به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمد حسن طریقت منفرد درباره برنامههای وزارت بهداشت در حوزه طب سنتی توضیح داد: به شدت به دنبال گسترش طب سنتی در کشور هستیم چون معتقدیم، طب نوین نمیتواند همه نیازهای مردم را پاسخ دهد و طب سنتی بومی و غیر بومی در خیلی جاها از طب نوین نتیجه بخش تر است.
وی ادامه داد: مهمترین ویژگی طب سنتی این است که جسم و روح انسان را در کنار هم میبیند و کل انسان را ابعاد مختلفش در نظر میگیرد ضمن اینکه به فرهنگ و سنت مردم نیز نزدیکتر است و همین مسئله به اثربخشی بیشتر آن کمک میکند.
سرپرست وزارت بهداشت گفت: در بسیاری از مواقع طب سنتی با نگاه پیشگیرانه میتواند از بروز بیماریها جلوگیری کند و در کل گسترش طب سنتی میتواند از بسیاری از هزینههای گزاف خدمات درمانی نوین که امروز بار سنگینی بر دوش مردم است، بکاهد.
طریقت منفرد در پاسخ به این پرسش که چه برنامهای برای گسترش طب سنتی در کشور دارید، گفت: مهمترین برنامه وزارت بهداشت توسعه دانشکدههای طب سنتی است، در این دانشکدهها یافتههای طب سنتی، بر اساس اصول علمی، پایه علمی پیدا میکنند، تا بعد که فارغ التحصیلان آن وارد بازار کار شدند، مردم خیالشان راحت باشد و با اطمینان به این افراد تحصیلکرده مراجعه کنند.
سرپرست وزارت بهداشت گفت: توسعه طب سنتی یکی از برنامههای جدی وزارت بهداشت است و بنا داریم با توسعه دانشکدههای طب سنتی و روزآمد کردن طب سنتی بومی خودمان، این دانش قدیمی را روزآمد کنیم.