کد خبر 1581918
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۰
معرفی ۵ میان وعده مهم برای دانش‌آموزان

طی سال‌ها متخصصان بهداشت والدین و دانش آموزان را از مراجعه هر روزه به بوفه‌های مدارس برای خرید انواع کیک‌ و کلوچه‌، چیپس‌ یا پفک‌ بر حذر داشته‌اند.

به گزارش مشرق، یکی از راه حل‌های قابل اجرا برای مراجعه کمتر دانش آموزان به بوفه‌های مدارس، درست کردن میان وعده‌های سالم توسط والدین در خانه است. اطمینان از دسترسی کودکان مدرسه‌ای به میان‌وعده‌های سالم و خوشمزه برای تامین انرژی پایدار در طول روز ضروری است. در حالی که طعم و مزه بسیار مهم است، ارزش غذایی میان وعده‌ها نقشی اساسی در حمایت از رشد آن‌ها ایفا می کند.

تهیه تنقلات سالم و خوشمزه برای کودکان مدرسه‌ای در خانه چندان چالش برانگیز نیست. در اینجا پنج گزینه خوشمزه وجود دارد که طیفی از طعم‌ها، بافت‌ها و مواد مغذی را برای تقویت ذهن و بدنی جوان در طول فعالیت روزانه در مدرسه ارائه می‌کنند. این گزینه‌ها با ترکیب انواع میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های بدون چربی، نه تنها نیازهای چشایی را مرتفع می‌کنند، بلکه به تامین مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای رشد، تمرکز و سلامت کلی کمک می‌کنند.

سیخ‌های میوه به همراه ماست

برای تهیه این سیخ‌های رنگارنگ اشتها برانگیز، میوه را به اندازه لقمه‌های کوچک تکه کنید و آن را به سیخ‌های چوبی بکشید و کباب‌های میوه‌ای رنگارنگ ایجاد کنید. در کنار آن نیز ظرف ماستی قرار دهید تا سیخ‌های میوه در آن فرو برده شوند. این میان وعده نه تنها میل به شیرینی را ارضا می‌کند، بلکه ویتامین‌های ضروری و آنتی اکسیدان‌ها و تا حدی پروبیوتیک‌های مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.

برش‌های سبزی به همراه حمص

حمص یا هوموس از جمله ترکیبات غذایی لبنانی است که در سال‌های اخیر به عنوان یک غذای سالم جای خود را در فرهنگ غذایی ما باز کرده است. این ماده خوشمزه خوراکی را با نخود و سیر و روغن زیتون درست می‌کنند. این میان وعده سالم را می‌توانید با سبزیجات همراه کنید. هویج، خیار و فلفل دلمه‌ای را به شکل چوب‌هایی خرد کنید که به راحتی در دست گرفته شوند. این ترکیب بافتی ترد، همراه با رنگ‌های شاداب و مواد تقویت کننده فیبر، ویتامین‌ها و چربی‌های سالم مورد نیاز بدن را ارائه می‌دهد.

رول‌های کره آجیل و موز

یک لایه کره آجیل را روی یک نان نازک سبوس دار بمالید و یک موز را روی یک لبه آن قرار دهید. آن را محکم رول کنید و به صورت لقمه‌های کوچک برش دهید. این رول‌ها که سرشار از پروتئین، فیبر و پتاسیم هستند، گزینه‌ای خوشمزه و سیرکننده برای میان‌وعده‌های دانش آموزان هستند.

تریل میکس (مخلوط آجیل)

آجیل‌های مخلوط، میوه‌های خشک، چیپس‌های شکلات تلخ و غلات سبوس دار را با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب مغذی و خوشمزه ایجاد کنید. آن را در ظروف کوچک تقسیم کنید تا یک میان وعده راحت و انرژی زا، سرشار از چربی‌های سالم، آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی ضروری برای میان وعده فرزندتان فراهم کرده باشید.

پارفه (دسر سرد) ماست یونانی

ماست یونانی را با گرانولا و توت‌های مخلوط شده در یک فنجان یا شیشه کوچک، بریزید. ماست یونانی پروتئین و پروبیوتیک‌های مورد نیاز بدن را تامین می‌کند، در حالی که گرانولا تردی غلات کامل را فراهم می‌کند. توت‌ها به شیرینی طبیعی و تامین آنتی اکسیدان مورد نیاز بدن کمک می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • Ti IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
    0 0
    اینا چی ؟ شکم بچه به قا قور نندازید . سالم ترین وعده همون نون پنیر و چای شیرین خودمان برای صبحانه و آبگوشت هر چند با ۵۰ گرم گوشت و استخوان گوسفندی با نون لواش خودمون برای نهار و شام هم سوپ و یا ی غذای ساده ،،، اون هم برای ی بچه که صبح تا ظهر در کوچه و فضای باز و محیط بیرون دائما در حال تکاپو هست ،، نه برای بچه هایی که صبح تا شب تو آپارتمانهای کوچولو زندانی هستن و تنها حرکتشون شستن سر و صورتشون باشه ! اینکه انواع میوه ، انواع فست‌فود، انواع غذاهای سلف سرویسی را بریزید شکم بچه که مثلا رشدش زیاد شه همش کشکه ،، با این کار های سیستم گوارشی و معده و روده های کودکان خود را از بین می برید و کاربری آنها از حالت بهینه خارج می شود و سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود جوری که فرد احساس می کند حتما باید پر خوری کند تا توان انجام حتی ی کار ساده را داشته باشد ،، در حالیکه توانایی هر فرد بستگی به سلامت سیستم کلی تک تک اعضای تشکیل دهنده بدن آن فرد دارد . پس تغذیه سالم کافی به حدی که سوخت ساز نرمال بدن را تأمین شود .
  • US ۱۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
    2 0
    میان وعده عامل اصلی دیابت نوع ۲ یا مقاومت به انسولین است. چاقی، پوکی استخوان، بیماریهیای قلبی و عروقی و کلیوی از عوارض ثانویه است. انسولین بعنوان بازکننده کانال انتقال قند به داخل سلول عمل میکند، اما با بالا رفتن انسولین از حد خاصی، با ایجاد التهاب در سلول انتقال قد بداخل سلول متوقف شده تا مازاد انرژی به چربی ذخیره ای تبدیل شود. با افزایش دفعات خوردن در شبانه روز، میزان ترشح انسولین که بشدت التهابزا هست به حدی افزایش میابد، که سلولها بدلیل التهاب مکرر در روز، قادر به بازگشایی کانالهای روی دیواره سلولی جهت انتقال قند به داخل نخواهند بود و اصطلاحا مقاومت به انسولین یا دیابت نوع دو بتدریج بودجود میاید که باعث کاهش سطح انرژی در سلول و احساس گرسنگی و حتی گاها بیهوشی و کما می‌شود. با افزایش گرسنگی ما بیشتر میخوریم تا انرزی تامین شود ولی بدلیل التهاب‌، انرزی وارد سلول نشده، و ذخیره میشود، این التهاب و کمبود انرژی موجب چاقی، بی حالی، افسردگی، کاهش جریان خون و تنگ شدن رگها و نرسیدن غذا و اکسیزن کافی به اندامها شده که بتدریج سیاه (نکروز) می‌شوند و کار به قطع عضو میرسد. این دروغ بزرگ کمپانیهای غذایی و دارویی که مردم جهان رو به خوردن میان وعده و کاهش حجم هر وعده تشویق میکنن و پزشکان و متخصصان تغذیه هم از نادانی تایید میکنن رو باور نکنید چون عامل عمده بدبختی‌ها و مریضیهاست. اگر زندگیتون رو دوست دارید، دو بار بیشتر در شبانه روز غذا نخورید و ۱۸ ساعت را بدون مصرف کالری بگذرانید. آن دو وعده به هر ،مقدار که خواستید غذا بخورید، ترجیحا بدون گلوکوز و فروکتوز(قند طبیعی موجود در میوه). روغن و هیدرات کربن اشکال نداره. کتب پزشکی با هدف درمان بیماری‌ها تالیف نشدن، برای تبدیل کردن مردم به مشتریان دائمی صنعت داروسازی و پزشکی تالیف شدن. هیچ داروی مدرنی درمان ریشه ای نمیکنه، بلکه نشانه های بیماری رو پنهان و عوارضش رو کم میکنه اما بیماری بجای خود باقیست. با پنهان شدن نشانه های بیماری، تنها بیماری ،زمنتر و خطرناک تر میشه در دراز مدت. تزریق انسولین یکی از اصلی ترین عوامل منتهی به قطع عضو است.
    • IR ۱۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
      0 0
      با حرف های شما موافقم . منظورتون از دو وعده در روز مانند روزهایی که روزه هستیم می باشد؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس