به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سردار بهرام نوروزی، در تشریح روند آغاز به کار پلیس کودک گفت: رسیدگی به جرایم مخصوص کودکان ویژگی و توانایی خاصی میطلبد.
وی با بیان اینکه در بحث رسیدگی به پرونده کودکان و نوجوانان و همچنین هدایت و مشاوره آنها پلیس نیاز به حرفه گرایی و تخصص ویژه دارد گفت: ارتباط پلیس با این قشر میتواند موجب آموزش و پیشگیری از جرایم و کودکان و نوجوانان شود.
رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه در قانون ایجاد پلیسی برای کودکان و نوجوانان آمده است، گفت: لازمه راه اندازی این پلیس تعبیه ساختار و یا سازمانی در پلیس است و البته جای سوال دارد که این ساختار باید در کلانتری و یا پلیس آگاهی مستقر شود.
وی با بیان اینکه پس از مشخص شدن استقرار ساختار این پلیس در پیشگیری یا پلیس آگاهی بلافاصله نسبت به جذب و آموزش پلیسهای تخصصی مبادرت میشود گفت: در پروندههای مختلفی که کودکان و نوجوانان نیز در آن دخیل باشند، پلیس کودک ناجا نیز ورود خواهد کرد و نسبت به بررسی و تحقیق نقش کودکان در جرم مربوطه به تفحص می پردازند.
نوروزی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت جرایم کودکان و نوجوانان در کشور گفت: تعداد زیادی کودک و نوجوان در کشور مشغول به زندگی هستند اما بر اساس آمارها وضعیت جرایم این قشر در وضعیت مطلوب است به گونهای که قابل طرح نیست.
وی در پایان ضمن تاکید به توجه ویژه والدین به بحث آموزش و پرورش کودکان، گفت:در حال حاضر تعیین محل دقیق استقرار این پلیس مورد بحث است و در صورت نتیجه بلافاصله نسبت به ایجاد این پلیس اقدام میشود.
رییس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی با بیان اینکه رسیدگی به جرایم کودکان، به "پلیس کودک" محول میشود گفت: در حال حاضر بحثهایی در مورد استقرار این پلیس در پلیس آگاهی یا پیشگیری وجود دارد.