کد خبر 1643110
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۴

به گزارش مشرق،صفحه توئیتری مازندران درباره زرد کیجا نوشت:

اواخر شهریور و اوایل پائیز در جنگلهای مازندران وقت چیدن «زرد کیجا» یا گوشِک ، یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین قارچ های دنیاست.

این قارچ ضمن داشتن ارزش غذایی بسیار بالا ، نقش مهمی در فرهنگ غذاهای سنتی مردم کرانه جنوبی دریای مازندران دارد.

فرا رسیدن زمان چیدن «زرد کیجا» یا گوشِک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۵:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۷
    2 0
    تا الان اسمشم نشنیده بودم. ممنونم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس