کد خبر 164829
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۰

جوش های پوستی را می توان از مهمترین مزاحم های روی بدن نامید. این مزاحم ها به دلایل مختلف و در دوران مختلف به وجود می آیند و از زیبایی صورت و پوست افرادمی کاهند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، در مورد جوش ها بحث های زیادی در مقالات مختلف شده است اما همچنان عده ای هستند که باورهای غلطی در مورد آن دارند و یا اینکه راه مقابله با جوش ها را به درستی نمی دانند. برای هر کاری راهکارهای متفاوتی ارائه می شود که عمل کردن به آن ها بسیار مهم است:

باورهای غلط در مورد جوش

*هنوز درباره تاثیر رژیم غذایی برای ایجاد آکنه میان دانشمندان و متخصصان پوست اختلاف نظر است راستش را بخواهید هنوز ثابت نشده که کافئین و شکلات می توانند تولید آکنه را تحریک کنند این درحالی است که نتایج برخی مطالعات حاکی از آن است که مصرف شیر هم سبب بروز آکنه می شود زیرا شیر حاوی هورمون و باکتری است؛ به هر حال هیچ کدام از این نظریات هنوز قابل تایید نیستند.

*برخی دانشمندان دریافته اند که دانشجویان هنگام امتحانات پایان ترم دچار جوش می شوند. مطالعه دیگر هم تاثیر استرس را بر ایجاد آکنه نشان می دهد؛ این باور رگه هایی از حقیقت را در خود دارد اما نه آنقدرها که مهر علمی بر آن خورده باشد.



*مصرف ضد آفتاب یک قانون است که تحت هیچ شرایطی عوض نمی شود، ضدآفتاب های شیمیایی با ایجاد واکنشی شیمیایی سبب دفع اشعه UV خورشید می شوند که این واکنش می تواند جوش ایجاد کند اگر این استعداد را دارید می توانید از ضد آفتاب های مکانیکی از قبیل زینک اکسید استفاده کنید.

*این نیز یکی دیگر از باورهای غلط در مورد جوش زدن صورت است. شستن صورت 2 بار در روز کافی است مگر اینکه پوست تان گِلی شده باشد! بیشتر از آن پوست تان را خشک می کند.

*اگر می خواهید پوستان را بدتر کنید این کار را انجام دهید، کندن و دست کاری کردن جوش ها  فقط باعث حدت آن و اسکار (جای زخم) بر پوست می شود. اگر جوش بزرگی زده اید و میهمانی در پیش دارید می توانید به متخصص پوست مراجعه کنید تا با تزریق دارویی مخصوص سبب کوچک شدن جوش شود به هیچ عنوان جوش های خود را نترکانید.

راه های از بین بردن جوش ها

*شستشوی مکرر و شدید پوست صورت باعث تحریک آن شده و جوش ها را بدتر می کند. برای کاهش تحریک پوست، مناطق مستعد بروز جوش را با یک ماده پاک کننده ملایم و آب گرم، دو بار در روز شستشو دهید.

*برخی افراد معتقدند که مصرف غذاهای چرب و یا شکلات باعث ایجاد جوش می شود. هنگامی که منافذ پوست توسط ترشح چربی، سلول های پوستی و میکروب ها بسته شوند، ملتهب شده و آکنه ظاهر می شود. برخی غذاها ممکن است باعث واکنش های هورمونی شدیدی در بدن شده و باعث شوند که سلول های پوستی بیش از اندازه رشد کنند و یا چربی زیادی تولید کنند.



*اشعه UV یا ماورای بنفش نور خورشید یا نور مصنوعی (سولاریوم) که باعث برنزه شدن پوست می شود، شما را در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست، پیری زودرس و چروک پوستی قرار می دهد. بسیاری از داروهای تجویز شده برای درمان جوش، شامل پمادهای رتینوئید می باشند که می توانند پوست شما را در برابر اشعه UV آسیب پذیرتر کنند.

*در شب، یک قاشق غذاخوری دارچین را با سه قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. مخلوط حاصل را یک ساعت در شب بر صورت بگذارید. بعد با آب گرم، صورت خود را بشویید. این کار را برای دو هفته انجام دهید.

*از مالش پوست صورتتان خودداری کنید، زیرا این کار باعث می شود که جوش ها بدتر شوند. دستتان را زیر صورت خود نگذارید تا آلودگی دست به پوست صورت نرسد. موبایل خود را دور از صورت خود نگه دارید. دست ها و تلفن، دارای میکروب ها و چربی هایی هستند که باعث تحریک جوش ها می شوند. عرق نیز می تواند جوش ها را بدتر کند. پس بعد از عرق کردن، پوستتان را بشویید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس