تیمی از محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک اکنون نشان دادهاند که وقتی پلی فنولهای موجود در قهوه با اسید آمینه موجود در شیر متصل میشوند، اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در سلولهای موش در شرایط آزمایشگاهی افزایش مییابد.
پروفسور ماریان نیسان لوند، نویسنده اصلی، گفت: ما قبلاً دریافتیم که پلی فنولها با پروتئینها در انواع مختلف غذاها، از جمله محصولات گوشتی، عصاره گیاهی اضافه شده (به عنوان مثال ادویه جات ترشی جات)، شیر و عصاره چای سبز واکنش نشان میدهند.
پلی فنولها فراوانترین منبع آنتی اکسیدانها در رژیمهای غذایی ما هستند و تصور میشود که استرس اکسایشی در بدن را کاهش میدهند.
با این حال، آنها همچنین در مقابله با روند پیری نقش دارند و ضد التهابی هستند. تصور میشود از آنجایی که پلی فنولها باعث کاهش استرس اکسایشی میشوند، میتوانند به کند شدن التهاب و در نتیجه روند پیری کمک کنند.
پروفسور لوند تأکید کرد که دانشمندان باید ببینند که آیا این اثرات در بدن انسان نیز معتبر است یا خیر.