به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با بیان این خبر گفت: با اعلام شکایت چندین شهروند، متخصصان فضای سایبری پلیس با ردزنی متهم موفق شدند این کلاهبردار اینترنتی را در شهرستان ساوه دستگیر کنند.
سرهنگ سیدمحسن عرفانی افزود: شاکیان ادعا می کردند در پی آشنایی با سایتی که در آن مزایده برخط (آنلاین) انجام می شد و به علت تبلیغات گسترده آن سایت، برای خرید بلیت های ورود به حراجی هزینه میلیونی کرده اند.
وی افزود: آنان سپس متوجه می شدند که این سایت فیلتر شده است و برای اینکه کاربران متوجه نشوند ایمیلی از سوی این سایت برایشان ارسال می شد که اشکالات موجود در سایت را فنی و رفع آن را به زودی اعلام می کرد.
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی گفت: متهم که نوجوان 15 ساله ای است به جرم خود اعتراف کرد اما تحقیقات درباره کلاهبرداری های احتمالی دیگر وی ادامه دارد.