به گزارش مشرق، روزنامه صهیونیستی «معاریو» در گزارشی از بیانیه حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری «بزالل اسموتریچ» علیه شورای جنگ این رژیم خبر داد و نوشت: درخواست شورای جنگ برای حضور نداشتن "ما" در این شورا، ناشی از درخواست غیرقانونی «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» بود که ما (به خاطر شرایط جنگ)، آنرا پذیرفتیم.
حزب «صهیونیسم دینی» با اشاره به حضور نداشتن احزاب افراطی در شورای جنگ این رژیم، نوشت: هر تصمیمی درباره آینده غزه باید با حضور همه احزاب کابینه انجام شود تا مانع از تداوم رویکردهای ارتجاعی گذشته گردد.
در شرایطی که فشار زیادی بر روی شورای جنگ رژیم صهیونیستی جهت پذیرش شکست از مقاومت فلسطین و پایان دادن به جنگ علیه غزه وجود دارد، حزب «صهیونیسم دینی» بر تداوم جنگ تا از بین رفتن حماس تاکید دارد، رویایی که همگی صهیونیست ها آن را دست نیافتنی می دانند.
این حزب افراطی در سرزمین های اشغالی، همچنین بازگشت تشکیلات خودگردان فلسطین به غزه، تحت هر عنوان و به هر شکلی را غیرقابل قبول اعلام کرده است.
حزب «صهیونیسم دینی» و حزب «عوتسما یهودیت» به رهبری «ایتامار بن گویر» دو حزب افراطی کابینه نتانیاهو هستند که از حضور در شورای جنگ این رژیم منع شدند.
شورای جنگ رژیم صهیونیستی که نخست وزیر، وزیر جنگ و «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» در آن حضور دارند در ابتدا قرار بود یک شورای فراگیر باشد که بتواند تمامی احزاب این رژیم از میانه رو تا راستگرا و چپگرا را گرد هم آورد، اما بیشتر احزاب مخالف و حتی برخی احزاب حاکم، از حضور در آن بازماندند.
علت حضور نیافتن همه احزاب رژیم صهیونیستی در شورای جنگ این رژیم این بود که هر کدام از آنها، حضورشان در این شورا را منوط به حضور نداشتن دیگری می کردند و نتیجه این شد که تعداد کمی از احزاب در شورا حضور یافتند.
حضور نداشتن بخشی از احزاب رژیم صهیونیستی در شورای جنگ این رژیم به چالش جدیدی برای تل آویو تبدیل شده و تصمیمات شورا را از اعتبار ساقط کرده است.
تصمیم گیری درباره آینده غزه پس از جنگ از جمله مسائلی است که احزاب رژیم صهیونیستی درباره آن اختلاف نظر دارند. نخست وزیر این رژیم نیز هنوز پاسخ درستی به این موضوع نداده و اعلام کرده که غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین، حماس یا (رژیم) اسرائیل اداره نخواهد شد، اما مشخص نکرده که در غیاب این سه بازیگر اصلی، این منطقه بالاخره توسط چه کسی اداره خواهد شد.
مقامات رژیم صهیونیستی در حالی از آینده غزه سخن می گویند که نیروهایشان حتی در یک متر از خاک غزه هم امنیت ندارند و هر روز تعدادی از نظامیان صهیونیست توسط مقاومت فلسطین به هلاکت می رسد.
رژیم صهیونیستی در ۸۴ روز عملیات نظامی در غزه، هیچ دستاورد نظامی نداشته و تنها دستاورد آن، کشتار هزاران زن و کودک فلسطینی بوده است.
بیشتر کارشناسان نظامی معتقدند که باز هم این مقاومت است که معادلات خود را بر رژیم صهیونیستی تحمیل خواهد کرد و آینده غزه را فرماندهان عملیات طوفان الاقصی رقم خواهند زد.