کد خبر 1677386
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۲
فوتبال

پیشکسوت فوتبال استقلال تهران معتقد است یکی از مسائلی که موجب بحران در باشگاه شده عدم ثبات در سطح مدیران باشگاه است. هر چند که مشاوره های اشتباه هم به این تیم لطمه بزرگی زده است.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال تهران در پایان نیم فصل اول توانست با کسب ۱۸ امتیاز در رده دهم جدول رده بندی قرار بگیرد و با تساوی برابر سپاهان، به تعطیلات زمستانی برود. این تیم که شروع بسیار بدی در لیگ برتر داشت در ۶ هفته اخیر ۲ برد و ۴ مساوی به دست آورد.

هادی شکوری، کارشناس و پیشکسوت فوتبال استقلال، به بررسی شرایط این تیم پرداخت ثبات در مدیریت و مشاوره از سوی افراد خبره و دلسوز را به عنوان عوامل مهم برای موفقیت استقلال در نیم فصل دوم مطرح کرد.

این رتبه در شأن استقلال نیست

فکر می‌کنم استقلال نیم فصل سختی را پشت سر گذاشت. این سختی نه فقط برای بازیکنان بلکه برای هواداران هم نیم فصل بسیار سختی را پشت سر گذاشتند. این سختی‌ها با حواشی اول فصل آغاز شد اما با آمدن آقای موسیمانه امید به استقلال آمد. استقلال و پرسپولیس تماشاگر صبور ندارند و توقع‌ها به خصوص از استقلال بسیار بالا است.

با این حال، دیدیم این تغییرات مانند مسکنی بود که به استقلال تزریق شد اما این تیم برای درمان به یارگیری هوشمندانه نیاز دارد. معتقدم موسیمانه شناخت زیادی از بازیکنان ایرانی ندارد و کسانی که قرار است به او مشاوره بدهند خیلی مهم هستند تا بازیکنانی جذب بشوند که در شأن استقلال باشند و موجب شوند استقلال به جایگاه اصلی خودش برگردد. شرایط و رتبه‌ای که استقلال در جدول دارد در شأن این باشگاه بزرگ نیست.

جایگاه دور از «شان» استقلال و عملکرد بد بازیکنان

خارجی‌های استقلال معمولی بودند

بازیکن‌های خارجی به نظر من خیلی معمولی بودند و چیزی فراتر از بازیکن‌های ایرانی نداشتند که بتوانند نتایج را برای استقلال عوض کنند. البته فکر می‌کنم مسعود جوما که به تازگی به تیم پیوسته است توانایی‌های بالایی داشته باشد چون گلی که زد یک گل حرفه‌ای بود و فرار و ضربه خیلی خوبی داشت اما باید دید در ادامه راه چه خواهد کرد.

اما به طور کلی بازیکن‌های خارجی، بازیکن‌هایی متوسط هستند و این توانایی را ندارند که بتوانند نتیجه‌ای را برای تیم تغییر بدهند. مثلاً ماشاریپوف کمی بهتر از بقیه است اما مساله اینجاست که بازیکن خارجی باید کسی مثل دیاباته یا جانواریو باشد که بتوانند در شرایط حساس با یک پاس کلیدی یا یک گل در شرایط سخت، نتیجه بازی را تغییر بدهند.

آیا مهاجمان ایرانی نمی‌توانند کاری که بلانکو انجام می‌دهد انجام بدهند؟ یا کاکوتا خیلی بهتر از بازیکنان ایرانی است؟ سیلوا یکی از بهترین خارجی‌های تیم است اما ما مدافعانی داریم که می‌توانند مثل سیلوا مؤثر باشند.

این مساله البته فقط محدود به استقلال نیست. باید قانونی نوشته بشود که بازیکن‌هایی با رزومه قوی که بازی‌های ملی مشخصی انجام داده باشند به ایران بیایند و این مساله برای ارتقای سطح فنی فوتبال ما ضروری است.

جایگاه دور از «شان» استقلال و عملکرد بد بازیکنان

مجموعه باشگاه دچار بحران شده است

فوتبال یک بازی گروهی است و وقتی یک تیم دچار بحران می‌شود به این معناست که تمام اعضا دچار مشکل هستند و به سختی می‌تواند از این بحران بیرون بیاید. این مساله باعث می‌شود حتی بازیکن‌هایی که شرایط خوبی دارند افت کنند و تحت تأثیر بحران تیم قرار بگیرند.

مشاورها نباید دنبال منفعت خود باشند

برای نیم فصل دوم به یارگیری هوشمندانه نیاز است. دوستانی که به باشگاه استقلال مشاوره بدهند باید فنی و صادقانه باشد و دنبال منفعت خودشان نباشند. معتقدم در همه پست‌ها نیاز به تقویت است. البته در بعضی از پست‌ها شرایط متفاوت است.

مثلاً در سمت چپ، میلاد زکی پور و جلالی هستند و کار خود را انجام می‌دهند. اینکه کلی هزینه کنیم و یک دفاع چپ خارجی را به جای این بازیکن‌ها بیاوریم همان تصمیمات اشتباه است. به همین دلیل بعضی از مشاوره‌ها از روی قصد و غرض است. برخی می‌گویند آرمان رمضانی و بلانکو باید بروند. در این کدام مهاجم هدف قد بلند مد نظر است؟

جایگاه دور از «شان» استقلال و عملکرد بد بازیکنان

مدیریت باید ثبات داشته باشد

همشه گفته‌ام که مدیریت باید ثبات داشته باشد. باشگاه پرسپولیس را با باشگاه استقلال در چند سال اخیر مقایسه کنید. یا سپاهان را با استقلال مقایسه کنید. این همه تغییر مدیریت در هیچ جا وجود ندارد. یا کارها دارد بدون مطالعه انجام می‌شود که اشتباه است یا اگر کسی را انتخاب کردید پای مدیرعامل بایستید و به او کمک کنید.

اینکه یه سری کارمند و زیرساخت و تفکرات عوض می‌شود اشتباه است. مگه می‌شود مدیریت آکادمی استقلال هر سال عوض بشود. محسن خلیلی در پرسپولیس چندین سال تداوم داشت که به نظرم به ناحق او را کنار گذاشتند.

محسن خلیلی چقدر بازیکن به تیم بزرگسالان داد و بازیکنانش افتخار آفرینی کردند. استقلال هم باید به همین شکل باشد. هر چند ماه مدیرعامل و مدیر آکادمی تغییر می‌کند. آقای سمیعی وظیفه دارد برای باشگاه پول بیاورد و از بازیکن و مربی حمایت کند و بازیکن‌های مد نظر سرمربی را جذب کند. اگر او این کارها را انجام می‌دهد پس چرا باید مدیریت جدید بیاید و قرار است مدیر جدید چه کاری انجام بدهد؟ مدیران باشگاه باید پای انتخابی که کرده‌اند بایستند.

جایگاه دور از «شان» استقلال و عملکرد بد بازیکنان

باشگاه باید پای بازیکن جوان بایستد

مربی خارجی می‌آید و بازیکنان جوان را می بیند و به آن‌ها اعتقاد پیدا می‌کند و به آن‌ها بازی می‌دهد. اما از سمت دیگر، می‌بینیم که به مربی فشار می‌آورند که باید نتیجه بگیریم. به فلان بازیکن چندین میلیارد پول داده‌ایم و مجموعه این مسائل باعث می‌شود که مربی دچار نگرانی و ترس بشوند. باشگاه باید پای بازیکن جوان بایستد.

سرمربیانی مانند مجتبی حسینی و یحیی گل محمدی و سعید دقیقی پای بازیکن‌های جوان ایستاده‌اند. در شرایط الان، استقلال با بازیکن‌های بزرگسال هم نتوانسته است نتیجه بگیرد پس باید اجازه داد که بازیکن‌های جوان بازی کنند که به سرمایه باشگاه تبدیل بشوند. اما تیم‌هایی مثل استقلال و پرسپولیس روی نتیجه گرایی تمرکز دارند و الان که در شرایط خوبی نیستند می‌بینیم که نظرات سرمربی با مشاوره‌هایی که اطرافیان به او می‌دهند تغییر می‌کند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • رضا IR ۰۸:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
    0 0
    ...برمافیای لنگ لعنت...!!
  • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
    0 1
    اتفاقا شان کیسه دقیقا همینه.اون پنالتی های اهدایی نبود به جایگاه در شان واقعی تر خودشون می رسیدند
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
    0 1
    لابدتوقع دارین کیسه در رتبه پنجم جدول لیگ باشه تا دارای شأن باشه؟!!!!!!
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
    0 1
    واقعادرست میگه چون شان و جایگاه تیم کیسه رده شانزدهم است!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس