کد خبر 158303
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۹

به گزارش مشرق ، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت :

آقاي نتانياهو! ايران خيلي جيزه!

نتانياهو با آتش بازي مي كند و اگر بخواهد با ايران درگير شود نه تنها انگشتان بلكه تمام هيكلش خواهد سوخت. جنگ با ايران شوخي نيست.
روزنامه القدس العربي كه در لندن منتشر مي شود، با انتشار تحليل فوق نوشت: نتانياهو در مجمع عمومي سازمان ملل سعي كرد درس اخلاق و عدالت و حقوق بشر بدهد اما كسي براي او دست نزد و علاقه اي به نقاشي اي كه او درباره برنامه هسته اي ايران با خود آورده بود و خطوط قرمزي كه روي آن ترسيم مي كرد، نشان نداد.
اين يادداشت به عامل واقعي تهديد در منطقه اشاره كرده و نوشته است: لازم نيست نتانياهو يا ديگران درباره خطر ايران و برنامه هسته اي آن سخن بگويند زيرا خطر واقعي براي منطقه كلاهك هاي اتمي اسرائيل است كه به سوي اعراب نشانه رفته است. خطر واقعي و اصلي، تروريسم اسرائيل از 64 سال پيش تاكنون است كه با استفاده از انواع جنگ افزارهاي شيميايي و نامتعارف كودكان غزه را هدف گرفت.
به گزارش العالم، سردبير القدس العربي خاطرنشان مي كند: تهديدهاي اسرائيل، ايران را نمي ترساند و هرگونه تجاوزگري اين رژيم با پاسخ كوبنده تهران مواجه خواهد شد. اين همان حق مشروعي است كه در همه اديان و قوانين مورد تأكيد قرار گرفته است.
عبدالباري عطوان در ادامه به باتلاقي كه آمريكا امروز در افغانستان در آن فرو رفته اشاره كرده و افزوده است: نبايد فراموش كنيم كه آمريكا در حمله به كشوري محاصره شده و ضعيف مانند عراق و افغانستان شكست خورد. نتانياهو درباره ايران با آتشي بازي مي كند كه نه فقط انگشتانش بلكه همه بدنش را خواهد سوزاند زيرا جنگ عليه ايران شوخي نيست.
القدس العربي تأكيد كرد: اگر قرار بر انتخاب ميان اسرائيل متجاوز و ايران مدافع از خويشتن، سرزمين و كرامتش باشد، به طور حتم همه در كنار ايران خواهند ايستاد.
همزمان نشريه آلماني فوكوس با اشاره به قدرت بازدارندگي و مرور توانايي هاي رزمي ايران تصريح كرد: غير از قدرت نظامي ايران، اسرائيل از نيروهاي متحد ايران يعني حزب الله و حماس نگران است. آنها طي سال هاي گذشته با انبوه موشك هاي ايران مجهز شده اند، موشك هايي كه به عمق اسرائيل مي رسند و هيچ آماري از تعداد آنها در جايي ثبت نشده است.
 
بازتاب سخنان ضد ايراني نخست وزير رژيم صهيونيستي در سازمان ملل

رسانه هاي خارجي اقدام نخست وزير رژيم صهيونيستي در نمايش يك نقاشي كودكانه در سازمان ملل براي توضيح خطرناك بودن فعاليت هاي هسته اي ايران را به سخره گرفتند.
به گزارش شبكه تلويزيوني فرانس 24، بنيامين نتانياهو در مجمع عمومي سازمان ملل خطوط قرمزي براي مسئله هسته اي ايران ترسيم كرد.
وي كه از تهديد هسته اي ايران سخن به ميان مي آورد، نقاشي به همراه داشت كه باعث خنده شد.
براساس اين گزارش نخست وزير اسرائيل با نقاشي اش واكنش هاي زيادي را در شبكه هاي اينترنتي موجب شد.
وي با ترسيم تصويري از يك بمب در تابلوي خود و با رسم خطي قرمز براي تهديد هسته اي ايران حد و مرزي مشخص كرده بود.
هنوز مدت زيادي از ارائه اين تابلو نگذشته بود كه روي پايگاه اينترنتي «ناسيونال پست» عده زيادي از كاربران نسبت به اين تصوير واكنش نشان دادند.
براساس اين گزارش يكي از كاربران با دستكاري تصاوير نتانياهو حين سخنراني در سازمان ملل او را در حال كشيدن تصويري از يك چهره مشهور كارتني نشان داد.
يكي ديگر از كاربران نيز با ارسال تصوير كالين پاول وزير امور خارجه آمريكا كه در سال 2009 در سازمان ملل براي توجيه حمله به عراق ظرفي محتوي ويروس سياه زخم به همراه داشت، اقدام نتانياهو و نقاشي اش را با كالين پاول مشابه دانست. پاول با اين حركت خود قصد داشت حمله به عراق به بهانه نابود كردن زرادخانه شيميايي و ميكربي صدام را توجيه كند. در حالي كه چنين زرادخانه اي هرگز در عراق يافت نشد.
به گزارش شبكه تلويزيوني پرس تي وي، «مارك گلن» فعال جنبش موسوم به همبستگي با هلال احمر و صليب سرخ در شهر آيداهو در آمريكا در گفت وگو با اين شبكه گفت: «اسرائيل نظامي عقب افتاده و فئودالي دارد. فقط قدرتي عقب افتاده همانند اسرائيل مي تواند نخست وزيري همانند بنيامين نتانياهو داشته باشد كه در نشست مجمع عمومي سازمان ملل متحد اين سخنان مضحك و مسخره را مطرح كند كه اسرائيل مهد دموكراسي و آزادي و تنها دموكراسي در منطقه خاورميانه است. اين سخنان بيش از هر چيز ديگري نشان مي دهد كه دولتمردان اسرائيلي از نظر عقلي بيمار هستند. آنها با بيماران رواني كه دچار خود بزرگ بيني و توهم و عقده هاي آزار و اذيت هستند و نه تنها سخنان تند به زبان مي آورند بلكه در مقام عمل نيز اقدامات خشونت آميز صورت مي دهند؛ تفاوتي ندارند. مواجهه با اين افراد دشمن پندار و توهم زده بسيار دشوار است و نشان مي دهد ما در چه دنياي خطرناكي زندگي مي كنيم.»
مارك گلن در ادامه افزود: «مقامات اسرائيل و آمريكا در سخنانشان ايران را به حمايت از تروريسم متهم مي كنند. در پاسخ به اين سؤال بايد پرسيد چه تعداد از دانشمندان هسته اي ايران كشته شده اند؟ و چه تعداد از دانشمندان هسته اي اسرائيل يا كشورهاي غربي در سالهاي اخير به دست نيروهاي ايراني كشته شده اند؟ واقعيت آن است كه نيروهاي اسرائيلي و آمريكايي با همكاري همديگر در سالهاي اخير چند دانشمند هسته اي ايران را كشته اند. علاوه بر اين، اسرائيل و آمريكا به اقدامات تروريستي و خرابكارانه ديگري هم مبادرت كرده اند كه منتشر نمي شود و مردم اطلاعي از آن ندارند. طبيعي است كه نظام فئودالي و عقب افتاده حاكم در اسرائيل چنين رفتاري داشته باشد و هيچ احترامي به هنجارهاي بين المللي و اخلاقيات قائل نباشد. در حالي اسرائيل اين ضربه ها را به ايران زده است كه ايران هيچ تهديدي براي اسرائيل ندارد. تنها جرم ايران اين است كه حامي فلسطيني ها است و حاضر نيست اجازه داده شود حقوق كشورش نقض شود. به هرحال، اينكه به افراد خطرناكي همانند نتانياهو اجازه داده مي شود در نهاد مهمي همانند نشست مجمع عمومي سازمان ملل متحد حاضر شوند و اينگونه سخنراني كنند نشان از دنياي خطرناكي است كه در آن زندگي مي كنيم. اين افراد با مصونيت كامل هر كاري كه مي خواهند انجام مي دهند.»
نخست وزير رژيم صهيونيستي در بخشي از سخنانش در مجمع عمومي سازمان ملل با تكرار اتهامات بي اساس خود عليه برنامه هسته اي كشورمان اذعان كرد كه تحريم ها نتوانسته اند برنامه هسته اي ايران را متوقف كنند.
وي گفت: 10 سال است كه جامعه بين الملل تلاش كرده تا برنامه هسته اي ايران را از طريق ديپلماتيك حل كند و 7 سال است كه جامعه بين الملل ايران را تحريم كرده و در دوران «باراك اوباما» رئيس جمهور آمريكا سخت ترين تحريم ها عليه ايران اعمال شده است و من مي خواهم كه از كشورهاي حامي تحريم ها نيز تشكر كنم اما بايد بگويم كه تحريم ها برنامه هسته اي ايران را متوقف نكرده است.
نتانياهو سپس با نشان دادن يك نقاشي كودكانه بر روي كاغذ، خط قرمز برنامه هسته اي ايران را ترسيم كرد كه اين موضوع با تمسخر رسانه ها و خنده حاضران روبرو شد.
نتانياهو در اين باره گفت: اجازه دهيد به شما بگويم كه چرا بايد خط قرمز را براي برنامه غني سازي اورانيوم ايران ترسيم كرد.
وي افزود: هر بمبي از مواد منفجره و مكانيزمي براي انفجار اين مواد تشكيل شده است و نمونه ساده آن، بمبي است كه باروت داخل آن با فشار دادن دكمه و عمل كردن فيوز داخل آن منفجر مي شود.
نخست وزيري رژيم صهيونيستي افزود: درباره برنامه هسته اي ايران اين باروت، اورانيوم غني سازي شده است و براي ايران ساخت و جمع آوري اورانيوم سخت است اما ساخت مكانيزمي براي انفجار اين مواد زياد مشكل نخواهد بود.
وي با اشاره به تصوير گفت: اين يك بمب و فيوز آن است و ايران براي ساخت بمب بايد از 3 مرحله عبور كند. مرحله اول بايد اورانيوم با غلظت پايين توليد كند و در مرحله دوم اورانيوم را با غلظت متوسط توليد كند و در مرحله سوم بايد اورانيوم را با غلظت بالايي توليد كرد تا ايران بتواند اولين بمب خود را بسازد.
نخست وزير رژيم صهيونيستي مدعي شد: ايران مرحله اول ساخت بمب اتمي را تكميل كرده است و هم اكنون وارد مرحله دوم شده است و تا بهار آينده يا حداكثر تابستان آينده مرحله دوم را تكميل خواهد كرد و وارد مرحله آخر مي شود و پس از آن فقط چند ماه يا چند هفته با توليد اولين بمب هسته اي خود فاصله خواهد داشت.
وي گفت: اگر واقعيت ها اين باشد، كجا بايد خطوط قرمز را ترسيم كرد.
نتانياهو سپس خط قرمز را بر روي تصويري كه در دست داشت ترسيم كرد و طبق تصوير اين خط قرمز عبور ايران از غني سازي اورانيوم متوسط به غني سازي اورانيوم با درصدي غناي بالا است.
راديو رژيم صهيونيستي در توجيه اين موضوع اعلام كرد: آقاي نتانياهو با نشان دادن طرحي از يك بمب در يك نمودار گرافيكي ساده و قابل درك براي همگان، خط قرمزي با ماژيكي قرمز رنگ براي برنامه هاي هسته اي ايران بر روي اين طرح ترسيم كرد!
مخالفت اسرائيلي ها
با حمله به ايران
روزنامه صهيونيستي «هاآرتص» نوشت كه براساس نظرسنجي به عمل آمده در جامعه صهيونيستي اكثر اسرائيلي ها معتقدند كه حمله به ايران مساوي با نابودي اسرائيل است.
به گزارش فارس، به نقل از هاآرتص نتايج يك نظرسنجي نشان مي دهد كه نيمي از اسرائيلي ها نسبت به سرنوشت اسرائيل و ادامه حيات آن در صورت وقوع جنگ با ايران نگران هستند.
اين روزنامه نوشت: نتايج نظرسنجي به عمل آمده درباره امكان نابودي اسرائيل كه براي نخستين بار در يك نظرسنجي مطرح شده است، ممكن است رهبران ايران را خوشحال كند.
    
 
خاورميانه اين روزها شبيه ايران 1979 شده است

معاون ميت رامني نامزد جمهوري خواه انتخابات رياست جمهوري آمريكا مي گويد خاورميانه همچون اعتراض هاي سال 1979 عليه سفارت آمريكا در تهران شده است.
پال رايان افزود: منظور من اين است كه زمانيكه تلويزيون را روشن مي كنيد حوادث سال 1979 تهران را به ياد مي آوريد. معترضان در سراسر كشورها در حال به آتش كشيدن پرچم ما در پايتخت هاي سراسر جهان از جمله مصر و ليبي هستند. آنها در حال حمله به سفارتخانه هاي ما هستند. در نوامبر 1979 نيز سفارت ما در تهران مورد حمله واقع شد.
وي اوباما را مقصر اين وضعيت معرفي كرد و گفت روش هاي اوباما در خاورميانه شكست خورده است.
همزمان روزنامه فرانسوي ليبراسيون با اشاره به اوج گيري اعتراضات ضدآمريكايي در كشورهاي نوانقلابي منطقه نوشت: محمد مرسي در آمريكا با اوباما ملاقات نمي كند و هيچ كس هم نمي گويد چرا؟ ولي پنهان كردني نيست كه اختلافات ميان دو كشور در ماه هاي اخير دامنه خود را گسترش داده است. وزير امور خارجه جديد مصر، كه در محذور قرار گرفته بود، بدون اينكه بتواند توضيح قانع كننده اي ارائه نمايد، به برنامه كاري فشرده رئيس جمهوري مصر اشاره كرده و گفته است كه آماده كردن سخنراني وي در مجمع عمومي زمان زيادي مي طلبيده است.
ليبراسيون اما در توصيف واقعيت مي نويسد: دستگاه دولتي آمريكا كمك كرد تا اخوان المسلمين قدرت را بدست گيرند ولي پس از آن متوجه شد كه موضوع آنگونه كه تصور مي كرد نيست. اين وضعيت بخصوص در تظاهرات مصري ها مقابل سفارت آمريكا در قاهره روشن تر شد، زيرا در مقابل چشم مأمورين حكومتي، تظاهركنندگان پرچم آمريكا را به زير كشيده و پاره كردند.
ليبراسيون مي نويسد: واكنش بسيار دير دولت محمد مرسي به اين بي حرمتي و نحوه ابراز مخالفت با آن چنان بود كه اوباما در يك واكنش به اين بي احترامي گفت: «مصر در حال حاضر نه متحد ماست و نه دشمن ما». روابط ميان قاهره و واشنگتن از آن هنگام همچنان در سردي بسر مي برد؛ به اين ترتيب مي توان فهميد كه چرا مرسي به ديدار باراك اوباما نمي رود.
يادآور مي شود دولت آمريكا پس از غافلگيري در مقابل انقلاب ملت هاي منطقه تلاش كرده بود خود را هماهنگ با تحولات جديد نشان داده و چنين القا كند كه تحولات جاري با مديريت آمريكا در حال انجام است! اما تشديد اعتراضات مردمي عليه آمريكا اين توهم پراكني را تهي از واقعيات نشان داد.
چند ماه پيش نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي گفته بود من خوشحال مي شوم كه تحولات بهار عربي مانند اتفاقات بلوك شرق و بهار پراگ باشد اما آنچه ديده مي شود ادامه زلزله انقلاب 1979 ايران در منطقه است.
 
    
    


اوباما در خاورميانه شكست خورد
نفرت از آمريكا رو به افزايش است

براساس نظرسنجي ها، احساسات ضدآمريكايي در خاورميانه رو به افزايش است.
پايگاه اينترنتي اخبار روز وابسته به طيفي از گروهك هاي مقيم آلمان، با بيان اين مطلب گزارش داد: نظرسنجي مركز تحقيقات پيو نشان مي دهد احساسات ضدآمريكايي پاكستاني ها از 63 درصد در سال 2010 به 80 درصد در سال 2012 رسيده است. همين آمار نشان مي دهد كه 79 درصد مصري ها در سال 2012 آمريكا و سياست هايش را منفي ارزيابي مي كنند. به نظر مي رسد كه سياست هاي باراك اوباما موفق نشده است تا نگاه مردم خاورميانه را نسبت به آمريكا تغيير دهد. در واقع مي توان گفت اوباما نتوانسته شعارهاي خود در كمپين انتخاباتي سال 2008 را جامه عمل بپوشاند. برخلاف ادعاهاي اوباما نيروهاي نظامي ايالات متحده هنوز حضور گسترده و پرتعدادي در افغانستان دارند. كشته شدن گاه گاه غيرنظاميان در افغانستان و بروز اتفاقاتي نظير قرآن سوزي و ادرار كردن بر اجساد كشته شدگان توسط سربازان آمريكايي بر خشم مردم افغانستان و خاورميانه بر عليه آمريكا دامن زده است. همچنين زندان گوانتانامو كه اوباما آن را «بخش غم انگيزي از تاريخ ايالات متحده» توصيف كرده و وعده داده بود در اولين فرصت آن را تعطيل كند، همچنان داير است.
نويسنده اين گزارش معتقد است: منبع تنفر از آمريكا در جهان اسلام و خاورميانه از اين نگاه بر مي آيد كه آمريكا و متحدان غربي اش درصدد از بين بردن ارزش هاي اسلامي و جايگزيني آن با ارزش هاي غربي هستند.
اخبار روز در پايان نوشت: مواضع دولت اوباما در خصوص جنبش هاي آزادي خواهانه و انقلاب هاي خاورميانه، و مسئله فلسطين و اسرائيل، ادعاهاي دموكراسي خواهانه آمريكا را در نزد مردم خاورميانه زير سؤال برده است. مسئله اسرائيل و فلسطين نه تنها پيشرفتي نداشته بلكه با ادامه شهرك سازي دولت اسرائيل در كرانه باختري و به نتيجه نرسيدن طرح كشور مستقل فلسطين بر پيچيدگي آن افزوده شده است. هنوز هم سه متغير نفت، اسرائيل و منافع دولت آمريكا سياست هاي اين كشور را در خاورميانه تعيين مي كند و در واقع تا زماني كه سياست خارجي آمريكا در خاورميانه بر همين منوال باشد، طبيعتاً اين موج ضدآمريكايي و عدم باور شعارهاي آمريكا ادامه خواهد داشت.
 
    
    


نگراني آسوشيتدپرس
از محبوبيت آيت الله خامنه اي در عراق

يك خبرگزاري آمريكايي نسبت به گسترش محبوبيت آيت الله خامنه اي در ميان مردم عراق ابراز نگراني كرد.
آسوشيتدپرس در گزارشي خاطرنشان كرد: هر چند تنش بين ايران و عراق كه 8 سال درگير جنگ بوده اند به طور كامل از بين نرفته اما پس از سقوط صدام در سال 2003، مناسبات ايران با شيعيان عراق رو به گسترش نهاد و از برخي جهات حتي به عقب نشيني نيروهاي ايالات متحده از عراق سرعت بخشيد.
اين خبرگزاري مي نويسد: مناسبات و علايق مذهبي بين دو كشور با اعزام روزانه هزاران زائر ايراني براي بازديد از شهرهاي مقدس عراق، از جمله نجف احيا شده است. استفاده از واحد پول ايران، حتي به اندازه دينار عراقي در شهر نجف معمول است و بسياري از مردم فارسي را خوب مي فهمند.
آسوشيتدپرس مي نويسد: در حالي كه نفوذ ايران در سال هاي اخير گسترش يافته، اكنون نشانه هاي جديدي در اين مورد به چشم مي خورد. هزاران تصوير رهبر جمهوري اسلامي ايران در حالي كه لبخند به لب دارد، در خيابان هاي كشوري نصب شده كه روزگاري با ايران در جنگ بودند. اكنون همزمان با عقب نشيني نيروهاي ايالات متحده از عراق، ايران به قدرتمندترين كشور منطقه بدل شده است.
گزارشگر آسوشيتدپرس خاطرنشان كرد: پوسترهاي آيت الله علي خامنه اي اولين بار در برخي محلات بغداد و نيز در سراسر مناطق جنوبي عراق از جمله بصره كه اكثريت مردم آن ها شيعه هستند، ديده شد. اين پوسترها در مراسم روز جهاني قدس استفاده شدند و از آن زمان تاكنون به طور قابل توجهي افزايش يافته اند. شيخ علي الزيدي مي گويد آيت الله خامنه اي از حمايت مردمي در سراسر جهان و از جمله در عراق برخوردار است و افكار عمومي نقش او را در جايگاه يك رهبر سياسي و مذهبي مي ستايند. الزيدي عضو يكي از گروه هايي است كه حملات مرگباري را عليه نيروهاي آمريكايي به اجرا گذاشتند. آنها اخيراً نيز آمريكا را به خاطر پخش فيلم اهانت آميز عليه پيامبر اسلام[ص[ تهديد كردند.
آسوشيتدپرس تأكيد مي كند: سران سياسي عراق از هنگام سقوط حكومت صدام در پي تقويت و بازسازي مناسبات خود با ايران بوده اند و ايران نيز به اين امر تمايل نشان داده است. بسياري از معارضان عراق در طي حكومت صدام در ايران پناه جستند و برخي هم اكنون پست هاي كليدي دولتي دارند. مقتدي صدر، روحاني شيعه تندرو به اصرار ايران، اما با اكراه پذيرفت تا از نوري المالكي، دشمن ديرينه خود حمايت سياسي كند و اين حمايت سبب شد او در سال 2010 در مسند نخست وزيري ابقا شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    0 0
    خوب شد اون بمبه دست نتانیاهو همونجا منفجر نشد....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس