اغلب دانشمندان بر این باورند که آمیلوئیدها مسئول فروپاشی پردازش اطلاعات و مرگ سلولها هستند. با این حال، بیش از یک دهه است که محققان به پروتئین دیگری به نام تاو که در داخل سلولهای مغز یافت میشود به عنوان عامل اصلی محتمل اشاره میکنند.
ترکیب طبیعی موجود در توتفرنگی به اسم فیستین این قابلیت را دارد که برای بسیاری از بیماریهای مرتبط با افزایش سن نقش پیشگیرانه داشته باشد، چراکه سرشار از آنتیاکسیدان است. این تیم دریافتند بزرگسالان بالای ۶۵ سال که به طور منظم این میوهها را میخورند، پروتئین تاو کمتری در مغز خود دارند.
توت فرنگی همچنین یکی از منابع اصلی پلانگونیدین است که تصور میشود یک ضد التهاب است. این مطالعه که هفته گذشته در مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، به بررسی مغز ۵۷۵ بیمار پرداخت.