سخنگوي رزمايش مدافعان آسمان ولايت 3 گفت: ديده‌بان‌هاي پدافند هوايي در سراسر کشور تمامي پرنده‌ها از قبيل جنگنده‌، هواپيماهاي بدون سرنشين و ايرلاين‌ها را در آسمان به خوبي رصد کرده‌اند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق، مير حميد ارژنگي سخنگوي رزمايش مدافعان آسمان ولايت 3 در سومين روز و آغاز مرحله دوم اين رزمايش با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تشريح برنامه‌هاي مرحله دوم به برخي آمار اخذ شده از طريق شبکه‌ ديده‌بان بصري در سراسر کشور اشاره و گفت: طي نتايج آمار اخذ شده در مراکز فرماندهي و کنترل پدافند هوايي کل مسيرهاي کشف شده توسط رادارها تا به امروز 4هزار و 166مورد بوده است.
ارژنگي خاطر نشان کرد: کل مسيرهاي ناشناس کشف شده در خارج از مرزها 322 مورد و کل گزارشات پست‌هاي ديده‌باني مستقر در سراسر کشور 6 هزار و 120 مورد بوده است که اين نشان‌دهنده آمادگي بالاي ديده‌بان‌هاي پدافند هوايي در سراسر کشور است که تمامي پرنده‌ها از قبيل جنگنده‌، هواپيماهاي بدون سرنشين و ايرلاين‌ها را در آسمان به خوبي رصد کرده‌اند.
وي با بيان اين که کل گزارشات اخذ شده به منظور انجام عمليات جنگ الکترونيک و مقابله با آن 478 مورد بوده است تاکيد کرد: تمام فضاي کشور توسط رادارهاي پدافند هوايي که به مثابه چشمان بيدار پدافند عمل مي‌کنند به درستي رصد شده و نيروهاي جوان حاضر در پست‌هاي ديده‌باني در سخت‌ترين شرايط بهترين عملکرد را داشته‌اند.
سخنگوي رزمايش مدافعان آسمان ولايت 3 خاطر نشان کرد: در ادامه اين مرحله از رزمايش که از صبح امروز آغاز شده است ارزيابي مجموعه رادارهاي کشور شامل، رادارهاي ثابت، تاکتيکي و انواع رادارهاي پسيو را خواهيم داشت که در اين مرحله رادار ملي، مطلع‌الفجر و کاشف که توسط متخصصان داخلي بهينه شده‌اند مورد تست و ارزيابي قرار خواهد گرفت.
ارژنگي هنر قرارگاه پدافند هوايي درباره رادار را شبکه بودن مجموعه راداري کشور دانست و افزود: مجموعه اطلاعات از طريق شبکه يکپارچه در مراکز فرماندهي و کنترل پردازش شده و بازخوردهاي لازم به شبکه ابلاغ مي‌شود.
وي همچنين قدرت و توانايي تلفيق رادارها را يکي ديگر از دستاوردهاي مهم اين رزمايش دانست و گفت: رادار هيچ‌گاه نمي‌تواند به صورت جزيره‌اي عمل کند بلکه بايد اطلاعات از طريق شبکه‌ منتقل و با يکديگر تلفيق شوند تا فرماندهي بتواند در لحظه تصميمات درست را اخذ کند.
ارژنگي رادار را چشم بيدار پدافند هوايي دانست و با بيان اين که کشور ايران يک منطقه کوهستاني و ذوعارضه محسوب مي‌شود، خاطرنشان کرد: علي‌رغم اين موانع توانسته‌ايم از انواع رادارها با فرکانس‌هاي مختلف استفاده کنيم که در حال حاضر نيز تيم‌هاي ناظر در قرارگاه‌ پدافند هوايي خاتم الانبيا ، ستاد کل ارتش و ستاد کل نيروهاي مسلح از اين امر نظارت و عملکرد يگان‌ها را مورد ارزيابي قرار مي‌دهند.
سخنگوي رزمايش در ادامه به اهميت استفاده از مراکز فرماندهي و کنترل تاکتيک و سيار اشاره کرد و افزود: در روز گذشته طبق تدبيري که از سوي فرماندهي ابلاغ شد مرکز فرماندهي و کنترل اصلي ما براي ساعاتي تعطيل و فرماندهان با استقرار در مراکز کنترل و فرماندهي فرعي و تاکتيکي فضاي کشور و انجام عمليات‌ها را کنترل کردند.
ارژنگي در پايان خاطرنشان کرد: مراکز کنترل و فرماندهي قرارگاه پدافند هوايي نسبت به سال گذشته بسيار متحول شده و قابليت پردازش سيگنال‌هاي دريافتي به دو برابر افزايش يافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس