موسسه سلامت دندانها در انگلیس گفت: این تحقیقات وجود رابطه بین سوء تغذیه و سرطان دهان را تایید میکند بدین معنی که عدم پیروی از یک رژیم غذایی سالم عامل خطرساز اساسی برای ابتلا به این بیماری است.
محققان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند: افرادی که این سبزیها را دست کم یکبار در هفته مصرف میکنند، با کاهش احتمال ابتلا به سرطان دهان به میزان نزدیک به 17 درصد در مقایسه با کسانی که اصلاً این سبزیها را مصرف نمیکنند، رو به رو هستند.
این تحقیقات نشان داد: این سبزیها تاثیر مثبتی همچنین بر برخی از انواع سرطانهای دیگر میگذارد به گونهای که ثابت شد مصرف این سبزیها به میزان یکبار در هفته خطر ابتلا به سرطان کلیه را نزدیک به 32 درصد، سرطان مری را 28 درصد و سرطان روده بزرگ و سینه را 17 درصد کاهش می دهد.
تحقیقات منتشر شده در سال 2007 میلادی در نشریه بینالمللی سرطان نیز نشان داده بود که سبزیهای خانواده کلم خطر ابتلا به سرطان مثانه را کاهش می دهد.
نایجل کارتر، مدیرعامل موسسه سلامت دندان انگلیس ابراز امیدواری کرد که مردم چگونگی تاثیر رژیم غذایی ناسالم بر سلامت افراد به ویژه در زمینه سرطان دهان را درک کنند.
وی افزود: نزدیک به یک سوم موارد ابتلا به سرطان دهان با رژیم غذایی ناسالم در ارتباط است لذا این موسسه به دنبال کردن رژیم غذایی سالم حاوی مقادیر زیادی میوه و سبزیها سفارش میکند.
کارتر خاطرنشان کرد: دلایلی نیز وجود دارد که نشان میدهد اومگا 3 میوه ها، تخم مرغ و مواد غذایی سرشار از فیبر مثل برنج، آجیل و حبوبات خطر ابتلا به سرطان دهان را کاهش میدهد.