دارد اما این نکته را باید بدانید که اینترپل خودش یک سازمان تصمیم گیرنده نیست، یعنی اینترپل اختیارات و یا صلاحیت در خصوص استرداد یا عدم استرداد متهم را ندارد.

اعلان قرمز اینترپل به چه معنا است؟

اینترپل برای اینکه بتواند متهمان فراری را مورد پیگیری قرار دهد ابزارهایی دارد، که از این ابزارها می‌توان به اعلام قرمز اشاره کرد. اعلان قرمز برای افراد یا متمان تحت تعقیب است که به درخواست کشور محل وقوع جرم پس از دریافت حکم مقام قضائی از سوی اینترپل صادر می‌شود.

استرداد یک تصمیم سیاسی-قضایی است و پلیس برای استرداد مقام تصمیم گیرنده نیست. فرایند استرداد یک تصمیم قضایی-پلیسی-سیاسی است

زمانی که اعلان قرمز صادر شد کشورها شروع می‌کنند به ردیابی و شناسایی و جست و جو در بانک‌های اطلاعاتی و بررسی مبادی ورودی و خروجیشان. وظیفه ردیابی و شناسایی و دستگیری تا این حوزه بر عهده پلیس است یعنی پلیس کشورهای وظیفه دارند افرادی را ردیابی کنند و دستگیر کنند.

پس استرداد بر عهده چه نهادی است؟

استرداد یک تصمیم سیاسی-قضایی است. پلیس برای استرداد مقام تصمیم گیرنده نیست. فرایند استرداد یک تصمیم قضایی-پلیسی-سیاسی است که پلیس یک بازوی اجرایی است و نقش تصمیم ندارد.

استرداد متهم بین دو کشور بر چه اساسی است؟

تصمیم بر اساس قراردادهای استرداد مجرمین بین دو کشور است، یا بر اساس قراردادهای چند جانبه یعنی کنوانسیون‌های بین‌المللی است.

یا بر اساس عمل متقابل است به عنوان مثال در ایران ماده یک قانون استرداد می‌گوید هرگاه متهمی از کشور به ایران متواری شد ایران تعهد می‌دهد به شرط عمل متقابل متهم را به ان کشور مسترد کند.

سه سارق فراری صندوق امانات بانک ملی چه زمانی به کشور بازگردانده می‌شوند؟

در ابتدا بگویم که کشف سرقت بانک ملی افتخاری است برای امنیت جمهوری اسلامی چراکه کمتر از ۴۸ ساعت متهمان این پرونده شناسایی و دستگیر شد و در مقایسه با سرقت‌های مشابه در سایر کشورها و دستگیری متهمان این پرونده کم نظیر بود.

قانون گذار باید بر روی این مسائل کار کند که افشای اطلاعات دوربین‌های مدار بسته جرم است مگر اینکه تحویل مراجع پلیسی و قضائی داده شود

در ارتباط با متهمان فراری هم بر اساس اعلان قرمز صادره توسط پلیس جمهوری اسلامی ایران این افراد در یکی از کشورهای همسایه شناسایی و دستگیر شده‌اند و در حال رایزنی برای برگرداندن آنها به کشور هستیم.

به نظر شما آیا احساس امنیت در جامعه با امنیت فعلی حاکم برابر است؟

یکی از دلایلی که باعث می‌شود احساس امنیت در کشور کم شود انتشار فیلم‌های سرقت و یا درگیری در فضای مجازی است، چراکه آن جرم در یک نقطه اتفاق افتاده است اما انتشارش سبب می‌شود افراد فکر کنند این جرم در هر زمان و هر لحظه‌ای در کشور رخ می‌دهد و احساس امنیت لکه دار شود.

قانون جرایم رایانه‌ای کشورها به دلیل حفظ حریم خصوصی افراد، محرمانه بودن عملیات پلیسی و در واقع محرمانه بودن داده‌ها و جلوگیری از افشای اطلاعات شخصی و دولتی هرگونه انتشار تصاویر مرتبط با سارق یا فرد خسارت دیده در فضای مجازی را ممنوع می‌داند.

در کشور ما برای این کار جرم انگاری نشده است و مشاهده می‌شود تصاویر دوربین مدار بسته‌ای که در آن یک خانم مورد سرقت واقع شده است بدون اجازه صاحب تصویر منتشر می‌شود! قانون گذار باید بر روی این مسائل کار کند که افشای اطلاعات دوربین‌های مدار بسته جرم است مگر اینکه تحویل مراجع پلیسی و قضائی داده شود.

نکته مهم دیگر درباره انتشار فیلم‌های سرقت و درگیری در فضای مجازی این است که لحظه وقوع جرم و خشونت ناشی از آن منتشر و توسط افراد زیادی دیده می‌شود اما تصاویر مربوط به برخورد و دستگیری مجرمان منتشر نمی‌شود و افراد فکر می‌کنند این متهمان آزادانه در کشور هستند و کسی به کار آنها کاری ندارد.

در نهایت باید بگویم که هرگونه انتشار تصاویری که موجب تشویش اذهان عمومی شود و یا حریم خصوصی افراد را خدشه دار کند جرم است و پلیس نسبت به شناسایی منتشرکننده این فیلم‌ها اقدام می‌کند و مناسب با قانون با او برخورد می‌کند.

پلیس برای ترویج حجاب و عفاف در جامعه برنامه‌ای دارد؟

ما اعتقاد داریم بحث حجاب و عفاف یک کار فرهنگی بر مبنای اعتقادات اسلامی است، مردم ایران هم به حجاب مقید هستند اما گروهی در کشور هنجارشکن هستند که یا به صورت عمدی و یا غیرعمدی اقداماتی انجام می‌دهند که در شرع و دین به عنوان ناهنجاری شناخته می‌شود و در شأن مردم انقلاب اسلامی به ویژه زنان با کرامت نیست.

ما اعتقاد داریم موضوع حجاب باید از طریق کار فرهنگ‌سازی و ایجابی نهادینه شود، به همین دلیل از مردم می‌خواهیم در جامعه حجاب اسلامی را رعایت کنند و از پوشیدن لباس‌های زننده و نامتعارف پرهیز کنند چراکه این حق مردم است تا در یک محیط سالم زندگی کنند.

آیا گشت ارشاد به همین روال ادامه پیدا می‌کند و یا اینکه شاهد تغییراتی در عملکرد آنها هستیم؟

مردم بارها به پلیس معترض بودند که چرا با افرادی که در حوزه حجاب ناهنجاری در جامعه به وجود آورده‌اند برخورد نمی‌کنید چراکه مردم معتقد هستند حرمت زن اسلامی شکسته می‌شود. کار پلیس مبنای قانونی دارد و نمی‌توانیم فراتر از قانون کاری را انجام دهیم؛ در قانون موضوع کشف حجاب به عنوان یک جرم شناخته شده است، کشف حجاب یک جرم مشهود هست و پلیس وظیفه دارد با آن برخورد کند.

به همین منظور گشت ارشاد در وهله اول با نگاه ایجابی با افرادی که اقدام به کشف حجاب کرده‌اند برخورد می‌کند و در صورت عدم تمکین بر مبنای قانون با فرد برخورد می‌شود و کاری فراتر از قانون انجام نمی‌دهد. گشت ارشاد همراه مردم است و شیوه کارشان هم اول تذکر و بعد برخورد قانونی است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 14
  • IR ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    12 9
    این ادبیات دموکرات مآب از پلیس برای چیست؟ مگر قرار است قانون بر اساس میل مردم باشد که می گویید که مردم معتقد هستند حرمت زن اسلامی شکسته می‌شود؟ اگر با این حساب مردم معتقد بودند که هسند کمربند ایمنی اعصاب خرد کن است و تا پلیس نباشد معمولا آن را نمی بندند و یا تا زور نباشید زیر بار بیمه نمی روند و یا کلاه کاسکت به سر نمی گذارند و... با آنها هیچ برخوردی نکنید. شما موظف هستند قانون کشور را که بر آمده از شرع مقدس اسلام است اجرا کنید. خواه مردم بپسندند و خواه نپسندند.
    • آروین FR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱
      1 0
      جناب قوانین کمربند ایمنی را با دین مخلوط نکن. این حجابی که تو ذهن شماست توصیه ایست به مسلمانان مومنه، یعنی مربوط به دینه. دین هم اساسش نبوت و دعوت هست و نه قانون و پلیس. اگر دین مقوله پلیسی و قانونی بود خدا صد و بیست و چهار هزار پیامبر نمی فرستاد. شماها نبوت رو قبول ندارید
  • IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    7 8
    شک نکنید بزرگترین اولویت هر جامعه ای همان چیزی است که بیش از همه دشمن دارد آن را می کوبد. الان بیش از حتی موشکهای بالستیک، بیش از غنی سازی اورانیوم و حتی بیش از اصل اسم جمهوری اسلامی، دشمن دارد حجاب را می زند. شک نکنید آنها درست فهمیده اند که اگر گناه در جامعه اسلامی علنا آزاد شد، رسما و به طور مبنایی حاکمیت دین نفی شده است. تمام اقتصاد بهانه ای است برای آنکه تمام هم و غم جمهوری اسلامی بشود یک مساله سکولار به اسم اقتصاد. یعنی بشود نرمال مثل بقیه دنیا. یعنی گلوله دودزایی برای فاجعه اخلاقی و سقوط عفت عمومی. البته شکی نیست که از نظر اقتصادی هم بی حجابی با آمار هولناک طلاق و فرزندان طلاق و قتلهای عشقی و ناموسی و هزینه پرونده های آن سالانه بیش صدها اختلاس بزرگ برای کشور خسارت دارد. اما به هر حال هر خسارت مادی قابل جبران است. در حالی که وقتی حیا و عفت و غیرت رفت و بی غیرتی تبدیل به نشانه روشنفکری و مایه افتخار شد، دیگر جبرانی وجود ندارد. شک نکنید کسانی که دایم دم از فرهنگسازی می زنند، هدفی جز رها کردن جامعه ندارند. چون همین ها در تمام قوانین بشری بشدت از تشدید برخورد و بازرسی و نظارت دم می زنند و مثلا نمی گویند برای بد بودن اختلاس و یا رشوه باید فرهنگسازی شود! یا وقتی مردم به زور پلیس کمربند ایمی را می بندند و یا به زور عوارض شهرداری و حق بیمه را می دهند خبری از ادعای فرهنگسازی و حذف اجبار نبست. پس مطلقا جای کوتاه آمدن در این فقره نیست و هر کس در هر مقام و به هر بهانه ای ، عدم برخورد با بی حجابی را تجویز کند، خواسته یا ناخواسته در حال خیانت به اسلام و انقلاب اسلامی است.
  • IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    3 1
    فرقی ندارد زن بی حجاب باشی، یا قاچاقچی اسلحه و مواد مخدر، یا درویش قمه کش، یا تروریست تجزیه طلب، یا ارادذل و اوباش محلی و...، هر که می خواهی باش. فقط کافیست نیروهای نظامی جمهوری اسلامی از پلیس تا مرزدار را بزنی و بکشی تا بشوی قهرمان اصلاح طلبان.
  • کاظم IR ۱۶:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    4 4
    گشت ارشاد مدیران مهم تره. باید مدیران فاسد توسط گشت ارشاد مدیران دستگیر و عزل بشن
  • IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    4 3
    مگر با بی حجابی برخورد کرده اید تا حالا؟ موردی که نشد برخورد و الان هم بی حجابی در روز روشن وجود دارد
  • IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    4 2
    ای کاش سران نظام و علما و مراجع عظام در مورد بی حجابی مشهود عکس العملی انجام دهند. انداختن مسئولیت بر دوش نیروی انتظامی صحیح نیست بسیاری از دختران مستضعف فکری هستند.بی تفاوتی این مسئولین باعث ترویج بدحجابی و جری شدن افراد فاسد خواهد شد. و میبینیم چطور فائزه هاشمی از مروجین بی حجابی و بیحیایی حمایت می کند. از نمایندگان انتظار هست از مراجع انتظار هست به این مقوله ورود کنند که کار بسیار سخت شده و مطمئن باشید به زودی شاهد حضور پسران شلوارک پوش هم در خیابان خواهیم بود.
  • IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    2 3
    کشت ارشاد مفسدان اقتصادی را هم راه اندازی کنید
  • IR ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    7 1
