کد خبر 1410783
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
جج

کامیونت آترین پلاس ایران‌خودرو دیزل با حضور مدیران ارشد گروه صنعتی ایران‌خودرو و مسوولان محلی استان تهران رونمایی شد.

ایکوپرس- کامیونت آترین پلاس ایران‌خودرو دیزل، به موتور ۳۷۶۰ سی سی چهار سیلندر توربوشارژ و اینترکولر ساخت شرکت معتبر کامینز مجهز بوده که قادر به تولید ۱۵۴ اسب بخار قدرت در دور ۲۶۰۰ و بیشینه گشتاور ۵۰۰ نیوتن متر بین ۱۲۰۰ تا ۱۹۰۰ دور بر دقیقه است. از این جهت کامیونت آترین پلاس را باید قدرتمندترین کامیونت در این رده دانست.

موتور کامینز کامیونت آترین پلاس ایران خودرو دیزل دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ EEV بوده و نیروی تولیدی آن توسط گیربکس دنده ای ساخت ZF با شش دنده جلو و یک دنده عقب به محور عقب آترین پلاس منتقل می شود.

حداکثر وزن ناخالص فنی مجاز کامیونت آترین پلاس ۶۰۰۰ کیلوگرم بوده و وزن خالص این کامیونت ۲۹۰۰ کیلوگرم اعلام شده است.‌ بدین ترتیب حداکثر ظرفیت باربری آترین پلاس در حدود ۳۱۰۰ کیلوگرم است. طول، عرض و ارتفاع کامیونت آترین پلاس ایران خودرو دیزل به ترتیب ۶۹۰۰، ۲۲۰۰ و ۲۳۶۰ میلی متر بوده و فاصله بین دو محور آن ۳۸۲۰ میلی متر اعلام شده است.

کامیونت آترین پلاس امکاناتی مانند سیستم تهویه مطبوع، شیشه بالابرهای برقی، کروز کنترل، چراغ روشنایی در روز، چراغ مه شکن، دوربین دید ۳۶۰ درجه به صورت آپشنال، جدا کننده آب و روغن از مدار باد به صورت اتوماتیک، فیلتر آبگیر مدار سوخت، فیلتر خشک کن مدار باد، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی و درگاه AUX و بلوتوث، نشانگر دیجیتالی پشت فرمان و گارد جانبی و عقب است.

سیستم برقی کامیونت آترین پلاس ۲۴ ولت بوده و دارای دینام ۲۸ ولت ۷۰ آمپر است. برای این کامیونت نصب دو باتری ۱۲ ولت حداقل ۸۸ آمپر ساعت لازم است. این محصول در آبان امسال به تولید انبوه خواهد رسید.

قائم مقام توسعه و تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو: حذف تولید خودرو ناقص در ایران‌خودرو دیزل

قائم مقام توسعه و تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو با اشاره به نقشه راه توسعه ایران‌خودرو دیزل گفت: روند تولید در این شرکت از نگرانی های گروه صنعتی بود که با تحول ایجاد شده در آن توفیقات بسیار خوبی کسب شده است.

وی ضمن قدردانی از تمامی کارکنان ایران‌خودرو دیزل به عنوان نقطه ثقل تمامی توفیقات گفت: کارکنان به خوبی از تولید و کیفیت پاسداری می‌کنند.

پورمجیب با اشاره به فرآیندهای نوین گروه صنعتی ایران خودرو که از بهمن‌ماه سال گذشته پایه ریزی شده و در حال اجراست، گفت: در تولید توانسته ایم عارضه‌ای که هر سال یدک می‌کشیدیم و آن تولید خودرو کسری دار بود را حذف کنیم و با درایت مدیرعامل به این اشتباه تاریخی پایان دهیم.

وی تولید و توسعه را طبق فرمایشات مقام معظم رهبری اکسیری دانست که با هم‌افزایی می‌تواند مسیرهای روشنی را پیش روی صنعت کشور قرار دهد و افزود: حتی فکر کردن به تولید بدون کسری در ایران خودرو بسیار سخت بود، اما این اتفاق از ابتدای خرداد ماه اجرایی شد و تولید را از این تاریخ به صورت کامل انجام می‌دهیم.

پورمجیب با بیان این‌که هر چه جلوتر می رویم، از برکات این اقدام راهبردی منتفع می‌شویم، جلوگیری از افت کیفیت محصولات و رفع نارضایتی مشتریان ناشی از عدم تحویل خودرو کامل را از نتایج این اقدام برشمرد و گفت: در بهمن سال گذشته بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودرو ناقص داشتیم که در حال حاضر به ۸ هزار دستگاه رسیده‌ و در زمان کوتاهی به صفر خواهد رسید.

پورمجیب با بیان این‌که شمارگان تولید در ایران خودرو افزایش جدی داشته، گفت: با راهبری مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تعریف آمار تولید از ناقص و کالای نیم‌ساخته به خودرو تجاری شده و قابل تحویل به مشتری تغییر یافته است و بر همین اساس از ابتدای امسال تا ۳۱ مردادماه ۲۳۵ هزار دستگاه تولید کامل داشته ایم و افزایش ۴۶ درصدی را به ثبت رسانده‌ایم در حالی که در مدت مشابه پارسال ۱۶۱ هزار دستگاه خودرو کامل تولید شده بود.

وی با بیان‌این‌که ایران خودرو دیزل در همین مدت افزایش سه برابری تولید را رقم زده، گفت: در برخی از محصولات از جمله کشنده‌ها، شاهد افزایش ۱۳ برابری هستیم.

وی افزود: تحویل خودرو سواری به مشتریان نیز ۲۵ درصد نسبت به پارسال خودرو افزایش داشته و خودرو معوق هم به کم‌تر از پنج هزار دستگاه کاهش یافته است.

پورمجیب با اعلام این‌که تعهدات به مشتریان ۲۲ هزار دستگاه کاهش یافته، گفت: برخی از محصولات را زودتر از موعد به مشتریان تحویل داده‌ایم.

قائم مقام توسعه و تولید ایران خودرو با اشاره به تحولات حوزه کیفیت محصولات گفت: با حذف تولید ناقص، ریسک‌های کیفی محصولات را حذف کرده‌ایم که آثار آن را در کاهش مراجعات به نمایندگی ها مشاهده می‌کنیم.

وی افزود: ۲۷۹ پروژه کیفی تعریف شده تا ریشه‌های بی‌کیفیتی محصولات حذف شود و این اقدامات موید آینده ای روشن در زمان نزدیک است که برای مردم ملموس خواهد بود.

پورمجیب با اشاره به طرح تحول کیفیت و خدمات محصول تارا، گفت: محصولات تارا که از ابتدای تیرماه تحویل مشتریان شده‌اند، در صورت مراجعه به شبکه خدمات پس از فروش به علت ایراد قوای محرکه ظرف شش ماهه اول بعد از تحویل، مشمول خدمات گسترده ای در ایساکو می شوند و این طرح مشمول تولیدات تارا تا پایان امسال است.

وی از تولید انبوه در محصول کراس اوور و کراس لوک در سال آینده خبر داد گفت: دو خودرو مترقی و شیک و در خور و شان مردم با استانداردهایی فراتر از استانداردهای مصوب عرضه خواهیم کرد.

پورمجیب توسعه موتور سه سیلندر را از دیگر برنامه های در حال انجام در ایران خودرو دانست و گفت: نوع اول این خانواده در مرحله صنعتی سازی است که از منظر سوخت و آلایندگی، سبد محصولات را ارتقا خواهد داد.

وی افزود: در حال طراحی گیربکس اتوماتیک هستیم و گیربکس نیمه اتوماتیک را نیمه دوم امسال به تولید انبوه خواهیم رساند.

قائم مقام توسعه و تولید ایران خودرو از افزایش ظرفیت تولید گیربکس شش سرعته خبر داد و گفت: شبکه برق و الکترونیک جتکو را نیز امسال به بهره برداری می رسانیم.

وی افزود: تارا برقی که از محصولات به روز ایران‌خودرو است بهمن ماه امسال رونمایی خواهد شد.

پورمجیب از برنامه جهش صادرات به کشورهای همسایه خبر داد و گفت: با پیش بینی های صورت گرفته در کشور روسیه نیز حضور گسترده‌ای خواهیم داشت.

وی افزود: هیات مدیره ایران‌خودرو با راهبری دکتر خطیبی که مدیری اقتصادی و راهبردی است، برای سودآوری تولید و کاهش زیان انباشته تصمیماتی اتخاذ کرده که در این بخش نیز توفیقات خوبی کسب شده است.

پورمجیب تغییر ترکیب تولید را از تصمیمات اتخاذ شده در راستای سودآوری دانست و گفت: به‌گونه ای برنامه ریزی کرده ایم تا تیراژ تولید محصولات جدیدتر را افزایش و محصولات قدیمی را کاهش دهیم.

به گفته پورمجیب شرکت‌های زیرمجموعه ایران‌خودرو دیزل از جمله ایدم و چرخشگر نیز در مسیر تولید و سودآوری قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل ایران خودرو دیزل: آغاز تولید انبوه کامیونت آترین پلاس از آبان ماه

جواد توسلی مهر در مراسم رونمایی از خودروی کامیونت آترین پلاس، با بیان این‌که میانگین تولید روزانه ایران خودرو دیزل در خرداد ماه امسال به ۴۸ دستگاه افزایش یافته است، اظهار کرد: این تعداد از شهریور و مهرماه به روزانه ۸۴ دستگاه و از آبان ماه به ۱۱۴ دستگاه افزایش خواهد یافت.

وی با بیان این‌که در سال ۱۴۰۰ سود عملیاتی این تولید کننده خودروهای سنگین به دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که در طول تاریخ صنعت خودروسازی کشور بی نظیر است، گفت: تا پایان تیرماه امسال، زیان انباشته دیزل به ۹۰۰ میلیارد تومان رسید که با فروش مرداد و شهریور ماه، این عدد صفر خواهد شد و این خودروساز در نیمه دوم سال به سود بالایی دست خواهد یافت.

وی به سهم ۳۵ درصدی ایران خودرو دیزل از نظر تعدادی در بازار خودروهای تجاری کشور اشاره و خاطرنشان کرد: تعداد کارکنان این شرکت در سال ۱۴۰۰، ۴۰۹۸ نفر بوده که در سال جاری و با افزایش تولید و توسعه این مجموعه، به ۵ هزار و ۹۰۰ نفر افزایش یافته است، به زودی ۸۰۰ نفر دیگر نیز به این مجموعه خودروساز افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص تولید با کیفیت، عنوان کرد: در سال جاری شاهد کاهش ۱۷ درصدی  نمره منفی محصولات ایران خودرو دیزل بوده ایم و در محصول اتوبوس کاهش ۲۵ درصدی نمره منفی محقق شده و شرکت گواه نیز موفق به افزایش رتبه کیفی شده است.

وی با اشاره به این‌که تا پایان امسال، هفت محصول جدید وارد سبد محصولات ایران خودرو دیزل خواهد شد، بیان کرد: این یعنی زمان ایده تولید محصول در این مجموعه خودروساز کاهش محسوس و قابل توجهی یافته است و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، تعداد نمایندگی های ایران خودرو دیزل از ۵۷ به ۸۰ نمایندگی افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به این‌که ارزش بازار ایران خودرو دیزل از هزار میلیارد تومان به ۱۷ هزار میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است، اظهار کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال این رقم به ۴۰ تا ۴۳ هزار میلیارد تومان افزایش یابد. هم چنین سرمایه این خودروساز در فرابورس از ۵۰۰ میلیارد تومان به ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است، امسال تمامی شرکت های زیر مجموعه ایران خودرو دیزل، شاهد سود بسیار خوبی خواهند بود.

وی با اشاره به این‌که تولید انبوه محصول کامیونت آترین پلاس از آبان ماه با هدف تولید دو هزار دستگاه تا پایان سال آغاز خواهد شد، گفت: با ورود این محصول به بازار، سهم ۲۳ درصدی را در حوزه تولید کامیونت کسب خواهیم کرد.

وی با بیان‌ این‌که امروز هیچ اثری از تحریم‌ها در ایران خودرو دیزل وجود ندارد، به درآمد تلفیقی این گروه در سال ۱۴۰۰، اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۸، ۹۰۰ درصد رشد در درآمد تلفیقی دیزل اتفاق افتاده است. از سال ۹۹ تا کنون، هر سال شاهد روند جهش تولید هستیم که این مهم، نمونه بارز جهاد اقتصادی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
    0 0
    همون کامیون چینی است با چاشنی منت . هر جاش دست بزاری مال خارجه .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس