کد خبر 1510074
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۰
‌

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره مصرف گردوهای سیاه شده، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مشرق، غزاله اسلامیان گفت: مهم‌ترین دلیل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از حد هوا در فصل تابستان، کمبود برخی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است.

وی با اشاره به اینکه اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو باعث سیاه شدن آن می‌شود، افزود: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم ممکن است باعث این امر شود.

اسلامیان با اشاره به اینکه برخی آفت‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها و یا مگس پوست گردو هم می‌تواند باعث سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شود، گفت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی‌دهد و لزج نشده مشکلی برای استفاده ندارد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ایران من IR ۰۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
    8 3
    مگه گردو رو میشه خورد دیگه
  • علی IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
    0 0
    دلایل سیاه شدن گردو خوب بیان شد...
  • IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
    0 0
    گردو چی هست
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
    0 0
    نصف درختای باغ ما گردوهاش سیاه هستن ولی اصلا مزه ی بدی ندارن. ما واسه فسنجون استفاده میکنیم. عالی میشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس