به گزارش مشرق، یوسف نوری امروز در آیین انعقاد تفاهمنامه بین آموزش و پرورش و مرکز حل اختلاف قوه قضائیه اظهار کرد: نگاشت نهادی سند تحول بسیار اهمیت دارد یعنی مشخص شدن نقش سایر نهادها در موضوع سند تحول بنیادین و مشترکاتی که در این زمینه داریم.
وی افزود: دانش آموزان به دلیل تاثیر بر رفتار خانواده و معلمان به این دلیل که سرمایههای اجتماعی کشور هستند، میتوانند بر امور جامعه تاثیرگذار باشند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شعار دولت مردمی ساز است، گفت: مرکز حل اختلاف قوه قضائیه یکی از شوراهای مهم در راستای مردمی سازی است.
نوری افزود: آموزش و پرورش و سلامت جامعه رابطهای مستقیم دارند در کشورهایی که آموزش و پرورش پیشرفته دارند، جرم هم حداقل میشود.
وی ادامه داد: در اسناد تحولی ساحتهایی داریم که یکی از آنها، ساحت اعتقادی و اخلاقی به معنای ایفای مسوولیت اجتماعی انسانها براساس ایدئولوژی است. اکنون با توجه به توانمند نشدن این ساحت، اتفاقاتی رخ میدهد.
وی ادامه داد: تا کنون از دانش آموزان استفاده نشده و نخواستیم که استفاده کنیم، و بهتر است که براساس رعایت قوانین و مقررات اجتماعی به معلمان و دانش آموزان میدان دهیم تا آنها پس از توانمندشدن به درستی عمل می کنند.
نوری افزود: افراد باید توانمند باشند و سپس مجری شوند، افرادی که صلاحیتهای عمومی و تخصصی را پیدا میکنند به راحتی در این عرصه می توانند فعالیت کنند.
وی یادآور شد: با این تفاهم نامه بخشی از تکالیف سند تحول بنیادین اجرا میشود و همچنین زمینه برای فعالیت در مدارس فراهم است تا نسلی مصلح تربیت شود. طرحهای در نظر گرفته شده در تعدادی از مراکز به صورت آزمایشی انجام میشود و سپس به همه مراکز تسری پیدا میکند.
کد خبر 1433295
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
- ۲ نظر
- چاپ
وزیر آموزش و پرورش گفت: باید به معلمان و دانشآموزان برای انجام فعالیتهای اجتماعی میدان دهیم تا پس از توانمندشدن به درستی عمل میکنند.