ظط ظر

«کودک شو» همان بار اولی که بازغی از برنامه جدا شد، یک تجربه‌ی به پایان رسیده بود، فقط معلوم نیست که اصرار مدیران شبکه‌ی نسیم برای ادامه دادن بیهوده این مسیر برای چیست.

سرویس فرهنگ و هنر مشرق- در اوایل آذرماه سال گذشته، پژمان بازغی، بازیگر محجوب و کم‌حاشیه‌ی کشورمان، اعلام کرد که بعد از تقریبا ۵ فصل تجربه‌ی مجری‌گری در مسابقه‌ی «کودک شو» از این برنامه کنار گذاشته شد. یک روز بعد از مصاحبه‌ی بازغی، رضا نصیری کارگردان فصل‌های قبلی این برنامه از کنارگذاشته شدن تیم قبلی ساخت «کودک شو» خبر داد.

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

حقیقت ماجرا این است که از قضاء آقایان بازغی و نصیری بسیار خوب موقعی از برنامه کنار رفتند و در واقع یک توفیق اجباری برای ایشان دست داد!

«کودک شو» بعد از سه فصل، یعنی همان زمانی که حمید گودرزی به عنوان مجری جایگزین پژمان بازغی شد، روند افول خود را شروع کرد و بازگشت دوباره بازغی هم نتوانست به لحاظ کیفی برنامه را بالا بکشد.

به بیان دیگر، «کودک شو» همان بار اولی که بازغی از برنامه جدا شد(آبان ۹۹) یک تجربه‌ی به پایان رسیده بود که دیگر چیز دندان‌گیری برای عرضه نداشت. فقط معلوم نیست که اصرار مدیران شبکه‌ی نسیم برای ادامه دادن به این تجربه‌ی به ته دیگ خورده، آن هم با تغییر عوامل اصلی، برای چیست.

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

در حقیقت سوخت اصلی و تنها کارمایه‌ی باقی‌مانده از فصل چهارم به بعد مسابقه‌ی «کودک شو»، میل طبیعی و غریزی پدر و مادرها برای جلوی دوربین رفتن فرزندان دلبندشان و ثبت ان روی آنتن تلویزیون ملی است. از همین رو، کف استقبالی که به طور ثابت والدین، چه در شکل شرکت‌کننده و چه در شکل ببینده، حتی تا فصل n ام از چنین برنامه‌ای خواهند داشت، نباید موجب اشتباه محاسبه شود که این برنامه چون حدی از «بیننده» دارد، باید به هر قیمت ادامه پیدا کند.

چنین مسابقه‌هایی یک تیم قوی ایده پرداز، طراح و اجراکننده فنی نیاز دارد، چیزی که در «کودک شو» دیده نمی شود. ایده‌ها بسیار پیش‌پاافتاده و اجرای آن‌ها آماتوری است. این که عوامل برنامه برای پر کردن خلاهای برنامه بیش از حد روی پرسیدن سوالات تکراری از آنان و ظرفیت شیرین‌زبانی کودکان جلوی دوربین حساب باز کرده‌اند، نشان از ساده‌انگاری و سهل‌پنداری بیش از حد ذهنیت دوستان درباره برنامه‌ی «کودکانه» دارد. در شرایط کنونی، برنامه از هر نوع ارزش افزوده هنری و فنی خالی است و هیچ خلاقیتی در طراحی و اجرا ندارد.

برای مثال، جای یک شخصیت کودکانه، در قالب عروسک یا عروسک قدی یا همکار/دستیار مجری با ظاهر و ادبیات کودکان در برنامه خالی است، شخصیتی که معمولا به نماد چنین برنامه‌هایی تبدیل می شود. چنین شخصیتی می تواند فاصله میان شرکت‌کنندگان کودک و مجری را پر کند و شور و شعف کودکانه برنامه را بالا ببرد. به ویژه چون ملیکا شریفی نیا تجربه‌ای در اجرا ندارد و به طریق اولی، ابدا کار تخصصی اجرا برای کودکان را پیش از این تجربه نکرده، وجود یک شخصیت میانجی کاملا ضروری به نظر می رسید.

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

ملیکا شریفی نیا مسلط بر اجرا نیست به نحوی که همه دست اندازها و تپه‌چاله‌های اجرای خود را با قربان‌صدقه رفتن کودکان جبران می کند.

به عبارت دیگر، او در حال بازی کردن نقش «گرمی» و «صمیمیت» با مهمانان و کودکان است و متاسفانه این نقش بازی کردن زیادی به چشم می آید. مجری برنامه اصطلاحا "زیادی شلوغش می کند" و با انرژی بالای کاذب و ساختگی و بعضا داد و فریاد می خواهد چیزی را بر آن تسلط ندارد، در چشم مخاطب فرو کند.

البته این که مجری دارای یک صدای شفاف و رسا باشد، جزو اصول اولیه‌ی فیزیولوژی یک مجری است و متاسفانه صدای خانم شریفی‌نیا به واسطه‌ی دورگه و خشدار بودن، ابدا مناسب اجرا نیست.

جدای از این، مجری جدای از این که باید بتواند ایده‌ها و گفتارهای از پیش تعیین‌ و نوشته‌شده را به درستی اجرا کند، به لحاظ شخصیتی باید واجد گونه‌ای حاضرجوابی، بداهه‌پردازی و شوخ‌طبعی غریزی باشد.

در واقع، مجری باید برای اجرای برنامه‌ با تم خاص(در این‌جا کودکانه) یک شخصیت‌پردازی متناسب با آن انجام دهد، در حالی که خانم شریفی‌نیا علی‌رغم سابقه‌ی بازیگری، چنین طراحی برای حضور جلوی دوربین «کودک شو» ندارد. ظاهرا هم ایشان و هم عوامل برنامه زیادی کار اجرا مسابقه‌ی کودک‌محور را سهل و ساده فرض کرده‌اند.

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

بی‌انصافی است که بگوییم «کودک شو»، در کلیت خود پروژه‌ی شکست‌خورده و ناموفقی بود. بله در دو سه فصل ابتدایی، «کودک شو» به واسطه‌ی ایده‌ی جدید خود(در مقیاس تلویزیون ایران، وگرنه انواع شوها و برنامه‌های موفق و پرطرفدار با حضور کودکان و نوجوانان در دنیا ساخته شده است)، جذابیت پژمان بازغی به عنوان یک ستاره سینمایی و داشتن کف استعداد لازم برای اجرا و البته عطش شدید جامعه به حضور نمایشی کودکان خود، آن هم در صفحه‌ی سیمای ملی، توانست در جذب مخاطب موفق باشد. اما «کودک شو» هر پتانسیل و ظرفیت و طراوتی اگر داشت، در نهایت تا همان فصل سوم عرضه کرد و پس از آن، چیزی جز تکرار مکررات و صرف هزینه با هدف پرکردن آنتن نبود.

معضل اصلی «کودک شو» این است که نه در کلیت خود و نه دست‌کم در هر فصل خود، فاقد یک «ایده» کانونی است که هم جنبه‌ی نوآوری داشته باشد و هم کلیت برنامه را منسجم و باکیفیت نگه دارد.

برای روشن شدن موضوع لازم است اشاره کنیم که تقریبا هر شو یا برنامه یا مسابقه‌ی تلویزیونی مشهور با محوریت کودک و نوجوان در شبکه‌های بزرگ دنیا، دارای یک ایده‌ی مرکزی است. برای مثال رقابت «آشپزی» بین کودکان یا نوجوانان محمل ساخت شماری از معروف‌ترین برنامه‌ها چون «MasterChef Junior»، «Kids Baking Championship»، «Food Network Star Kids» و «Disney's Magic Bake-Off» و... بوده است.

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

یا آمادگی جسمانی و مانورپذیری کودکان و نوجوانان در شوی محبوب «American Ninja Warrior Junior» محور کار بود. مسابقه‌ی «Genius Junior» صحنه‌ای برای معرفی و جلوه‌گری کودکان بااستعداد و نابغه در زمینه ریاضیات، هجی و املای کلمات و اطلاعات عمومی است که در قالب یک مسابقه‌ی بسیار جذاب و هیجان‌آور به تصویر کشیده می شود.

شوی «Shark Tank Young Entrepreneur Special» ایده‌های ناب کارآفرینی از سوی کودکان خلاق و هوشمند را توسط تیمی از کارآفرینان مشهور و موفق قضاوت می کند. مسابقه‌ی «Endurance» قدرت، تحمل، خلاقیت و کار تیمی کودکان را در شرایط سخت شبیه‌سازی شده در محیط‌هایی چون جنگل به سنجش می گذارد.

در « Mythbusters Jr» تیمی از کودکان با بهره‌گیری از قدرت تحلیل و منطق خود و ابزارهای در اختیار علمی، افسانه‌های معروف محلی در نقاط مختلف آمریکا را مورد بررسی قرار می دهند تا نسبت آن‌ها را با دروغ یا واقعیت تعیین کنند.

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

«کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده

ملاحظه می شود که انواع ایده‌های مرکزی جذاب و بعضا بسیار خاص در محور طراحی مسابقات کودکان و نوجوانان قرار می گیرد. اما «کودک شو»، علی‌رغم این که به فصل ششم رسیده، فاقد چنین ایده‌ی منسجم‌کننده و خلاقیت‌سازی است، از همین رو، فصل ششم آن کاملا به لحاظ ایده و اجرا، ولنگار و باری به هر جهت است. نه بازی‌های طراحی‌شده بدیع و سرگرم‌کننده هستند، نه نکات آموزشی خاصی در کلیت برنامه دیده می شود و تجربه‌ی خاصی از این حضور در آنتن سیمای ملی برای «والدین» شرکت‌کننده رقم زده می شود.

ظاهرا تلاشی بی‌وقفه در جریان است که به هر قیمتی بودجه‌های عمومی که در اختیار سازمان است، از طریق تیم‌های برنامه‌سازی(دقیق‌تر: برنامه پر کُن)، با بسیط‌ترین ایده‌ها، تکراری‌ترین شیوه‌ها و البته کشدارترین زمان‌ها تلف شود. این سطح از کیفیت‌ستیزی برنامه‌سازان از یک سو، و نظارت‌گریزی از سوی مدیران میانی چه در مرحله تصویب طرح و چه در حین ساخت و پخش از سوی دیگر، واقعا نوبر است و نشان از بحران در ساختار تولید و برنامه‌سازی در شبکه‌های سیما دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 43
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 2
  • بازنشسته IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    7 4
    همه برنامه های رادیو و تلویزیون تکرار ی و پیامکی و پول به چیب مخابرات کردن است.حیف از یک ریال بودجه.
    • IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
      0 1
      من این برنامه رو نمیبینم اما چشم دیدن خوشحالی بچه ها رو هم ندارید؟ کور شود هرآنکه نتوان دید.
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    15 5
    درد این هست هر کسی رسیده شده مجری! این بنده با شهرت پدرش با اون صدای گرفته مردونه اش شده مجری یعنی ما تو کشور قحط المجری داریم که باید هر کسی رو زورکی تحمل کنیم اخه جواد رضویان چکارش به مجری گری حرف اول حضور تو صدا وسیما رو رابطه میزنه نه ضابطه خیلی هاشون هم که نه متعهد و نه متخصص هستند آخرش میشوند مثل علی ضیا، احسان علیخانی، مهران مدیری، که تا تق و توقی تو کشور میشه مثل بوقلمون رنگ عوض میکنند و میشوند دشمن جمهوری اسلامی
    • IR ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
      9 4
      دقیقا، احسنت.
    • من IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 2
      با کلیت حرفت موافقم . صدا و سیما شده دستگاه سلب یتی پروری اون هم سلبریتی های دوزاری ، بی هنر و‌پر مدعا که باور کنید ادعاهاشون رو‌ حتی هنرپیشه های تراز اول جهانی هم ندارند اما اینا یه دهن گشاد و به مغز فندقی دارند و‌تو‌ هر‌موضوع مربوط و نامربوط دخالت کرده و نظر میدن. ضمنا به مسابقه ای هم در وطنفروشی و بی شرفی و خیانت به ملت به شدت لینشون رواج داره که هر از چند گاهی کند یکیشون میزنه بالا . دوزاری های بی هنر یعنی خاک✋
  • ضیا IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    7 1
    واقعآ از اولش هم مسخره بود هم این برنامه هم اعجوبه ها
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    6 2
    برنامه ی کودک شو با اجرای آقای بازغی و آقای گودرزی برنامه ی جذابی بود ولی خانم شریفی نیا با این که بازیگر توانایی هستند گویا جذبه ای در اجرای این برنامه ندارند .برنامه خیلی سرد و بی روح است
    • IR ۰۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      من هم موافقم .صدای این خانم مناسب نیست .
    • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      بابا شریفی نیا، احتمالا توصیه اش کرده!
  • US ۱۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    10 3
    استفاده از مجری هایی که خودشان طلاق گرفته اند یا فقط یک فرزند دارند چه کمکی به فرزندآوری میکند
    • IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      البته هدف اصلی این برنامه ایجاد ارتباط صمیمانه بین والدین و فرزندان خردسالشون هست ،نه تشویق به زاد وولد و فرزند آوری
  • IR ۱۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    5 3
    مشرق لطفا کنید بررسی کنید چندتا از برنامه ها بودجه بیت المال را هدر می دهد برنامه ها ی صدا و سیما همش شده کارهای تکراری چرا مردم را بسمت ماهواره سوق می دهند
    • DE ۲۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
      0 0
      از عناصر بهایی فرهنگ کش ضد ایرانی نباید غافل شد.
  • IR ۱۹:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    8 3
    ملیکا شریفی نیا با صدایی خش دار و البته خزانه لغات و فن بیان پایین که حتی در حد بصری هم از مجری گری بهره ای ندارد صرفا به واسطه روابط پدرش مجری این برنامه شده است!!! و البته لباسهایی که هر شب عوض می‌شود و به نظر هم گرانقیمت می‌آید نتوانسته کاستی ها را جبران کند!!
    • IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      دقیقا صداش خیلی رو مخ راه میره یعنی آخر اعتصابات روح
  • ایرانی IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    0 0
    عین برنامه ی پاورقی،واقعا حال بهم زن ترین برنامس،مجری خیلی در جذب مخاطب تاثیر گذاره
    • IR ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      البته پاورقی که خیلی خوبه!!!! شما حرف حق را نمیپذیری ! مقایسه این دو برنامه غلطه !!
  • DE ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    0 0
    مجری برنامه متاسفانه خیلی بدصداست . برنامه هیچ محتوای جذاب و خلاقانه نداره و خیلی سطحیه. در قالب بازی اگر قراره رقابت سازنده ای بین بچه ها باشه ، رقابت ورزشی ، رقابت فعالیت هنری و خلاقانه مثل نمایش و تئاتر ، کاردستی ، نقاشی ، ابزارسازی و بازی مشاغل دوست داشتنی بچه ها به صحنه بیاد( مطابق با سن و شرایط بدنی ) نه یک سری عملیات بادکنکی و الکی خوش که ته اش حبابه! معلومه والدین کودکان خودشون رو تعریف و تمجید کنن. خوشی واقعی وقتی برای بچه ها اتفاق می افته که فعالیتی انجام بدن که شگفت زده بشن. شخصیت شون رشد کنه ، براشون این برنامه برای تمام عمربیادماندی بشه و در لحظات سخت زندگی بارقه امیدبراشون باشه. مسئله مهم اینه مدیران و تهیه کنندگان چنین برنامه های مهم ، مخصوص کودکان چرا مروج فرهنگ اطوکشیده سوسول بازی فردگرایی به سبک غربی لیبرالی شدند که ته اش هیچه ؟ کجای این برنامه نور و رنگی و حالی از فرهنگ عمیق و شاد اسلامی- ایران رو منعکس میکنه؟ متاسفانه در بعد فرهنگی کاری انجام نشده که نشان بده این برنامه اورجینال و ساخته شده منحصر بفرد با ریشه ایرانیه . این برنامه بی ریشه از مدل شوهای ترکیه ای و غربی فقط فتوشاپ شده تکراریه! با این برنامه مدیران ، مخاطبین چند میلون کودک ایرانی رو قراره کجا ببرن؟ چرا روال برنامه فقط باید رقابت باشه؟ چرا هدف فعالیت نمیره سمت همکاری و دست به دست باهم کار کردن و موفق شدن ؟ لذت داشتن یک تیم که موفقیت رو باهم تجربه کنند! برنامه ای که نشون بده چطور کودکان هنرمندانه و مبتکرانه از تپه های " منیت " عبور می کنند وشاهد یک مای زیبا با وجه های رنگارنگ استعدادها و تنوع ها میشن. تاهرعضو این تیم از عضو دیگه تجارب تازه رو احساس کنه. با عرض تسلیت به شبکه نسیم که مدیران چنین برنامه های بسیار مهم بخود زحمت ندادند، یک محتوای خلاقانه درخور کودکان ایرانی تولید کنند تا چند میلیون مخاطب کودک در چشمانشان نوری بدرخشه ، در قلبشان شوری و در مغزشان شعوری بجنبه. این نیاز به این داره که مدیران خود با دانش روانشناسی عمیقا اشنا باشند. با اینهمه هزینه میتونست برنامه محتوا و کیفیت و مجری بهتری داشته باشه و حتی الگوی موفقی برای بقیه کشورهای همسایه بشه.
  • حامد IR ۲۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    0 0
    از اول هم برنامه ضعیفی بود. چرا ول نمی کنن
  • IR ۲۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
    0 0
    ملیکا زیبای خفته است
  • US ۰۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    0 0
    برنامه به درد نخور
  • IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    0 0
    تجربه نشان داده هر برنامه ی نلویزیونی و حتی سینمایی همان شماره اولش جذاب است وقتی ۲ و ۳ و .... تولید میشود از جذابیتش کاسته می شود
  • IR ۰۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    0 0
    کودک شو یک برنامه بسیار مزخرفیه اگر صدا و سیما بودجه اضافی داره خب ازش بگیرین شبکه نسیم بعد از رفتن خندوانه واقعا مزخرف شده الان نزدیک یک ساله که اصلا نگاه نمی‌کنیم بطور کلی تلویزیون رو فقط به خاطر نون خ و پایتخت و شبکه خبر نگاه می کنم
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    3 0
    من یه زمانی روزی ۳ ساعت تلویزیون میدیدم الان فکر کنم ماهی ۵ ساعت نمیبینم کل برنامه های صدا و سیما شده مزخرفات فقط یه شبکه خوب داره اونم مستند هست بقیه پول دور ریختنه
  • یزدان US ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    0 0
    بودجه شو بیشتر کنید
  • صدا سیما = سفره انقلاب IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    2 2
    برادر من آقای جبلی ! این تعداد شبکه به چه درد می‌خورد، تعداد شبکه ها را ۲ تا شبکه ملی کنید مثل قدیم ، کندکتورشان را با برنامه های خوب ، فکر شده ، با بودجه خوب پر کنید ! ملت چه گناهی کردند که فرزندان شما بزرگ شدند و از بیت مال شغل و سهم می‌خواهند و اولین ایده تان تاسیس شبکه و استخدامشان است! الان مصداق بارز کیفیت فدا شده به کمیت است، بخاطر اشتغال یک عده که از سفره انقلاب سهم میخواهند... البته که به این عقیده هستم که دوران شبکه های تلویزیونی غیر تعاملی و غیر آنلاین روبه اتمام است و التماس مجری ها برای دریافت پیامک ، یا نصب اپلیکیشن برای رهگیری تعداد بیننده مصداق این موضوع است.
    • وحید IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
      1 0
      انگار قدیم دو شبکه بشه یک فکر باز کنید باید تولید بهتر کند
  • IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    0 0
    ●از عوامل محترم رسانه خواهشمندیم یک برنامه مناسب و یک ساعته بسازند و نخبگان و اساتید برجسته دانشگاهی را در آن دعوت و معرفی کنند. همین الان ما اساتیدی داریم که از هاروارد و پرینستون و ام.آی.تی فارغ‌التحصیل شدند و برگشتند و در دانشگاه‌های داخل درحال تدریس و پژوهش هستند. درحالی که بهترین کرسی استادی در اروپا و آمریکا را می‌توانستند داشته باشند.با تشکر از توجهتان.●
    • IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      پروفسور گلشنی، پروفسور کرمزاده، دکتر ایمان افتخاری، دکتر میثم نصیری، و... دانشمند و فرهیخته برجسته ماشاءالله فراوان است در داخل کشور. امیدواریم که بهتر معرفی شوند.
  • سلطانی IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    2 0
    سلام پوشش یکی از دخترها در یکی از تصاویر نامناسب است لطفا رسیدگی بفرمائید
    • IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      1 0
      بله. ما هم انتقاد داریم.لطفا اصلاح شود.
    • US ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      چقدر تو بدبختی..
    • US ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 1
      ببخشیدکه اون بچه تو مملکت خودشم باید برای پوششش از تو اجازه مبگرفت. کل مقاله رو ول کردی فقط عکس نگاه کردی اره؟
    • IR ۲۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      1 0
      نه پس باید از تو امریکایی اجازه بگیرد
    • رادینسون IR ۱۱:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
      0 0
      دوست عزیزی که فرمودید پوشش کشور خودش است. اصلا کشوری داشتن پوشش را هم ممنوع اعلام کند؛ ما که نباید فرهنگ و پوشش آنها را تبلیغ و تکثیر کنیم.
  • IR ۱۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    1 0
    شرط اول مجری خوب صدای مناسب است ، واقعا جای تاسف داره
  • IR ۲۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    0 0
    کودک شو از چند قسمت بعد شروعش، بیشتر مناسب بزرگترها بود تا کودک ها همون فصل اول هم از نیمه خرابش کردند.
  • IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
    0 0
    آقای بازغی به درد مجری کودک نمی خوره خیلی خشک هستند و مجری اعجوبه ها هم همینطور.
  • IR ۰۴:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
    0 0
    سلام چند سال پیش درشبکه افق یه برنامه پخش می شد که بیشتر درمورد اختراعهای ایرانیانی بود که حتی بعضی مواقع چهره شونو نشون نمی دادند خیلی جالب بود یکی یه ماشین طراحی کرده بود یکی داروی سرطان را کشف کرده بودو..... کاش دوباره آن برنامه را ادامه بدهند وپخشش کنند
  • سید محمد IR ۲۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
    0 0
    برنامه مزخرف وبی محتوایی است
  • سید محمد IR ۲۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
    0 0
    این دختره اصلا دلنشین نیست ویک نفرتی دارد چون قیافه اش خیلی نکره است وبخاطر سفارش پدرش میاد پدر ومادر ودختر بازیگران سفارشی اند
  • عبدالحمید خادمی IR ۲۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
    0 0
    تهران
  • حمید IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
    0 0
    سلام اگه میشه مجری کودک شو خانم شریفی نیا را عوض کنید خدایی صداش خیلی خشن مردانه وآزار دهنده است مجری کودک شو باید صدای لطیفی داشته باشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس