به گزارش مشرق، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با اعتراض به وضعیت ناکارآمدی ساترا در مقابل پلتفرمهای هنجار شکن نامهای را خطاب به سعید مقیسه منتشر کرد. در متن این نامه آمده است:
جناب آقای مقیسه ریاست سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر (ساترا)
▫️همانطور که حضرتعالی مستحضرید، بنابر تصریح اصل ۴۴ قانون اساسی، رادیو و تلویزیون به صورت مالکیت عمومی بوده و در اختیار دولت است. طبق نظر تفسیری ۷۹/۲۱/۹۷۹ شورای نگهبان مورخ ۱۳۷۹/۷/۱۰ انتشار و پخش برنامههای صوتی و تصویری از طریق سیستمهای فنی قابل انتشارِ فراگیر (همانند ماهواره فرستنده فیبر نوری و...) برای مردم در قالب امواج رادیویی و کابلی غیر از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خلاف اصل مذکور است. در راستای همین نظر تفسیری جهت تنظیم سازماندهی و نظارت دقیقتر بر این برنامهها سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) بنا به درخواست رئیس سازمان صدا و سیما از رئیس جمهور (به عنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی) ابلاغیه مورخ ۹۴/۶/۲۲ تشکیل گشت و بدین ترتیب، این وظیفه به ساترا محول شد.
بیشتر بخوانید:
با گامهای معلق ساترا، فیلمنت و فیلیمو از دست قانون گریختند/ هرج و مرج در شبکه نمایش خانگی به اوج میرسد
در ادامه این نامه آمده است:
جناب آقای مقیسه! حضرت عالی به عنوان رئیس این سازمان، با چنین وظیف خیری، چگونه تاکنون توانستهاید در برابر هنجارشکنیهای بیحد و مرز سریالهای شبکه نمایش خانگی سکوت پیشه کنید؟ ایا به راستی خود حاضرید چنین محتوایی را در دسترس خانواده خود قرار دهید!؟
از جمله هنجارشکنیهای صورت گرفته؛ ترویج خشونت افسارگسیخته، عادی سازی مصرف مواد مخدر، روابط نامشروع و ... میباید. ایا منظور شما از حکمرانی هوشمند منطبق بر این موارد است!؟
چگونه میتوانید چشمان خود را در برابر هتک حرمت و تضعیف نهادها و افرادی مانند نیروی انتظامی که امنیت خود و خانواده خویش را مرهون فداکاری آنها هستید، ببنیدید؟
ایا حقیقتا پاسخی در برای این سوال که چرا باید تبلیغ و پخش سریالهایی که حتی بعضیا مجوزی برای تولید و پخش اخذ نکرده بودند - در شبکههای ماهوارهای غیرمجاز صورت بگیرد، دارید؟