.

مراسم اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با حضور جمعی از اهالی سینما و اصحاب رسانه در برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش مشرق، مراسم اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شامگاه شنبه ۲۲ بهمن‌ماه در برج میلاد آغاز شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی، مهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه سینماشهر، هوشنگ توکلی، عنایت بخشی، ابوالفضل پورعرب، محمدرضا شرف‌الدین و جهانگیر الماسی از مدیران و چهره‌های سینمایی حاضر در این مراسم هستند.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

این مراسم رأس ساعت ۱۹:۱۵ با پخش سرود ملی و قرائت قرآن به‌صورت رسمی آغاز شد.

اجرای این برنامه را محمدرضا شهیدی‌فرد برعهده داشت. وی گفت: تعظیم می‌کنم به محضر مقدس و نورانی حضرت ختمی مرتبت (ص) و حضرت علی (ع) و اقتدا می‌کنیم به این مقدسان و از آنها طلب برکت در آستانه مبعث پیامبر (ص) می‌کنیم. خوشحالم که شما را در این آیین می‌بینم. به شما، وزرا و سفرا خیر مقدم می‌گویم. به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تبریک میگویم که امسال برای ما طعم زیباتر و دل‌انگیزتری داشت. در آغاز این مراسم ما هم با امام خمینی (ره) تجدید میثاق می‌کنیم.

در ادامه ویدئو کلیپی به مناسب دهه فجر پخش شد که شامل بریده‌های از سخنان امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب درباره اهمیت سینما می‌شد.

در ادامه شهیدی‌فرد گفت: جشن امشب را تقدیم می‌کنیم به شهدای دفاع مقدس، شهدای ترور و شهدای امنیت که در چند ماه گذشته خالصانه جان خود را برای این کشور تقدیم کردند. چند حادثه را تسلیت می‌گویم یکی زلزله خوی که همه تلاش کردند تا توجه‌ها به آن سمت باشد. همچنین برای حادثه زلزله سوریه و ترکیه تسلیت می‌گویم و پیغام همدردی خود را به مردم آنجا ابلاغ می‌کنیم.

دل‌مان می‌خواست میزبان همه خانواده سینما باشیم

مجتبی امینی دبیر این رویداد در این بخش از برنامه پشت تریبون قرار گرفت و بیان کرد: در ایستگاه پایانی چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر و پس از مسیری سخت و تلاشی شبانه روزی به شما سلام می‌گویم و پیش از آغاز سخن واجب می‌دانم از همدلی و همراهی شما با مهمترین رویداد فرهنگی و هنری ایران تشکر کنم. این جشنواره مولود راستین انقلاب و ستاره‌ای است که در آسمان این مرزوبوم می‌درخشد. خانه روشن ما که دل در گرو سینما داریم با این جشنواره پیوند خورده است.

وی ادامه داد: روزگار در چهل و چند سال گذشته همواره به کام جشنواره و طرفدارانش نبوده است. گاهی موشک‌باران و گاهی سوگ‌های جمعی کام سینما را تلخ کرده است اما نه بزرگان و نه جوانان اجازه ندادند چراغ جشنواره خاموش شود. ما هم همان شوق را در دل داشتیم و نگذاشتیم چراغ جشنواره زیر عداوت‌ها خاموش شود.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

امینی افزود: باور داریم باید اعتبار سینما و سینماگران را پاس داریم. خوشحالم که این دوره را برگزار کردیم گرچه دوره‌ای پرتلاطم بود. سینمای ایران همیشه باید متنوع باشد. دلمان می‌خواست به رسم احترام میزبان همه خانواده سینما باشیم اما به خواسته و تصمیم دوستان احترام می‌گذاریم و کوشیدیم میزبان شایسته‌ای باشیم. پرونده این دوره بسته شد اما استقبال از این دوره، تاریخ خوبی را رقم زد از حمایت وزیر ارشاد و همراهی آقای خزاعی و همراهی ستاد برگزاری جشنواره سپاسگزارم. امید که خورشید سینمای ایران همچون گذشته درخشان و تابان باشد.

بعد از سخنان دبیر جشنواره و پخش کلیپ مربوط به بخش بین‌الملل، شهیدی‌فرد پشت تریبون قرار گرفت و گفت: آقای امینی اشاره به نیامدن بازیگران و سینماگران کردند من می‌گویم خم به ابرو نیاوردید، آنها خیلی زود برمی‌گردند. گویا عده‌ای نیاز به استراحت دارند. البته مدل برخی استراحت‌ها فرق دارد.

معرفی برگزیدگان بخش بین‌الملل

در این بخش برای اهدای جایزه بین الدیان هیات داوران این بخش با همراهی یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، مهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و سید نظام موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی روی صحنه آمدند.

جایزه این بخش به فیلم «هوک» به کارگردانی حسین ریگی اهدا شد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

کارگردان در مراسم حضور نداشت و به جای او بازیگران فیلم جایزه را دریافت کردند.

در بخش مقاومت جایزه بهترین فیلم توسط داوران به فیلم «غریب» به کارگردانی محمدحسین لطیفی اهدا شد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

وی بعد از دریافت این جایزه گفت: با افتخار این جایزه را به خانواده محترم شهید بروجردی تقدیم می‌کنم.

لطیفی با دعوت از دختر شهید محمد بروجردی بر روی سن، سیمرغ خود را به او اهدا کرد و گفت: من در این فیلم فقط مقاومت را به تصویر کشیدم. پس اگر جایزه‌ای برای مقاومت هست به خانواده شهید تعلق می‌گیرد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

سمیه بروجردی فرزند شهید بروجردی هم گفت: از کارگردان فیلم و تهیه‌کننده و همه بازیگرانی که برای تولید فیلم زحمت کشیدند و نویسندگانی که تحقیق کردند ممنونم. این فیلم بعد از ۴۰ سال با شجاعت آقای لطیفی و تیمش به تولید رسید. در نهایت به پاس قدردانی از زحمات آقای بابک حمیدیان که در نقش شهید بروجردی زیبا درخشید، این تندیس را تقدیم او می‌کنم.

سیمرغ بلورین بخش مقاومت به محمد عسکری برای کارگردانی «اتاقک گلی» رسید. وی بعد از دریافت سیمرغ گفت: آقای لطیفی درست گفتند؛ این سیمرغ را به شهدای «اتاقک گلی» که شجاعانه جنگیدند تقدیم میکنم.

