به گزارش مشرق، مذاکرات برای بودجه ۲۰۲۵ در دولت فدرال آلمان در حال انجام است و هنوز مشخص نیست که آیا "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان ۶.۷ میلیارد یورو اضافی درخواست شده برای بوندسوهر را دریافت خواهد کرد یا خیر.
در این میان "کارستن بروئر"، بازرس کل ارتش آلمان از "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان در اختلاف بر سر بودجه ارتش آلمان حمایت می کند.
برویر به شبکه تحریریه آلمان گفت برای اینکه بتوانیم با چالش های سیاست امنیتی مقابله کنیم، بودجه دفاعی باید به رشد خود ادامه دهد. وی افزود: پارلمان مقدار قابل توجهی از پول را با صندوق ویژه در اختیار ما قرار داده است و به این ترتیب به ما مأموریت داده است، در صورت تمایل بوندسوهر را برای جنگ آماده کنیم.
و ی تاکید کرد که در این زمینه «شانه به شانه» بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان که ۶.۷ میلیارد یورو اضافی برای سال آینده خواسته بود، ایستاده است.
برویر افزود: علاوه بر تجهیزات، هزینههای عملیاتی، تعمیرات، آموزش و تمرینها نیز وجود دارد که بدون آنها نمیتوانیم آمادگی عملیاتی نیروها را حفظ کنیم. پس اگر سربازان نتوانند از آن استفاده کنند چه فایده بیشتری دارد؟ ما باید اینجا باشیم.
این مقام ارتش آلمان در ادامه گفت: نه تنها یک عدد در سال، بلکه باید در طول سالها به افزایش مستمر بودجه دفاعی توجه کنیم - همچنین طوری که صنعت دفاعی پایهای قابل اعتماد برای برنامهریزی و سرمایهگذاری در بلندمدت داشته باشد.
وی افزود: با توجه به وضعیت تهدید، ما دیگر نمی توانیم از عهده تأمین مالی پراکنده ای برآییم که از بحران ها عقب است و از رویکرد «به اندازه لازم» پیروی می کند، این به بازدارندگی منجر نمی شود.
این بازرس کل ارتش آلمان همچنین در بخش دیگری از سخنانش در صورت بازگرداندن خدمت سربازی اجباری، که در سال ۲۰۱۱ به حالت تعلیق درآمد، از بازگرداندن زنان به این خدمت نیز حمایت کرد.
وی به رسانه "آ ار دی" آلمان گفت: ما در حال حاضر خدمت اجباری را به حالت تعلیق درآوردهایم که بر اساس قانون اساسی، فقط جمعیت مرد را هدف قرار میدهد. "حقوق برابر باید در اینجا ایجاد شود - اما برای این ما ابتدا به یک بحث سیاسی و اجتماعی مناسب نیاز داریم. برای این یک ضرورت وجود دارد: دفاع از آلمان و اتحاد. ما باید برای جنگ آماده باشیم."
"برویر" از مدلی که اخیراً توسط "پیستوریوس" ارائه شده بود و از یک خدمت جدید نظامی که حداقل شش ماه به طول انجامد استقبال کرد. وی به RND گفت: از نقطه نظر نظامی، ، به ویژه با توجه به برنامه ریزی ناتو ما به یک قابلیت رشد نیاز داریم. ما همچنین مرکز مرکزی ائتلاف ناتو هستیم؛ عملاً، زمانی که متحدان ما مستقر می شوند، همه جاده ها از طریق آلمان منتهی می شوند.
وی افزود: ارتش آلمان برای همه اینها به پرسنل نیاز دارد. در مجموع، ما به بیش از ۴۰۰۰۰۰ سرباز موقت و حرفه ای نیاز داریم. به منظور رفع این نیاز، ما به حدود ۱۰۰۰۰۰ ذخیره اضافی نیاز داریم تا این مورد را با مدل جدید پوشش دهند.
ارتش آلمان بخصوص در جریان جنگ اوکراین با مشکلات و کمبودهای زیادی از نظر تجهیزات و پرسنل روبرو شده است.
اخیرا همچنین وزارت دفاع آلمان به منظور بالا بردن سطح آمادگی ارتش برای دوران جنگ با توجه به تداوم جنگ روسیه علیه اوکراین اصلاح ساختارهای فرماندهی ارتش را در دستور کار قرار داده است.
البته صدر اعظم آلمان با طرح وزارت دفاع این کشور برای بازگشت طرح خدمت سربازی اجباری به منظور جبران کمبود پرسنل ارتش مخالفت کرده و آن را امکان پذیر ندانسته است.
تا سال ۲۰۳۱، ارتش آلمان قراراست بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از ۱۸۲۰۰۰ سرباز به ۲۰۳۰۰۰ افزایش یابد. در این راستا، "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان در حال حاضر در حال بررسی فعال شدن مجدد خدمت اجباری در آلمان است.
به این ترتیب وزیر دفاع آلمان بهمنظور سازگارکردن ارتش با تهدیدات و شرایط کنونی، بازگشت به خدمت سربازی اجباری در ارتش را در دستور کار قرار داده است و در این راستا از کشور سوئد الگوبرداری میکند.
خدمت سربازی اجباری در آلمان در سال ۲۰۱۱ پس از ۵۵ سال به حالت تعلیق درآمد. اندکی پس از تصدی پست وزیر دفاع، پیستوریوس این را یک اشتباه توصیف کرد، اما اشتباهی که بهزعم وی در یک چشم به هم زدن قابل اصلاح نیست.
علیرغم برنامههای دولت آلمان برای رفع کمبود پرسنل ارتش، اما بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان تعداد سربازان ارتش این کشور در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.
بر اساس آمارهای رسمی از نوامبر گذشته، بیش از ۱۸۱۰۰۰ سرباز در ارتش آلمان خدمت میکنند و همچنین بیش از ۸۰۰۰۰ کارمند غیرنظامی در این تشکل حضور دارند. انتظار میرود تعداد پرسنل نظامی تا سال ۲۰۳۱ به ۲۰۳۰۰۰ نفر افزایش یابد، با این حال، در زمان حاضر کاملاً نامشخص است که آیا میتوان به این هدف دست یافت یا خیر.