به گزارش مشرق، محمدجواد حق شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی و فعال اصلاحطلب در گفتگو با مهر، با اشاره به وضعیت کنونی کشور، گفت: متاسفانه در وضعیت مناسبی قرار نداریم و در رابطه با فضای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور شاخص هایی که می تواند معرف وضعیت کشور باشند روبه افول است.
وی افزود:دولت دهم علی رغم اینکه از حمایت نیروهای اصولگرا در مجلس، قوه قضائیه و نهادهای انتصابی برخوردار بوده حتی نتوانسته حامیان دولت را راضی نگه دارد و ریزش های جدی در زمینه حمایت نیروهای اصولگرا از آن را شاهد بودیم و در یکی دو سال اخیر که سعی می شد گله ها و انتقادات از دولت مدیریت شود امروز به سونامی انتقاد و اعلام مواضع جدایی اصولگرایی از دولت تبدیل شده و این برای فضای سیاسی کشور ایده آل نیست.
حق شناس باتاکید براینکه یک جناح سیاسی توانایی اداره دولت آینده را ندارد، گفت: وضعیت کشور به گونه ای است که امکان اداره یک جریان حداقلی که بخواهد از درون انتخابات بیرون بیاید و اداره کشور را بدست بگیرد کار بسیار سختی است و می طلبد دولت آینده از حمایت حداکثری قاطبه مردم برخوردار باشد.
وی افزود: ما در سند چشم انداز و برنامه 5 ساله به نوعی به افق پیش پای کشور نرسیدهایم و اگر بخواهیم 1404 به مقام اول کشورهای توسعه یافته در منطقه و شمال آفریقا برسیم باید نسبت به انتخابات نگاه جامع و توجه به منافع ملی نداشته باشیم.
رئیس ستاد انتخابات جبهه اصلاح طلبان، با بیان اینکه برای رویش یک درخت تناور از سرزمین انتخابات باید بستر این رویش را فراهم کنیم گفت: باید زمینه مشارکت هم مجموعه نیروهای اصلاح طلب، هم اصولگرا و تمام احزابی که حاضرند در چارچوب قانون اساسی فعالیت کنند را در انتخابات فراهم کنیم .
وی با تاکید براینکه اصلاح طلبان و اصولگرایان نباید صنفی و جناحی به انتخابات نگاه کنند گفت: هر دو جناح باید بخش رادیکال را از صحنه خارج کنند تا زمینه آرامش در فضای سیاسی کشور ایجاد شود؛ همه باید به در انتخابات تنها به دنبال منافع ملی باشند تا یک بازی برد-برد برگزار شود و تمام آحاد جامعه از آن سود ببرند.
وی با بیان اینکه انتخابات 88 یک بازی باخت-باخت بود و هیچکس از آن سود نبرد، گفت: اصلاح طلبان با معرفی یک چهره میانه رو مانند خاتمی و اصولگرایان هم با معرفی چهره هایی همچون ولایتی و ناطق نوری می توانند با میانه روی حرکت در مسیر منافع ملی در صحنه انتخابات گام بردارند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، همچنین پاسخ به این سوال که آیا آقای حسن روحانی هم می تواند این ویژگی را داشته باشد؟ گفت: ایشان در واقع نوعی مشی تعامل گرایانه دارند و اگر وارد صحنه انتخابات شوند شاید بتوانند آراء قابل توجهی از مردم را اخذ کنند.
حق شناس همچنین در مورد فعالیت های انتخاباتی جبهه اصلاح طلبان گفت: تلاشمان این است که به تفاهم و گفتمان مشترک برسیم و در این زمینه دیدار با چهره های خردگرا و دلسوز کشور در دستور کار جبهه اصلاح طلبان قرار دارد .
وی همچنین در مورد کاندیداتوری کواکبیان، گفت: هم در جریان اصلاحات و هم در جریان اصولگرا چهرههای شاخصی داریم که می توانند خودشان را معرفی کنند و امکان حضور در انتخابات را داشته باشند. حزب مردم سالاری نیز به عنوان یکی از احزاب اصلاح طلب این معرفی را انجام داده مانند خانه کارگر که کمالی را معرفی کرده و فکر می کنم اتفاق خیلی خاصی نیست و احزاب این گونه تمرین دموکراسی می کنند؛ البته فاصله کاندیداهای مطرح اصلاح طلبان با خاتمی زیاد است .