    "ما اعتقاد داریم بحث حجاب و عفاف یک کار فرهنگی بر مبنای اعتقادات اسلامی است"! شما خیلی اشتباه می‌کنید. اولا موضوعات چندوجهیست. اگر توسط مردم پذیرفته شوند فرهنگی، اگر توسط مسئولین پیگیری شوند سیاسی، و اگر در محیط عمومی نافرمانی شوند اجتماعی هستند. بنابراین سوادتان را ارتقاء دهید. ثانیا، حالا عده‌ای در محیط عمومی که مشاء است و همه در آن حق دارند، این بحث فرهنگی را نپذیرفتند! تکلیف من و حقوقم چیست؟! حق فرهنگی مرا حفظ می‌کنید یا خودم بگیرم؟!
  • IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    4 7
    وقتی زن از روی ازادی بیش از حد حرمت خودشو میشکنه باشید چیکار کرد
  • تک سوار DE ۰۱:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    4 2
    چه اهمیتی داره وقتی مشروعیتش رو ترور کردن! شما یک پنجم هزینه گشت ارشاد رو بدید به من، بعد از سه سال همه این بزه های فرهنگی رو جمع می کنم براتون. مرد حسابی وقتی می دونی باندهای فحشا نمایی تو جامعه فعال هستند چرا بجای این که شبانه سرشون بریزید و محاکمه کنید، صبح جلو چشم مردم با بقیه که قربانی این باندها هستند برخورد می کنید؟
  • IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    10 5
    کدوم برخورد عزیز من؟ دیروز یه خانم بی حجاب رو دیدم که داشت از مقابل درب ورودی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در خیابان مرودشت خیلی عادی عبور میکرد و به قدری ریلکس و راحت بود که انگار داره تو خیابونهای پاریس قدم میزنه! اگر می خواهید کشف حجاب رو آزاد اعلام کنید تعارف نکنید، چرا بهانه میارید؟؟ سر هر چهارراه چند تا مامور و ماشین راهور گذاشتید عین عقاب کسانی که کمربند نبسته باشن یا سرشون تو موبایل باشه رو متوقف و جریمه میکنید ولی به اجرای حکم خدا که می رسید مسامحه و اغماض؟! ما رو باش گفتیم با تغییر دولت وضعیت بهتر میشه، چی فکر میکردیم و چی شد.
    • IR ۰۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
      4 4
      در آخرالزمان....!!! امام زمان می آید و بساط هم این بی حیاها جمع می کند و هم این ماموران و قانونگذاران
  • وطن دوست IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    6 7
    برای همه کسانی که از گشت ارشاد دفاع میکنن متاسفام شما دشمن ازادی هستید
    • IR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۶
      0 1
      ما دشمن فساد هستیم
  • IR ۱۹:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    3 0
    گشت ارشاد یعنی آقا بالاسری برای مردم . اینکارها مردم رو ناراحت میکنه و فاصله شون رو با نظام بیشتر میکنه . خداوکیلی دلیل عقلی برای اینکار یافت نمیشه بجز ایجاد دوقطبی بین مردم در مواقع مورد نیاز برای گرم کردن تنور انتخابات . ولی این شگرد تا کجا میتونه ادامه داشته باشه ؟ یعنی هیچ دلسوز کشوری در میان مسئولان وجود نداره که به نتیجه این جور کارها فکر کنه ؟!!! خداوند همه اونایی که برای آینده کشور نقشه تباهی و ویرانی رو کشیدن نابود کنه
    • IR ۱۸:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۹
      0 2
      گشت ارشاد یعنی سلامت جامعه اصلاحاتی
  • IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    4 0
    گشت ارشاد مدیران چه شد اگر راست می‌گویید بروید خائنین به وطن و اختلاس گران را بگیرید
    • IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۶
      0 0
      قبلا گرفتن و الان هم میگیرن تا چشات دراد
  • آروین FR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱
    1 0
    اینایی که میگن حجاب حکم خداست، این حکمی که البته تفسیر شماست، حکم اسلام است. درسته اسلام هم مال خداست اما شما ناقص میگید و تحریف می شود عملا. حکم خدا در دین اسلام است. اما خدا متناسب با اقوام و افراد مختلف دین آورده و شرایط اقوام مختلف متفاوت است در زمانهای مختلف و اسلام دین همه مکانها و همه زمانها نبوده، اما خدا در همه مکانها و همه زمانها بوده. لذا حکم اسلام همان معنی حکم خدا را ندارد!!!! حکم خدا در اسلام فرق دارد با اینکه بگیم حکم کلی خدا. زیرا اسلام برای مسلمان است آنهم مسلمانی که از روی آگاهی و انتخاب آنرا پذیرفته باشد. مسلما کافر شاملش نمی شود و یا زرتشتی و نصرانی و .... ایران هم که محل تولد عده ای است با فرهنگها و زبانهای مختلف که همگی مسلمان نیستند. لذا معنی ندارد حکم اسلام روی غیر مسلمان اجرا شود آنهم حکمی که توصیه ای بوده برای زنان مومنه مسلمان و نه مسلمان معمولی، آنهم توصیه و نه حکم!!! البته منظور پوشش موی سر هست. لذا راه و حل همانی است که در نظرهای قبلی گفتیم. ایجاد شهرهای مختلف برای مسلمانان و غیر مسلمانان ائم از بی دین و نصرانی و ...
  • IR ۰۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
    0 0
    خوب همون اول میکنن تو ون تذکر نمیدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس