به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک عربی، این تظاهرات ساعت ۱۱ در دانشگاه های مشهور لبنان از جمله دانشگاه آمریکایی بیروت، دانشگاه لبنانی – آمریکایی، دانشگاه عربی بیروت و دانشگاه بین المللی بیروت برگزار شد.
دانشجویان تظاهرکننده با برافراشتن پرچم های لبنان و فلسطین و پلاکاردهایی ضمن اعدام همدردی با مردم مظلوم فلسطین به ویژه اهالی نوار غزه، نسل کشی آنها توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
تظاهرکنندگان همچنین در محکومیت رژیم اشغالگر قدس و آمریکا، شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
دانشجویان دانشگاه های آمریکا نیز روز چهارشنبه در اعتراض به حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.
این اعتراض های دانشجویی در حمایت از مردم غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی به دانشگاه های هاروارد، تگزاس، براون و کالیفرنیای جنوبی رسیده و این دانشگاه ها صحنه درگیری پلیس با دانشجویان شده است.
دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاهها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتشبس در غزه شوند.
از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.
این اعتراض ها در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.
«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.
تظاهرات دانشجویان در حمایت از مردم غزه از آمریکا به سایر کشورهای کشیده شده است و هر روز بر دامنه حمایت ها از آنها و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی افزوده می شود.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسلکشی» به دیوان بینالمللی دادگستری معرفی شوند.