به گزارش مشرق، سرهنگ محمدرضا اکبری روز چهارشنبه اظهار داشت: وقوع جرم سرقت و عدم برخورد جدی با مداخله کنندگان در خرید و فروش اموال سرقتی، فرصتی را برای خریداران و فروشندگان آن در صنوف مختلف ایجاد کرده است تا با خرید و فروش عین اموال و یا اوراق کردن و قطعه فروشی آن امنیت کشور را برهم زنند.
وی افزود: برهمین اساس اجرای دومین مرحله از طرح مقابله با مالخران و صنوف متخلف به طور همزمان در استانهای هدف به مدت سه روز در اواسط مرداد امسال اجرا شد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا اضافه کرد: با اجرای این طرح و تلاش شبانهروزی کارآگاهان بیش از ۴۷۰ نفر مالخر دستگیر شدند که حدود ۳۳۳ نفر از این تعداد، ساربقه دار و مابقی فاقد سابقه بودند.
وی با بیان اینکه مبارزه با سارقان و مالخران، کاهش وکنترل نسبی وقوع جرم و افزایش کشف از جمله اهداف این طرح بود، خاطرنشان کرد: طبق گزارشهای این طرح، حدود یک هزار و ۳۹۵ قلم فقره سرقت کشف و از ۹۵۷ واحد صنفی بازدید شد که به تعداد ۱۸۰ واحد اخطار به پلمب صادر شد.
سرهنگ اکبری با اشاره به ارتقای امنیت اجتماعی و ایجاد آرامش روانی در سطح جامعه، گفت: برخورد قاطع، هوشیارانه و همهجانبه با مالخران که موجب ناامنی اقتصادی و ایجاد انگیزه برای سارقان هستند، ضروری است.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: یکی از عمده اقداماتی که همواره این پلیس در جهت کنترل مالخران پیش رو قرار داده، اجرای طرحهای عملیاتی مقطعی است که استمرار و پیگیری آن در بلند مدت نتایج ملموس و قابل قبولی را در پی خواهد داشت.