واکنش مداخله‌جویانه اتحادیه‌اروپا در قبال مصوبه پارلمان گرجستان

اتحادیه‌ اروپا از مصوبه پارلمان گرجستان پیرامون لغو وتو رئیس جمهور این کشور در خصوص قانون عوامل خارجی انتقاد کرد و از «بررسی همه گزینه ها برای واکنش به این تصمیم» خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری ریانوستی، به دنبال لغو وتو رئیس جمهور گرجستان در خصوص قانون عوامل خارجی از سوی پارلمان این کشور، اتحادیه اروپا در اقدامی مداخله جویانه در امور داخلی این کشور با صدور بیانیه ای اعلام کرد: عمیقا متاسف ایم که پارلمان گرجستان تصمیم گرفت حق وتو رئیس جمهور در مورد قانون شفافیت نفوذ خارجی را نادیده بگیرد.

در بیانیه صادره از سوی اتحادیه اروپا در این خصوص آمده است: اتحادیه اروپا بارها تاکید کرده است که قانون تصویب شده توسط پارلمان گرجستان در تضاد با اصول و ارزش های اصلی اتحادیه اروپا است. تصویب آن منجر به عقب نشینی در حداقل ۳ مرحله از ۹ مرحله ای است که در توصیه کمیسیون برای وضعیت نامزد مورد تایید سران اتحادیه اروپا ارائه شده است و تأثیر منفی بر (روند عضویت) گرجستان خواهد داشت.

این بیانیه اضافه می کند: ما از مقامات گرجستان می خواهیم که این روند را لغو کرده و با قدرت به مسیر اتحادیه اروپا بازگردند. هنوز زمان برای تغییر پویایی وجود دارد. اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن در حال بررسی همه گزینه ها برای واکنش به این تحولات هستند.

گفتنی است که پارلمان گرجستان امروز سه شنبه با اکثریت آرا وتوی رئیس جمهور این کشور در مورد قانون عوامل خارجی را لغو کرد.

پارلمان گرجستان وتو رئیس‌جمهور درباره لایحه عوامل خارجی رالغو کرد

نتایج رای گیری نشان می دهد که پارلمان گرجستان پس از غلبه بر حق وتو از نسخه اصلی قانون در مورد عوامل خارجی حمایت کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، این قانون از روز بعد پس از انتشار در وب سایت قوه مقننه گرجستان لازم الاجرا خواهد شد.

سپس قانون باید به امضای رئیس جمهور سالومه زورابیشویلی برسد و در صورت امتناع، این قانون به امضای رئیس پارلمان خواهد رسید. پیش از این، سالومه زاروبیشویلی این لایحه را وتو کرده بود.

دفتر ریاست جمهوری گرجستان شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری از وتو لایحه «عوامل خارجی» از سوی وی خبر داد.

«سالومه زورابیشویلی» رئیس‌جمهور گرجستان در بیانیه ای در این خصوص گفته بود که لایحه مربوط به«عوامل خارجی» را که توسط پارلمان تصویب شده بود، وتو کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۰۷:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۹
    0 0
    مگر اروپا طرفدار دموکراسی نیست؟ مگر اکثریت مردم اکثریت نمایندگان رو انتخاب نکردن؟ پس اکثریت رای مجلس یعنی اکثریت رای مردم. کی تا حالا اکثریت مردم باید بخاطر رای یک نفر بنام رئیس جمهور سرکوب بشن؟ این دموکراسیه یا دیکتاتوری که اکثریت رو بخاطر یک نفر تهدید و تنبیه کنید؟ تازه گرجستان باید به منافع خودش وفادار باشه یا اروپا؟ چه زیاده خواهی‌های نابجا و قلدرمابانه‌ای دارن اروپاییها. اونها انتخاب دیگر ملت‌ها و منافع اونها رو نادیده میگیرن و بهش میگن دیکتاتوری، اونوقت به زورگویی و قلدری و اجحاف و تهدید و منفعت طلبی خودشون رو بهش میگن دموکراسی. الهی که چنین دموکراسی‌ای هرگز نباشه. تو از یک کشور بخوای که منافع خودش رو بخاطر منافع تو زیر پا بزاره و اگر نزاره تهدیدش کنی، بهت آدم که نمیشه گفت نمیدونم چی باید گفت. ظاهرا اصل دیکتاتوری و زورگویی تو خود همین اروپای پر رو هست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس