کد خبر 174760
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۰۷:۵۱

حادثه ماه آوريل جديدترين مورد سقوط هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا در فرودگاه هاي غيرنظامي خارج از كشور بود. اين حوادث باعث بروز نگراني درمورد خطرات به پرواز درآوردن پهپادها خارج از مناطق جنگي شده است.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، مطالعه هزاران صفحه از تحقيقات غير طبقه بندي شده نيروي هوايي آمريكا كه در اختيار رسانه ها قرار گرفته نشان مي دهد به پرواز درآوردن پهپادهای نظامی از فرودگاه هاي غير نظامي با مشكلاتي روبه رو بوده است.

برخي از مشكلاتي كه زياد تكرار شده اند عبارتند از خطاي خلبان، نقص فني، اشكالات نرم افزاري در «مغز» هواپيما و هماهنگي ضعيف مسئولين كنترل ترافيك هوايي فرودگاه هاي غير نظامي.

به عنوان مثال در چهارم ماه آوريل امسال يك هواپيماي بدون سرنشين نيروي هوايي آمريكا كه عازم ماموريت جاسوسي محرمانه خود بر روي اقيانوس هند بود از همان ابتدا با مشكل مواجه شد و يك پيمانكار نظامي بي تجربه پهپاد MQ-9 ريپر را بدون كسب اجازه از برج مراقبت به پرواز در آورده بود يك دقيقه بعد به دنبال يك اشتباه باعث از كار افتادن موتور اين هواپيما شد.

وي درحاليكه تلاش مي كرد هواپيما را بر روي زمين بنشاند فراموش كرد چرخ هاي آن را باز كند و درنتيجه پهپاد 8/9 ميليون دلاري با زمين اصابت و پس از آن در آب سقوط كرد. نکته عجیب این است که اين حادثه در يك فرودگاه غيرنظامي اتفاق افتاده كه سالانه نيم ميليون مسافر از آن استفاده مي كنند. در اين ماجرا به كسي آسيب نرسيد اما اين دومين حادثه سقوط پهپاد ريپر در مدت پنج ماه بود که هر دو حادثه تقريبا با هم مشابه بودند.

حادثه ماه آوريل جديدترين مورد سقوط هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا در فرودگاه هاي غيرنظامي خارج از كشور بود. اين حوادث باعث بروز نگراني درمورد خطرات به پرواز درآوردن پهپادها خارج از مناطق جنگي شده است.

در 14 ژانويه سال 2011 يك پهپاد كه در مسير بازگشت به يك فرودگاه بين المللي در نزديكي پايگاه نظامي آمريكا در جيبوتي بود، در شاخ آفريقا سقوط كرد. اين نخستين مورد سقوط پهپاد پريديتور  يا ريپر در نزديكي يك فرودگاه غير نظامي بود. پهپادهاي پريديتور و ريپر به سلاح اصلي دولت باراك اوباما در پاکستان تبديل شده اند که بارها باعث کشتار مردم بی گناه شده اند.

از آن زمان به بعد دست كم شش پهپاد پريديتور و ريپر ديگر در نزديكي فرودگاه هاي غير نظامي خارج از آمريكا سقوط كرده اند که به همین خاطر کارشناسان می گویند سقوط اين هواپيماها در فرودگاه هاي غير نظامي به يك مسئله عادي تبديل شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین علوی ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    سلام ایناکه چیزی نیست درافغانستان درماه یکی سقوط می کنه! این فناوری هاخیلی کم ترازاون چیزیه که تبلیغاتشومی کنه مثه سلام ام16ام4که درافغانستان معروف به سلاح پلاستیکی است ودرحقیقت akmروسی به مراتب برترازاین اسلحه هامی باشد. (علوی ازیگان کماندوی ارتش افغانستان) موفق باشید.
  • ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    خدا پشت و پناهت باشه
  • mohsen ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    اقای علوی شما که از نیروهای نظامی هستید باید بدونی حفاظت اطلاعات چیه و خودت رو انقد صریح معرفی نکی با رسته ی کاریتو
  • ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    زنده باشی علوی
  • ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    الان هم فقط علوی را درست اومده اون حسین را ....
  • ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    خاک تو سر مشرق که منتشر کرده. مشرقی اوشگول.
  • حجت ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    مطمئنید اسم ایشون همینه؟ ضمنا AK به دلیل اینکه کمتر گیر می کنه از سلاح های آمریکایی برتره نه به لحاظ قدرت. اگه اونارو بیارن تو جایی مثل شهر سلاح های آمریکایی بهتره. چون آرگونومی بهتری داره و راحت تره. هرچند گه سلاح باید همه جا جواب بده.
  • محمد ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    می خوامت علوی
  • مجید 8گردی ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    شما چقدر راحت سرکار میرید یگان کماندو؟!! ارتش؟!!! بابا زشته بخدا اینقدر ساده نباشید اگر akm اینقدر خوب بود روسیه خودش ak74 - 101 104-103 و .... رو نمیساخت این همه بررسی علمی یه عزیز افغان همه رو نابو کرد هرهرهر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس