به گزارش مشرق، نتایج یک مطالعه جدید انجام شده توسط محققان بریتانیایی نشان می دهند افرادی که به طور مکرر میوه مصرف می کنند، از سلامت روانی بهتری برخوردار هستند.
در مطالعه ای که توسط پژوهشگران کالج علوم بهداشت و زندگی در دانشگاه استون انگلستان انجام شده است، ۴۲۸ بزرگسال مشارکت داشته اند و رابطه بین مصرف میوه، سبزیجات و تنقلات غذایی شیرین و شور با سلامت روانی آن ها مورد بررسی قرار گرفته است.
طبق نتایج به دست آمده از این پژوهش جالب و ارزشمند، هرچه افراد بیشتر میوه میخوردند، نمره افسردگی شان کمتر و نمره سلامت روانی آن ها بالاتر بود.
لذا بر اساس این تحقیق جدید ، افرادی که به طور مکرر میوه میخورند، نسبت به افرادی که این کار را نمیکنند، احتمال سلامت روانی مثبتتری دارند و کمتر احتمال دارد علائم افسردگی را گزارش کنند.
این تیم پژوهشی همچنین دریافت افرادی که تنقلات خوش طعمی مانند چیپس، که مواد مغذی کمی دارند را مصرف میکنند، احتمال بیشتری دارد که سطوح بیشتری از اضطراب را گزارش نمایند.
در این مطالعه، محققان پس از در نظر گرفتن عوامل جمعیت شناختی و شیوه زندگی مانند سن، سلامت عمومی و ورزش، این تحقیق نشان دادند که هم میوه غنی از مواد مغذی و هم میان وعده های فاقد مواد مغذی با سلامت روانی مرتبط هستند.
آن ها همچنین دریافتند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف سبزیجات و سلامت روانی وجود ندارد.
بر اساس این تحقیق، هر چه مردم بیشتر میوه بخورند، مستقل از مقدار کلی میوه مصرفی، نمره افسردگی کمتر و سلامت روانی بالاتری خواهند داشت.
به گفته محققان، هم میوه و هم انواع سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبر و ریز مغذی های ضروری هستند که عملکرد مطلوب مغز را تقویت می کنند، اما این مواد مغذی می توانند در طول پخت و پز از بین بروند. لذا از آنجایی که ما بیشتر میوه را به صورت خام می خوریم، این موضوع به طور بالقوه می تواند تأثیر قوی تر آن را بر سلامت روانی ما توضیح دهد.