زلنسکی: همه از جنگ خسته شده‌اند/ از پیشنهاد ماکرون حمایت می‌کنم

رئیس‌جمهور اوکراین ضمن حمایت از پیشنهاد همتای فرانسوی خود مبنی بر احتمال اعزام نیروهای غربی به کی‌یف، اذعان کرد که شرایط سختی برای نیروهای مسلح اوکراین حاکم است و همه از جنگ خسته شده‌اند.

به گزارش مشرق، اوکراین این روزها شدیدا با کمبود نیرو و تجهیزات دست و پنجه نرم می‌کند و نه تنها رسانه‌ها و مقامات غربی به این مسئله می‌پردازند، بلکه «آندری یرماک» رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین هم در تازه‌ترین اظهارات خود، خستگی نیروهای اوکراینی را برجسته کرده است.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین طی مصاحبه‌ای با یک رسانه اوکراینی بیان کرد: «در حال حاضر شرایط برای نیروهای مسلح اوکراین دشوار است. همه خسته هستند و نیروها نیاز دارند که بروند اما باید تعداد برابری از همان نیروها را با تجربه‌ای مشابه و یکسان جایگزین کرد. پس اگر نیروهای ذخیره به اندازه کافی قدرتمند نباشند، نمی‌توان اجازه داد که بروند. در غیر این صورت فردا روز شهرهایی را نخواهیم داشت و آن وقت آن شهرها تحت کنترل روسیه درمی‌آیند.»

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه با اشاره به پیشنهاد «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه مبنی بر اعزام احتمالی نیروهای غربی به کی‌یف گفت: «من علنا نمی‌توانم بگویم که ارتش‌های جهان به اوکراین بیایند و بجنگند زیرا روسیه جنجال به پا خواهد کرد و اتحاد دنیا را چند دسته می‌کند. با این حال، من از پیشنهاد ماکرون برای اعزام ارتش فرانسه به اوکراین جهت آموزش به نیروهای مسلح کشور حمایت می‌کنم.»

ولودیمیر زلنسکی در ادامه این مصاحبه ضمن اشاره به نشست صلح در سوئیس تاکید کرد: «هنوز فهرست دقیق کشورهای حاضر در نشست صلح سوئیس مشخص نیست اما انتظار داریم ۸۰ تا ۱۰۰ کشور جهان شرکت کنند.»

رئیس‌جمهور فرانسه در اواخر زمستان طی نشست اجلاس سران ۲۰ کشور اروپایی در پاریس پیشنهادی را درخصوص اعزام احتمالی نیروهای غربی به کی‌یف مطرح کرد که رهبران غربی را در شوک و بهت عظیمی فرو برد و انتقاداتی را از سوی جامعه جهانی به دنبال داشت.

او ابتدا اذعان کرد که نیروهای مسلح اوکراین گلوله‌هایی برای ضدحمله ندارد و سپس مدعی شد: «مقدار گلوله‌های اوکراین برای دفاع کافی است. اوکراین هم‌چنین تولید پهپادها را ۱۰ برابر افزایش داده است.»

زلنسکی در نوامبر ۲۰۲۲ ابتکار ۱۰ ماده‌ای به اصطلاح صلح خود موسوم به «فرمول صلح» را معرفی کرد. این طرح شامل تبادل کامل زندانیان با روسیه، تضمین‌های امنیتی برای اوکراین و بازگشت به مرزهای پیش از ۲۰۱۴ بود. مسکو بارها گفته است که از مذاکرات صلح مادامی که کی‌‎یف مرزبندی‌های تصرفات ارتش روسیه از آغاز این جنگ را به رسمیت بشناسد، حمایت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
    6 0
    لجنزده،ارباب دیگه بهش پول نمیده
  • سهیل بشردوست DE ۰۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
    2 0
    روسیه روابط اقتصادی خوبی با اروپا بویژه آلمان داشت و تامین کننده ی انرژی ارزان بود؛ به یکباره آمریکا پیشنهاد کاهش خرید گاز از روسیه و خرید گاز از آمریکا(با قیمت بسیار بالاتر) رو مطرح می کنه و باز به یکباره روسیه همینطور بیخود و بیجهت(!) تحریک به جنگ میشه! و همه اینها در زمانی اتفاق می افته که اروپا قصد ایجاد ارتش مستقل اروپا رو داره و آمریکا نورداستریم 2 رو می خواد بهره برداری کنه...
  • US ۰۷:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
    1 0
    این ملعون از گدایی خسته نشده دید داره ترامپ میاد دنبال غلاف کردن می‌گردد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس