به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، اگرچه برخی رسانه های غربی تلاش می کنند شبکه های اجتماعی را صرفا یک ابزار ساده برای ارتباط بین اقشار مختلف در کشورهای 5 قاره با یکدیگر می دانند اما نتایج و آثاری که این سایت ها به جا می گذارند نشان دهنده برنامه ریزی گسترده برخی کشورهای غربی برای استفاده از این ظرفیت جدید است.
یکی از اقدامات مهم و تکراری این شبکه ها، اسلام هراسی و ارائه تصویری خشن از مسلمانان است و اکنون هند، قربانی چنین اقدام برنامه ریزی شده ای است.
بر اساس این برنامه جدید و حساب شده، دهها هزار كارگر مهاجر و دانشجو از اهالي شمال شرقي هند طی یک ماه گذشته از بنگلور و ديگر شهرهاي جنوبي اين كشور گريخته اند. اين فرار بي سابقه در پي ارسال پيامك ها و انتشار ويديوهاي تحريك آميز در اينترنت انجام شد كه هشدار مي داد مسلمانان به تلافي درگيريهاي مرگبار بين اعضاي قبايل و مسلمانان در ايالت دورافتاده آسام، آنها را هدف قرار خواهند داد.
پس از آنكه انتشار تهديدهاي اينترنتي و ارسال پيامك ها باعث فرار گسترده مهاجران از شهرهاي جنوبي هند شد، مانموهان سينگ نخست وزير هند در خصوص استفاده از شبكه هاي اجتماعي به منظور شعله ور كردن تنش هاي قومي در اين كشور هشدار داده و به نظر می رسد اکنون هند نیز متوجه تاثیرات نادرست این شبکه ها شده است.
نخست وزير هند تاکید کرده که بايد به طور كامل درك كنيم چگونه اراذل و اوباش از اين رسانه هاي جديد استفاده مي كنند و بايد راهبردهايي به منظور مقابله با تبليغاتي كه توسط اين ابزار جديد انجام مي شود، تهيه كنيم.
انتشار تهديدهاي اينترنتي و ارسال پيامك ها باعث فرار گسترده مهاجران از شهرهاي جنوبي هند شده است.