به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، رئیس پژوهشکده علوم صنایع غذایی در این مراسم اظهار داشت: براساس پیمانی که در سال 2000 میلادی در سازمان جهانی غذا، خوار وبار و کشاورزی (فائو) منعقد شد قرار شد تعداد گرسنگان جهان تا سال 2015 به نصف کاهش یابد.
دکتر رسول کدخدایی ادامه داد: در حال حاضر از هشت نفر در جهان یک نفر گرسنه است و پنج میلیون کودک زیر پنج سال نیز در جهان به گرسنگی مبتلا هستند.
وی اظهار داشت: سالانه 2 و نیم کودک به دلیل گرسنگی جان خود را از دست می دهد.
طبق آمار 2012 سازمان جهانی غذا جمعیت افراد گرسنه در ایران کمتر از پنج درصد است که این میزان نسبت به میانگین جهانی 15 درصد کمتر است اما نسبت به کشورهای پیشرفته که یک و نیم درصد جمعیت آن ها دچار گرسنگی هستند بیشتر است.
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: انتظار داریم مسئولان این فاصله تعداد گرسنگان کشور را با کشورهای پیشرفته جبران کند.
کدخدایی خاطرنشان کرد: غذا یک اسلحه استراتژیک است که در طول تاریخ علیه ملت ها استفاده شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مدتی است شورای پدافند غیرعامل در کشور شکل گرفته است فکر می کنیم که باید امنیت غذایی کشور را با دقت بیشتری پیگیری کرد.
همایش روز جهانی غذا روز دوشنبه با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، مدیر کل کمیسیون ملی یونسکو و دیگر مسئولان در پارک علم و فناوری خراسان آغاز شد.