بخش جلوه گاه شرق

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به آسل ژوراوی برای فیلم «هدیه خدا» از قزاقستان رسید.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به بویان کیشیگ از چین برای اثر «هارهو» رسید.

سیمرغ بلورین جایزه ویژه داوران به باسل الخطیب از سوریه برای فیلم «حکیم» اهدا شد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به آمار سیخان بالجینیام برای فیلم «ماه کامل» از کشور مغولستان اهدا شد.

جایزه بهترین دستاورد هنری به الکساندر ساخاروف برای فیلم «افسانه پریان» از روسیه اهدا شد.

بخش سینمای سعادت

داوران بخش سینمای سعادت شامل ای آر رحمان، کارن شاه نظرف، آن دمی گروئه، یو وی حاج سری، جورج اواشولی، محمدرضا عباسیان و محمد شهباز معرفی شدند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به «لیوبوف باریسوا» از روسیه برای فیلم «بدون ایوان دفنم نکن» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به کارگردان جوان هندی جای شانکار برای فیلم «شیواما» اهدا شد.

جای شانکار بعد از دریافت جایزه خود بیان کرد: بابت این جایزه بسیار خوشحالم و این جایزه را به اصغر فرهادی، عباس کیارستمی و مجید مجیدی تقدیم میکنم.

دو برگزیده مرد بخش سینمای سعادت که به روی سن حاضر شدند، به رسم عادت کشور خود، هنگام دست دادن با داور خانم این بخش، با ممانعت وی همراه شدند که این لحظات، با خنده و تشویق حضار مواجه شد.

سیمرغ بلورین ویژه هیات داوران به ناهید عزیزی صدیق برای فیلم «آه سرد» اهدا شد. سیدرضا محقق تهیه کننده «آه سرد» به نمایندگی از صدیق سیمرغ را دریافت کرد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به عامر بشیر از قطر برای فیلم «زمستان درون» محصول مشترک قطر، هندوستان و فرانسه اهدا شد.

عامر بشیر طی تماس ویدئویی از هیات داوران تشکر و جایزه خود را به مردم کشمیر تقدیم کرد.

محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی به عنوان دومین سخنران چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر روی صحنه رفت و بیان کرد: بسیار مفتخرم در روز ملی جمهوری اسلامی ایران و آغاز سال جدید سینمایی کشور در مراسم اختتامیه جشنواره‌ چهل‌ویکم فجر در خدمت شما هستم. امسال به لطف خدا و اهالی رسانه، بعضی سینماگران جمهوری اسلامی ایران و هنرمندان کشورهای مختلف و منطقه‌ای جشنواره امسال با شکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شد.

وی ادامه داد: خداراشاکرم که توفیق خدمت به چنین مردمی را به من اعطا کرد. حضور نیروهای جدید، جوان، خلاق، نگاه جدی به شهرستان‌ها که همه سینمای ایران، تهران نیست، مشکلات مردم سراسر ایران و حضور فعال بانوان سینماگر و از همه مهمتر مضامینی با نشاط بود، از جمله اتفاقات خوب امسال بود.

رییس سازمان سینمایی یادآور شد: ما در حوزه خارجی میزبان بالغ بر ۱۰۰ میهمان خارجی هستیم که بیانگر این است که سینمای ایران مورد توجه آنان است. امروز من در جشنواره‌ای حضور پیدا کردم که بوی انقلاب می‌دهد و سالیان سال به عنوان فیلم ساز، تهیه‌کننده در جشنواره بودم و هر سال نگران برگزاری آن بودم اما امسال من هیچ نگرانی ندارم.

خزاعی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: امروز من دست تک تک مردم را می بوسم که در راهپیمایی شرکت کردند و در سالن‌های نمایش حضور داشتند. او با بغض اعلام کرد مردم ما بعد از چهار ماه تبلیغات در راهپیمایی شرکت کردند.

این‌ سخنان خزاعی با تشویق پرشور حضار همراه شد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

سپس تصاویری از درگذشتگان سینمای ایران پخش شد.

برگزیدگان بخش تبلیغات

در ادامه مراسم اسامی برگزیدگان بخش تبلیغات با اعلام داوران این بخش یعنی عبدالحمید قدیریان، مصطفی گودرزی، آرش معیریان اعلام شد.

سیمرغ بلورین بهترین پوستر فیلم‌های سینمایی به محمد روح‌الامینی برای طراحی پوستر فیلم «بیرو» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین تیزر به کیومرث بیک‌زند برای ساخت تیزر فیلم سینمایی «تی تی» اهدا شد.

در ادامه هیات انتخاب و داوران فیلم کوتاه، مریم اسمی خانی؛ دانش اقباشاوی، محمد رضا خردمندان، حسین دارابی برای اهدای جایزه بهترین فیلم کوتاه روی سن آمدند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه داستانی به محمد ثریا برای فیلم کوتاه «برنو» اهدا شد.

سپس با حضور اعضای هیات انتخاب و داوران بخش مستند از جمله مصطفی رزاق‌کریمی، مهدیه سادات محور، امین قدمی، سلیم غفوری و رضا خوشدل‌راد برای اهدای جایزه بهترین بخش مستند روی سن آمدند.

سیمرغ بلورین بهترین مستند به فرشاد افشین‌پور برای مستند «دنیای وحشی زاگرس» اهدا شد.

پخش کلیپی از حاج‌قاسم‌سلیمانی با تشویق بسیار شدید و ایستاده مخاطبان مواجه شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی و مجتبی امینی برای اهدای جایزه ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی روی سن آمدند.

جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی به محمدحسین لطیفی برای فیلم سینمایی «غریب» اهدا شد.

محمدحسین لطیفی کارگردان فیلم «غریب» بعد از دریافت جایزه‌اش بیان کرد: به حرمت زحمتی که شهید بروجردی برای خطه کردستان کشید، این جایزه را به همه مردم خوب کردستان تقدیم می‌کنم.

سپس سیمرغ بلورین گوهرشاد، جایزه ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به لیلی عاج کارگردان فیلم «سرهنگ ثریا» تقدیم شد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سخنران بعدی آیین اختتامیه چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر روی صحنه رفت و گفت: امروز مردم ایران حماسه‌ای بزرگ را در بهار انقلاب اسلامی پدید آوردند. ایام ماه رحب را تبریک می‌گویم و امیدوارم از برکات این ماه همه حاضران جمع برخوردار باشند.

وی ادامه داد: خداراشاکرم جشنواره چهل‌ویکم فجر با این شکوه و استقبال به منزل پایانی خودش می‌رسد. دوستان من دوران پُرتلاشی را پشت سر گذاشتند. من از همه افراد از جمله کارگردانان، تهیه‌کنندگان، هیات‌های داوری، استادان و هنرمندان برجسته و عوامل سینمای ایران برای حضور در رویداد فجر قدردانی می‌کنم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: جشنواره چهل‌ویکم ویژگی‌های منحصر به فردی داشت و اولین آن ادای دین به ساحت هنری ایران بود. فیلمسازان عزیز در این جشنواره از نقاط مختلف ایران و این سرزمین افتخارآمیز که جای جای آن پر از عناصر فرهنگی و هنری است، حضور داشتند؛ از سیستان و بلوچستان، شمال، جنوب و… . عدالت فرهنگی که سردست گرفته بودیم در این دوره خود را نشان می‌دهد. خوشحالم که امروز به گواه همه ناضران و دلسوزان ما در این جایگاه ایستاده‌ایم، البته به این میزان راضی نسیتیم و همه باید تلاش کنند که هر روز عیار سینمای ایران بالا برود.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

اسماعیلی افزود: جشنواره باید زایش داشته باشد و الحمدالله این جشنواره از این عنوان برخوردار بود. من لازم می‌دانم از شخص رییس جمهور که برای اولین بار در جشنواره فجر حاضر شد و در کنار مردم به تماشای فیلم نشست، قدردانی کنم. همچنین لازم می‌دانم از اعضای هیات دولت به ویژه رییس سازمان صداوسیما، شهردار تهران، وزیر آموزش و پروش، نهادهای مردمی و همه کسانی که در تولید فیلم فعال هستند، تشکر کنم. جشنواره فجر، رویدادی سینمایی و متعلق به مردم و انقلاب اسلامی است.

وی تصریح کرد: از ابتکار دوستان در برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در حوزه ملی و بین‌الملل قدردانی می‌کنم. ما میزبان میهمانان زیادی از کشورهای مختلف بودیم، همه حاضر شدند و در کنار زنان و مردان سینمای ایرانی ایستادند. از همه کسانی که در بخش بین‌الملل در این تجربه با همراه بودند قدردانی می‌کنم و امیدوارم شاهد بیشتر آن باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: اتفاق مهم جشنواره امسال بر پایه امید، اخلاق و آگاهی بود و تمامی ۲۴ فیلم که به این بخش رسیدند، به جامعه ایرانی امید و بااستعداد توجه کردند. سینمای ایران به عنوان مهم‌ترین عنصر فرهنگی در جهان تبیین رهبر انقلاب باید عهده‌دار امیدبخشی و فضایل اخلاقی در جامعه ایرانی باشد.

پخش کلیپی از ادوار مختلف جشنواره که به دریافت سیمرغ توسط کارگردانان و بازیگران شاخص اختصاص داشت، با استقبال حضار مواجه شد.

شهیدی فرد مجری برنامه در واکنش به پخش این کلیپ گفت: در این ویدیو دیدید که همه هستند کسانی از ما روی گرداندند ولی ما به سنت الهی از آنها روی نگرداندیم. در چهل سال گذشته سمت مردم بودند و در چهل سال آینده برمی‌گردند و دوباره سمت مردم می‌ایستند.

بخش سودای سیمرغ

در بخش معرفی داوران بخش سودای سیمرغ، حضار با شنیدن‌ نام ابراهیم حاتمی‌کیا، تشویق بی‌امانی از وی به عمل‌ آوردند. محمدرضا شریفی‌نیا دیگر عضو هیات داوران بود که مورد تشویق بسیار قرار گرفت. در ادامه کلیپ معرفی اعضای هیات انتخاب و داوران بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) پخش شد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایستگاه پایانی/وزیر ارشاد: جشنواره ۴۱ ادای دین به ساحت هنری ایران بود +عکس

با حضور داوران بخش مسابقه سینمای ایران، ابراهیم حاتمی کیا، مجید اسماعیلی، محمدرضا شریفی نیا، سیدمحمود رضوی، محمدتقی فهمی، مسعود نقاش و پرویز شیخ طادی به شرح زیر اعلام شد:

بهترین جلوه‌های ویژه بصری؛ حسن گوهری برای «گل‌های باوارده»

در ادامه با حضور هیأت داوران دیپلم افتخار بهترین جلوه‌های بصری به امیر ولی‌خانی برای فیلم «غریب» اهدا شد.

سیمرغ بلورین این بخش را حسن ایزدی برای «گل‌های باوارده» دریافت کرد.

محمد برادران برای «سرهنگ ثریا» و «عطرالود» و کامیار شفیع پور برای «سینما متروپل» دیگر نامزدهای این جایزه بودند.

بهترین جلوه‌های ویژه میدانی؛ حمید رسولیان برای «غریب»

در این بخش حمید رسولیان سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی جشنواره را برای فیلم «غریب» دریافت کرد.

او پس از دریافت جایزه خود گفت: استاد ما آقای لطیفی سیمرغ خود را به شهدا تقدیم کردند من هم جایزه‌ام را به خانواده شهید امنیت آرمان علی وردی تقدیم می‌کنم.

محسن روزبهانی برای «اتاقک گلی»، محسن روزبهانی برای «سینما متروپل»، ایمان کرمیان برای «گل‌های باوارده» و محمد رضا ترکمان برای «شماره ۱۰» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین چهره‌پردازی؛ شهرام خلج برای «غریب» و «شماره ۱۰»

در بخش بعد شهرام خلج برای فیلم‌های «غریب» و «شماره ۱۰» سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی را دریافت کرد.

مونا جعفری برای «یادگار جنوب»، امید گلزاده برای «آن‌ها مرا دوست داشتند» و عبدالله اسکندری برای «وابل» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین طراحی لباس؛ سارا سمیعی برای «یادگار جنوب»

سیمرغ بهترین طراحی لباس هم به سارا سمیعی برای «یادگار جنوب» رسید.

فاطمه صفری برای «اتاقک گلی»، محمدرضا شجاعی برای «غریب»، عباس بلوندی و مهدی قوچانی برای «سینما متروپل» و آرام موسوی برای «وابل» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین صدا؛ امیر نوبخت و علیرضا علویان برای «یادگار جنوب»

سیمرغ بهترین صدا به امیر نوبخت برای صدابرداری و علیرضا علویان برای صداگذاری «یادگار جنوب» اهدا شد.

بهمن اردلان صدابردار و صداگذار برای «اتاقک گلی»، حسین ابوالصدق صداگذار برای «بچه زرنگ»، مسیح حدپور سراج (صدابردار) مهدی جواهر زاده (صداگذار) برای «در آغوش درخت»، عباس رستگارپور (صدابردار) و حسین ابوالصدق صداگذار برای «سینمامتروپل» و فرخ فدایی صدابردار و آرش قاسمی صداگذار برای «شماره ۱۰» دیگر نامزدهای این جایزه بودند.

بهترین تدوین؛ میثم مولایی برای «چرا گریه نمی‌کنی؟»

در ادامه سیمرغ بلورین بهترین تدوین به میثم مولایی برای فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» رسید.

وی پس از دریافت جایزه‌اش گفت: از هیات داوران ممنونم خوشحالم که این جایزه را برای یک فیلم مستقل می‌گیرم به یاد تمام دختران و زنان این سرزمین این جایزه را به مادران تقدیم می‌کنم.

عماد خدابخش «کت چرمی»، حسن ایوبی برای «بچه زرنگ»، میثم مولایی برای «اتاقک گلی»، حمید باشه آهنگر برای «سینما متروپل»، پویان شعله‌ور برای «یادگار جنوب» و مساته مهاجر برای «وابل» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین فیلمبرداری؛ علیرضا زرین‌دست برای «سینما متروپل»

«سینما متروپل» بهترین فیلم «باشه‌آهنگر» بهترین کارگردان شد/ مجید صالحی و پردیس پورعابدینی بهترین بازیگران نقش اول +عکس

سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری به علیرضا زرین دست برای «سینما متروپل» رسید.

این فیلمبردار پیشکسوت سینمای ایران پس از کسب جایزه‌اش گفت: سینمامتروپل فیلم نجیب و ساده و صادقی است و از فارابی قدردانی می‌کنم که برای چنین فیلمی که در ستایش و توصیف سینماست سرمایه‌گذاری کرد. فیلم هیچ موضع سیاسی‌ای ندارد. از کارگردان و تهیه‌کننده فیلم تشکر می‌کنم.

فرشاد محمدی برای «اتاقک گلی»، آرمان فیاض برای «کت چرمی»، روزبه رایگا برای «عطرآلود»، حسن پویا برای «شماره ۱۰» و میلاد پرتو برای «یادگار جنوب» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین فیلم اول؛ «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری

در ادامه مراسم با رأی هیأت داوران دیپلم افتخار بهترین فیلم اول به لیلی عاج برای «سرهنگ ثریا» رسید.

دومین دیپلم افتخار این بخش به بابک خواجه‌پاشا برای کارگردانی فیلم «در آغوش درخت» اهدا شد.

سیمرغ بهترین فیلم اول به «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری تعلق گرفت.

وی گفت: تشکر می‌کنم از تک تک اعضای گروهم که در شرایط سخت در جوانرود تحمل کردند تا فیلم به سرانجام برسد از سرمایه‌گذاران فیلم که جانانه پای کار بودند تشکر می‌کنم امیدوارم شرایطی فراهم شود که این ارگان‌ها پای فیلم‌های دیگر بیایند تا باز هم فیلم‌های درخشانی ساخته شود.

«جنگل پرتقال» به کارگردانی آرمان خوانساریان، «بعد از رفتن» به کارگردانی رضا نجاتی و «کت چرمی» به کارگردانی حسین میرزامحمدی دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین بازیگر نقش مکمل زن؛ سارا حاتمی برای «کت چرمی»

سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن هم به سارا حاتمی برای «کت چرمی» رسید.

ستاره پسیانی برای «کت چرمی»، پریوش نظریه برای «سینمامتروپل»، پانته‌آ پناهی‌ها برای «بعد از رفتن»، غزل شاکری برای «روایت ناتمام سیما»، سحر دولتشاهی برای «یادگار جنوب» و رویا تیموریان برای «کت چرمی» دیگر نامزدهای دریافت این جایزه بودند.

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد؛ سجاد بابایی برای «استاد»

در بخش بعدی اهدای جوایز دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به هومن برق نورد برای «سینما متروپل» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار دوم این بخش به فرهاد قائمیان برای «غریب» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار سوم به پژمان جمشیدی برای «یادگار جنوب» رسید. جمشیدی در مراسم حضور نداشت و جانشین تهیه‌کننده فیلم به نیابت جایزه‌اش را دریافت کرد.

شهیدی‌فرد دلیل غیبت پژمان جمشیدی در مراسم را ترافیک اعلام کرد.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به سجاد بابایی برای فیلم «استاد» اهدا شد.

مهران احمدی برای فیلم «غریب»، امیر جعفری برای فیلم «آنها مرا دوست داشتند» و روح‌الله زمانی برای فیلم «در آغوش درخت» دیگر نامزدهای دریافت این جایزه بودند.

بهترین بازیگر زن نقش اول؛ پردیس پورعابدینی برای «غریب»

در ادامه سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن به پردیس پور عابدینی برای «غریب» رسید.

«سینما متروپل» بهترین فیلم «باشه‌آهنگر» بهترین کارگردان شد/ مجید صالحی و پردیس پورعابدینی بهترین بازیگران نقش اول +عکس

مارال بنی‌آدم برای «در آغوش درخت»، هدی زین‌العابدین برای «عطرآلود»، ژاله صامتی برای «سرهنگ ثریا»، سارا بهرامی برای «جنگل پرتقال» و نوشین مسعودیان برای «سینمامتروپل» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در این مراسم اعلام شد برگزیده نقش اول مرد یک دستگاه خودرو تارا و بازیگر نقش اول زن هم یک خودرو شاهین دریافت می‌کند.

بهترین بازیگر مرد نقش اول؛ مجید صالحی برای «شماره ۱۰»

در ادامه ابوالفضل پورعرب برای اهدای جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد روی صحنه آمد و در کنار هیأت داوران قرار گرفت.

اولین سیمرغ این بخش به مجید صالحی برای «شماره ۱۰» تعلق گرفت.

«سینما متروپل» بهترین فیلم «باشه‌آهنگر» بهترین کارگردان شد/ مجید صالحی و پردیس پورعابدینی بهترین بازیگران نقش اول +عکس

صالحی پس از دریافت جایزه گفت: به مردم خوی، سوریه، ترکیه و همه مردم داغدار این روزها و این سال تسلیت می‌گویم و آزادی زندانیان را تبریک میگوییم و ای کاش همه از زندان آزاد شوند. گله‌ای هم داشتم یکی از مدیران که بچه با خدایی است گفت هر کسی به جشنواره نیامد دیگر فیلم نسازند. اما آقای امینی گفت این یک دموکراسی است که یکی دوست دارد بیاید یکی دوست ندارد نیاید. برخی روزها حالمان خوب نیست و قرار نیست از ریشه یکدیگر را بزنیم.

وی افزود: قرار است همدل باشیم. خودمان را مالک ندانیم و نگوییم هر کس نمی‌خواهد جمع کند و برود. ما هموطن هستیم. من ماشین ندارم چراکه ماشینم را در دوران کرونا فروختم. مثل همه هنرمندان شریف که امروز برخی نیستند. من آمدم و احترام گذاشتم. جایزه مالی‌ام را به هادی حجازی می‌دهم تا به مردم خوی بدهد. جایزه معنوی را به دخترم و همه دختران سرزمین و همه مادران و خواهران این سرزمین تقدیم می‌کنم.

دیگر سیمرغ این بخش به علی نصیریان برای «هفت بهار نارنج» تعلق گرفت که به نیابت از او کارگران این فیلم جایزه را دریافت کرد.

تورج الوند برای «اتاقک گلی»، مصطفی زمانی برای «عطرآلود»، میرسعید مولویان برای «جنگل پرتقال»، جواد عزتی برای «کت چرمی» و وحید رهبانی برای «یادگار جنوب» دیگر نامزدهای دریافت این جایزه بودند.

بهترین پویانمایی؛ بچه زرنگ

مجری برنامه در ادامه بیان کرد: در جشنواره امسال یک فیلم سینمایی انیمیشن داشتیم که در بخش‌های مختلف کاندید شد و حالا اعضای هیات داوران تصمیم گرفتند سیمرغ بلورین برای فیلم پویانمایی جشنواره فیلم فجر به «بچه زرنگ» تقدیم کنند.

سیمرغ بلورین بهترین پویانمایی به هادی محمدیان برای انیمیشن «بچه زرنگ» اهدا شد. حامد جعفری تهیه‌کننده این انیمیشن این جایزه را دریافت کرد.

جعفری هم گفت: این جایزه را به نمایندگی از عوامل گروهم دریافت کردم و این جایزه متعلق به آنهاست امیدوارم انیمیشن بتواند به عنوان راهگشای سینما و گیشه توجه بیشتری به آن شود از دوستان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تشکر می‌کنم.

در این بخش از مراسم ابوالفضل پورعرب گفت: خوشحالم از اینکه یک همدلی در سطح جامعه می‌بینم و انرژی آن به مردم عزیزم و هنرمندانی که داوری کردند و مسئولانی که سعی کردند دشمنان به ما نخندند تزریق شد. بچه‌هایی که به هر دلیلی نیامدند، باید بگویم آنها جوان هستند و ما هم اشتباهاتی کرده بودیم، باید ببخشیم. باید ببخشیم تا آن‌ها هم یاد بگیرند. حاتمی‌کیا ایستاد و گفت من دولتی هستم و حالا کسی از او نمی‌ترسد. او می‌خواهد فیلم خود را بسازد. ممنونم که تشریف آوردید. آنهایی که نیامدند ان‌شاءالله سال بعد آن‌ها را می‌بینیم.

بهترین فیلمنامه؛ بابک خواجه‌پاشا برای «در آغوش درخت»

سیمرغ بهترین فیلمنامه به بابک خواجه پاشا برای «در آغوش درخت» تعلق گرفت. جایزه او یک دستگاه خودرو شاهین است.

خواجه پاشا گفت: با افتخار این سمیرغ را بر طاقچه خانه خواهم گذاشت سیمرغی که مجید مجیدی، عباس کیارستمی، بهرام بیضایی، رضا میرکریمی و خسرو شکیبایی به خانه برده‌اند. آنها فرهنگ ما را به جهان معرفی کردند، اگر اعتراضی دارید سینما و تئاتر بهترین ابزار مدنی برای اعتراض است. نباید سینما را تحریم کرد. هنر تحریم کردنی نیست. من در خدمت مردم ایران، خانواده شهدا به ویژه خانواده عشقم یعنی شهید باکری هستم.

علی رمضان برای فیلم «بچه زرنگ»، حمید زرگرنژاد برای «شماره ۱۰»، مسعود هاشمی‌نژاد برای «کت چرمی»، محمدعلی باشه‌آهنگر و حامد باشه‌آهنگر برای «سینمامتروپل» و پدرام پورامیری و حسین دوماری برای «یادگار جنوب» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

بهترین موسیقی متن؛ مسعود سخاوت‌دوست برای «عطرآلود» و «شماره ۱۰»

سیمرغ بهترین موسیقی متن به مسعود سخاوت‌دوست برای «عطر آلود» و «شماره ۱۰» اهدا شد.

به نیابت از او یوسف منصوری تهیه‌کننده «عطر آلود» این جایزه را دریافت کرد. شهیدی‌فرد دلیل غیبت سخاوت‌دوست در مراسم را سفر اعلام کرد.

امیر توسلی برای «بچه زرنگ»، پیام آزادی برای «هفت بهار نارنج»، کارن همایونفر برای «روایت ناتمام سیما» و بهزاد عبدی برای «سرهنگ ثریا» دیگر نامزدهای دریافت این جایزه بودند.

بهترین کارگردانی؛ محمد علی باشه آهنگر برای «سینما متروپل»

در ادامه با همراه شدن وزیر ارشاد و محمد خزاعی با هیأت داوران بخش سودای سیمرغ، سیمرغ بهترین کارگردانی به محمدعلی باشه آهنگر برای «سینما متروپل» اهدا شد.

باشه آهنگر پس از دریافت جایزه خود پشت تریبون قرار گرفت و گفت: تک تک عوامل این فیلم زحمت کشیدند از فارابی هم تشکر می‌کنم. خاطره کوچکی می‌گیوم امیدوارم برداشت ناصواب از آن نشود. در زمان جنگ گاهی گردانی می‌خواست به عملیات برود میدان مینی در برابرش دیده می‌شد که با وجود شناسایی قبلاً دیده نشده بود. بچه‌ها آن موقع نمی‌دانستند با این میدان مین چه کنند؟ از این اتفاقات زیاد افتاده است. خدا رحمت کند شهید پازوکی که می‌گفت گاهی میدان مین درست می‌کنیم و بعد نقشه در اختیار نداریم که آن را خنثی کنیم.میدان‌های مینی که عراقی‌ها می‌گذاشتند نقشه خاصی داشت که بچه‌های تخریب چی می‌دانستند.

وی ادامه داد: ما امسال دچار این میدان‌های مین شده بودیم. گاهی متوجه آن نشده بودیم گاهی خودمان چیده بودیم و گاهی دشمن زرنگی کرده بود و از آن استفاده می‌کرد. امسال با حادثه متروپل شروع شد که نماد بی‌توجهی به ساخت و ساز بود. که ماه‌ها آبادان گرفتارش شد. بی‌توجهی در بزنگاه‌ها دردسرساز است. بچه‌های ما در خیابان گرفتار شدند. گاهی می‌شد جلوی آن را گرفت، با دلجویی و با عذرخواهی. بالاخره باید به یکی اقتدا کنیم. سردار سلیمانی می‌گوید همه اینها بچه‌های ما هستند. ایرانی و مسلمان هستند. اتفاقی می‌افتاد کجا باید دستی بگیریم. دیر بشود فایده‌ای ندارد. معلوم است سرویس‌های بیگانه استفاده می‌کنند.

این کارگردان تأکید کرد: باید از تمام مردم ایران عذرخواهی کرد. اژ تک تک مردم ایران که بچه‌های آن‌ها روی زمین افتادند، از نیروهای امنیتی عذرخواهی می‌کنم که این کشور برای همه است اگر دیر شود جمع شدنی نیست. نکته دوم این است که وقتی آبادان گرفتار جنگ بودند آذربایجانی‌ها مهدی باکری‌های کمک کردند الان آذربایجان گرفتار زلزله است من چیزی به جز این جایزه ندارم که تقدیم کنم آنهایی که جنگیدند و هنوز منطقه را نگه داشتن امیدوارم زنده باشم و درباره قفقاز فیلم بسازم.

حسین میرزامحمدی برای «کت چرمی»، محمد عسگری برای «اتاقک گلی»، هادی محمدیان، بهنود نکویی و محمدجواد جنتی برای «بچه زرنگ»، بابک خواجه پاشا برای «در آغوش درخت»

حمید زرگرنژاد برای «شماره ۱۰» و محمدحسین لطیفی برای «غریب» نامزدهای دیگر این بخش بودند.

«سینما متروپل» بهترین فیلم «باشه‌آهنگر» بهترین کارگردان شد/ مجید صالحی و پردیس پورعابدینی بهترین بازیگران نقش اول +عکس

جایزه ویژه هیأت داوران؛ «اتاقک گلی» به تهیه‌کنندی داوود صبوری

سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران به «اتاقک گلی» به تهیه کنندگی داوود صبوری رسید.

داوود صبوری ضمن تشکر از بنیاد شهید بیان کرد: بنیاد شهید تازه به کار اصلی خود فاصله گرفته و از کیک و ساندیس به ساخت فیلم برگشته است.

بهترین فیلم؛ «سینما متروپل» به تهیه‌کنندگی حامد حسینی

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به فیلم «سینما متروپل» به تهیه‌کنندگی حامد حسینی اهدا شد.

حامد حسینی با تشکر از بنیاد سینمایی فارابی بیان کرد: این فیلم با سرعت زیادی ساخته شد و از عوامل فیلم تشکر می‌کنم، جامعه ما یعنی مردم و دولت باید به بازخوانی صفت رحمانی خدا داشته باشند تا شرایط بهتر شود.

«بچه زرنگ» به تهیه کنندگی حامد جعفری، «شماره ۱۰» به تهیه کنندگی ابراهیم اصغری، «در آغوش درخت» به تهیه کنندگی محمد رضا مصباح، «اتاقک گلی» به تهیه کنندگی داود صبوری، «کت چرمی» به تهیه کنندگی کامران حجازی و «یادگار جنوب» به تهیه کنندگی مجتبی رشوند دیگر نامزدهای این بخش بودند.

جایزه ویژه دبیر جشنواره؛ گل‌های باوارده

در بخش بعدی سیمرغ بلورین جایزه ویژه دبیر جشنواره به فیلم «گل‌های باوارده» ساخته مهرداد خوشبخت و تهیه‌کنندگی سعید سعدی اهدا شد.

سعید سعدی از همه کسانی که او را در مسیر ساخت این فیلم همراهی کرده بودند و به‌طور خاص از بنیاد فارابی و پالایشگاه نفت تشکر کرد.

جایزه ویژه شهردار تهران؛ اتاقک گلی

در پایان مراسم جایزه آرمان ویژه شهردار تهران نیز به فیلم «اتاقک گلی» اهدا شد.

مراسم اختتامیه چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ساعت ۲۳ به پایان رسید.

«سینما متروپل» بهترین فیلم «باشه‌آهنگر» بهترین کارگردان شد/ مجید صالحی و پردیس پورعابدینی بهترین بازیگران نقش اول +عکس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 48
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • IR ۲۲:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    6 18
    مغولستان و چین و روسیه و سوریه هن جایزه گرفتن
    • IR ۲۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
      7 5
      چین و روسیه البته که قدرتهای اینده ایراندهستند
    • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      9 2
      چین و روسیه البته که منابع قدرتهای اینده ایران هستند مگر چشم‌کورت ندید که امریکا۴۴ سال فرصت داشت دست دوستی به ایران بدهد و نداد. چکار کنیم؟ برویم با مریخ رابطه‌ب قرار کنیم؟
    • سید فروزان CH ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      11 3
      بسیار هم خوب است توقع داری به فرانسویها و انکلیسها و هالیودیها جایزه بدهند
    • IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      4 0
      مبارکشون باشه بسیار عالی بود
  • IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    17 3
    مجید صالحی باید این حرفها رو بزنه تا برندازا و دوستاش بهش بابت حضور در جشنواره کمتر فحش بدهند !
    • CA ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      10 3
      امروز که ملت ایران یه اردنگی محکم که جاش برای همیشه بمونه به براندازها زد که اگه یه ذره عقل داشته باشن تا عمر دارن فراموش نمیکنن. بعضی سلبریتی‌ها تو حباب خودشون، بُعد دنیای خیالی سیر میکنن.با واقعیت ایران کاملا بیگانه هستند.
    • IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      13 5
      با راهپیمایی باشکوه 22 بهمن معلوم شد ارزش خاک انداز از برعنداز پیزوری وطنفروش بیشرف بیشتره.
    • IR ۲۰:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      1 0
      مجید صالحی لیاقت سیمرغ و ماشین نداره لیاقتش اینه که توی زلزله ترکیه بره زیر گل
  • سامان IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    8 34
    دیروز سینماهای میدون انقلاب که میزبان جشنواره فجر بودن مثلا روز اخر جشنواره حتی یکنفر هم نبود از متصدی باجه بلیط فروشی پرسیدم گفت تو این ۹ روز کلا ۱۰۰ نفر نیومدن بلیط بخرن اتقدر تحریم جشنواره توسط مردم چشم گیر بود که نتونستین تو روز اختتامیه یک عکس از حضور مردم در کاخ جشنواره بگیرین
    • ناشناس IR ۰۱:۰۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      16 6
      بدبخت بیچاره مجبوری اینقدر دروغ بگی؟؟؟؟؟
    • سید فروزان CH ۰۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      12 4
      تو که راست میگی،کور پدر آدم دروغگو ، عجیب است که انتر اشغال و لجن پراکنهای بی بی سی هم دقیقا همین را گفتند ،
    • سید فروزان CH ۰۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      12 4
      یعنی تو این پیام را امروز نوشتی ، دروغ هم میخواهی بگی ، هوشمندانه دروغ بگو معمولا کامنتهای فرستاده شده پر مشرق ، ۲۴ ساعت طول دارد تا نشر گردد ، پس دروغ میگی مثل و شاید هم اصلا در ایران نیستی و از آلبانی میفرستی
    • IR ۰۷:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      8 5
      کامنتها به تصرف جاسوس ها و ضد انقلاب در آمده است ‌ ننگ بر شما ...
    • IR ۰۷:۱۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      10 4
      آقا دروغ نگو من واسه انيميشن بچه زرنك از هفته قبلش واسه دخترم خواستم بليط بگيرم پر بود
    • IR ۰۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      10 5
      منم از همون بلیت فروش پرسیدم گفت یارو از راهپیمایی مردم سوخته اینجوری دق دلش رو خالی می کنه. برعندازا تو 4 ماه با حمایت همه جوره ارباب یک هزارم جمعیت دیروز رو نتونستن بیارن تو خیابونای تهرون اونوقت هی مردم مردم می کنن!! اول هزار نفر بیارین تو خیابون بعد گنده. کنین.
    • IR ۰۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      9 4
      دروغ که کنتور نمیندازه اینقدر دروغ بباف تا بترکی ! زیر پتو توییت میزنی مثلا رفتی سینما مسئول بلیت فروشی شخصا و فقط به تو گفت فلان و بهمان !!! بسه بابا کمتر دروغ بکید حالمون بهم خورد
  • IR ۲۳:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    12 7
    کی میگه سینماگرا نبودن!؟چرا دروغ مینویسین؟همه بودن؟! مثل حضور۲۱ میلیونی مردم
    • IR ۰۴:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      4 11
      21میلیون؟؟؟؟؟فکر کنم سرت خورده جایی
  • IR ۲۳:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    19 0
    بازیگر یعنی نون به نرخ روز خور .
  • IR ۲۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    9 4
    سینمایی که یک فیلم از شاهنامه نسازد فقط سطل زباله جای دارد
  • IR ۲۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    28 13
    سینمایی که یک فیلم از سیره اهل بیت نسازد با زباله فرقی ندارد
  • IR ۲۳:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    4 2
    آقای رئیسی هم امروز در مصاحبه در خیابان، از بخشش فریب خورده ها گفتند مثل هنرمندان و ... . درسته هم‌جهت و هم‌عمل و بعضا بلندگوی دشمن بودند علیه ایران عزیز و مردم عزیز ایران، اما خودزنی کردند
  • IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    23 3
    جالب بود دولت جمهوری اسلامی تعداد زیادی جایزه به بازیگرانی داد که توی اغتشاشات از اونوری ها دفاع کردند. بعد هم اینقدر بی حیا بودند یکیشون رفته بود قزوین ،یکیشون توی ترافیک بود یکیشون مریض بود و مثلا با عدم حضورشون در جشنواره مثلا اعتراض به دولت رو نشون دادند. به قول شهید سلیمانی : هر کس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد.
  • IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    4 1
    هل من ناصر ینصرنی
  • IR ۲۳:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    9 4
    ___________ به حسینیون باکو قدرت و اجازه بدهید. ____
  • IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    2 0
    آقای رئیسی هم امروز در مصاحبه در خیابان، از بخشش فریب خورده ها گفتند مثل هنرمندان و ... . درسته هم‌جهت و هم‌عمل و بعضا بلندگوی دشمن بودند علیه ایران عزیز و مردم عزیز ایران، اما خودزنی کردند، مردم شناختنشون. مردم اصلا تحویلشون نگرفتند.
  • IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    0 1
    چه شد?
  • IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    1 2
    هل من ناصر ینصرنی
  • IR ۲۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    1 1
    هل من ناصر ینصرنی
  • IR ۲۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    2 1
    هل من ناصر ینصرنی
  • IR ۲۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    2 1
    دشمن حقیر از مردم عزیز ایران شکست خورد.
  • آرمان عزیز IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    16 0
    جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی بهانه ای است برای کف و سوت برای سلبریتی های کج فهمی غربزده که هم خرابکاری میکنند هم مظلوم نمایی.آقای صالحی برو ببین چطور یه عده ه...زه رو تحریک کردید تا شهید عجمیان شهید علی وردی رو با قساوت قلب بکشند . وجدان کیلو چنده برای شما..فقط ببینید کدوم هشتک بیشتر فالوور جمع می کنه دنبال همون باشدچید . شما حتی فیلمهایی رو هم که بازی میکنید رو نمی‌فهمید مثل پرستویی مثل فرخ نژاد مثل ....
  • IR ۲۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲
    1 0
    سد اتاترک ترکیه خشک شدن دجه فرات، خشک شدن هورالعظیم، و ریزگردهای گسترده در خوزستان.
  • IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    5 3
    البته ما جای بازیگران و ... نیستیم. کار اطلاعاتی شدیدی روشون شده توسط نفوذی های بهایی-یهودی دشمن. احاطه توسط کلی نفوذی. زمین خوردنشون رو اصلا سرزنش نمی‌کنیم. ولی امیدواریم بلند بشن و در تیم ایران، نه تیم دشمن. دشمن «ظنّ سازی» کرد و متاسفانه اونا هم به «ظنّ» اعتماد کردند. اگه ازشون بپرسید ۱۰۰ درصد میگی فلان شده میگه نه. خب پس چرا میگی؟ با چشمت دیدی؟ ولی با چشمت دیدی اون کشورها دشمن اند هم در حمایت از صدام هم در حمایت از شاه و ساختن ساواک و هم در ساختن داعش و هم شهادت شهید سلیمانی . و با جشمت دیدی دشمن ها دارند این دروغ ها رو میگن، نه دوست. دشمن سازنده میدان ژاله!!! دشمن سازنده ساواک و داعش!!! دشمن وحشی آدمکش که کلی از مردم خودشو کشته.... صحنه روشنه. برای همین دشمن بازنده است و حضور امروز مردم نشون از همین بود، حضور بینظیر در جهان و نشون از اینکه صحنه حق و باطل برای مردم انقدر روشن و واضح است. جمهوری اسلامی، محبوب‌ترین حکومت و با باهوش ترین طرفداران
  • IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    3 0
    پرچم حسین ع‌
  • IR ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    5 1
    بخشش فریب خوردگان به معنای کوتاه آمدن در اجرای قوانین انقلابی نباید باشه.
  • IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    4 1
    دشمن فکر میکرد مثل زمان خان ها، میشه دم خان ها رو دید و مردم رو آدم حساب نکرد و از قول مردم اعلام کرد نظر مردم نظر اون خان ها هست و پیروز شد. اما مردم امروز نشون دادند به هیچ کس وکالتی نداده اند و کسی را قیّم و خان نمی دانند و نمیگذارند کسی به جایشان نظر بدهد :) روز بزرگ ۲۲ بهمن. پایان خودویژه‌شماری سلبریتی ها. ۱ نفر مثل بقیه مردم. تمام. البته با اشتباهات بیشتر علیه ایران
  • علوی IR ۰۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    2 3
    بزرگواری که سینما را بخاطر نساختن شاهنامه به سطل زباله میاندازی! اگر عمق همان معارف شاهنامه را هم درک کرده بودی چنین جاهلانه سخن نراندی ! جناب فردوسی فرمودن رستم یلی بود در سیستان منش کردم رستم دستان و جهت اطلاع رستم در جنگ مقابل سپاه خالد شکست خورده و ایران را وا داد در حالی که اگر مقاومت میکرد و دوران خلافت ظاهری امام علی ع می‌رسید اسلام واقعی با حفظ تمدن ساسانی در اختیار اهل بیت علیهم السلام قرار گرفته و این شکوفایی امروز در ۱۴ قرن قبل بوجود آمده بود و بالاخره اینکه شهید بروحردی سوژه فیلم منتخب یک سانتی متر از خاک ایران حاضر وا نداد و ایشان کجا رستم خیالی شما کجا....
  • IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    6 1
    به این عزیزان "هنرمند" که هر خبری می‌شود "حالشان خوب نیست"مراجعه به عطاری پیشنهاد میشود ،مسهل خوبی دارد.
  • IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    7 1
    به این عزیزان "هنرمند" که هر خبری می‌شود "حالشان خوب نیست"مراجعه به عطاری پیشنهاد میشود ،مسهل خوبی دارد.
  • سید فروزان CH ۰۲:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    6 1
    آنهایی که نیامدند یعنی تحریم کردند یا در ترافیک !!!!!!؟؟؟؟؟ماندند ،همان بهتر که گورشان را گم کنند برای همیشه ، کسی هم حالش بد میشود بخاطر همدردی با اغتشاشکران برود به جهنم ، برای اولین بار در طی سال‌های اخیر ، بسیار جشنواره خوبی بود ، جشنواره محل معرفی آثار هنرمندان واقعی است و بازیگران سالم و متعهد ، نه اینکه یک مشت دلقک بنام بازیگر سالن مد راه بیندازند و فرش قرمز و ژستهای سبک هالیوددی و کن ، فمنیستها و هم جنسبازان و می تو ها و طرفداران آنها ،بروند فستیوال کن بهتر است ،
  • سید فروزان CH ۰۳:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    17 1
    جان به جانش کنی دلقک هستند بعضی از این بازیگران پردیس پور عابدینی تمام مشکی پوشیده با آن قیافه غم کرفته ،یعنی ایشان هم خالش خوب نیست و حتما عزادار دختره است ، والله هر جی گشتم در عکسهایش هیچکدام اینطوری نبوده خوب پدر منافق ،غلط کردی امدی روی صحنه ،خبر مرگت میرفتی پیش آن چند تا فواحش دیگه که تحریم کردند
  • کیوان IR ۰۴:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    1 0
    یکی گفت سینمایی که از شاهنامه فیلم نسازد سینما نیست ، واقعا حرف قشنگی زد ، در جوابش بگویم شاهنامه اثر کیست ، شاهنامه یعنی چه
  • IR ۰۷:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    3 1
    پرچم حسین ع را در باکو
  • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    3 1
    بهترین جشنواره بدون سلبریتی های مزدور عالی بود هرچند مجید صالحی زهرش را ریخت تا نزد دوستان همپاله اش دیده شود
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    5 0
    از بازیگران معروفی که ادایه فقیرا رو در میارن بدم میاد چون فقط شعار میدن:خخخ
  • زارا IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    18 0
    بازیگرا اصن کی هستن؟:) الکی گندشون نکنیم ...کلا خیلی بی تاثیررررن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس