به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار داشت: تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و اعلام کردند مبالغی به صورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است.
این مقام انتظامی اظهار داشت: پس از اخذ اظهارات مالباختگان این پرونده موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.
وی افزود: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا پایتخت مشخص شد برخی از قربانیان این پرونده بعد خرید تخمه از یک تخمه فروش دوره گرد در تهران حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند.
سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: افسران پلیس فتا تهران بزرگ در مرحله تحقیقات پرونده متوجه شدند مجرم تحت پوشش تخمه فروش دوره گرد در بازارهای روز تهران مشغول کار شده و پس از کپی برداری کارتهای بانکی مالباختگان به وسیله دستگاه اسکیمر، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان کرده که با بررسیهای تکمیلی و همه جانبه و بهرهگیری از روشهای فنی و علمی این فرد شناسایی و پس از تشریفات قضائی در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا منتقل شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه متهمین این پرونده با تغییر بار خود از تخمه به زیتون، خرما، آجیل و … و تغییر مداوم محل فعالیت خود قصد گمراه کردن پلیس را داشتند خاطرنشان کرد: متهمین پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شکات پرونده و مستندات جمعآوری شده توسط پلیس به کلاهبرداری از بیش از ۱۳۰ نفر با این روش به ارزش ریالی حدود بیست میلیارد ریال اعتراف کردند و پرده از نحوه اقدامات مجرمانه خود برداشتند.
این مقام سایبری با اشاره به اینکه یکی از افراد دستگیرشده از سابقه داران کلاهبرداری اسکیمری بوده و چند سال قبل نیز توسط پلیس فتا تهران بزرگ به دلیل جرم مشابه دستگیر شده است ادامه داد: شهروندان جهت پیشگیری از سرقت به صورت اسکیمینگ، انجام عملیات بانکی و وارد کردن رمز کارت حساب بانکی را شخصاً انجام دهند چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شهروندان امکانپذیر نخواهد بود.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه تغییر رمز دورهای یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمانه کلاهبرداران است توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.