به گزارش مشرق به نقل از فارس، محسن عطار اظهار داشت: نیمههای اردیبهشتماه سالجاری، مأموران انتظامی کلانتری 11 شهرستان چابهار با مراجعه یکی از شهروندان این شهرستان و اعلام شکایت وی از یک کلاهبرداری به صورت کارت به کارت مطلع شدند.
وی افزود: کلاهبرداران حرفهای با استفاده از ترفندی قدیمی و با ارسال پیامکی مبنی بر اینکه شما در قرعهکشی بزرگ طرح هزاران لبخند زمستانی برنده جایزه 2 میلیون تومان کمک هزینه سفر زیارتی شدهاید مالباخته را برای دریافت وجه اعلامی به پای عابر بانک کشانده و با دریافت شماره کارت و رمز اول و دوم کارت وی از حساب بانکی وی مبلغ 19 میلیون ریال سرقت کردهاند.
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: با ارجاع پرونده این کلاهبرداری به دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی شهرستان چابهار و با اقدامات اطلاعاتی و فنی پلیس مشخص شد مبلغ مذکور به حساب خانمی در شهر تهران واریز شده است.
عطار عنوان کرد: در بررسیها و تحقیقات بیشتر مأموران پلیس آگاهی مشخص شد دارنده حساب چند سالی است که در مهاباد استان آذربایجان غربی در زندان به سر میبرد.
این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: تحقیقات بیشتر در خصوص این پرونده کلاهبرداری برای دستگیری متهمان و برگرداندن اموال مسروقه در حال انجام است.
وی به یک نمونه از متنهای ارسالی کلاهبرداران اشاره و گفت: «با عرض سلام مشترک محترم همراه اول؛ به خاطر پرداخت به موقع قبض تلفن همراه خود از طرف شرکت توسعه ارتباطات همراه اول، برنده مبالغی به صورت وجه نقد شدهاید لذا برای دریافت وجه نقدی، اطلاعات کارت خود را به شماره تلفن همراه مورد نظر ارسال نمایید».
عطار بار دیگر به شهروندان و هم استانیها در ارتباط با این کلاهبرداریها هشدار داد و بیان داشت: توصیههای این پلیس مبنی بر اینکه در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند، را جدی بگیرند و همیشه به یاد داشته باشید هیچ بانک یا نهاد دولتی، اطلاعات محرمانه حساب شما را به صورت تلفنی و یا با پیامک از شما درخواست نمیکند، در صورت برخورد با چنین مواردی از ارسال اطلاعات خودداری و مراتب را به مسئولان بانک اطلاع دهید.
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان گفت: شهروندان به هیچ وجه رمزهای عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و پیامکهایی که از طریق شماره تلفنهای معمولی همراه اول و ایرانسل برای مشتریان ارسال میشود، فاقد اعتبار بوده و نوعی کلاهبرداری است.
وی در ادامه متذکر شد: شهروندان برای انتقال پول به کارتشان نیاز نیست به هیچ وجه به بخش انتقال وجه وارد نشوند و برای بررسی حساب بانکی خود فقط از طریق درخواست موجودی اقدام کنند.
این مسئول اذعان داشت: شهروندان هوشیار باشند اگر شخصی به صورت تلفنی با شما تماس گرفت و قصد معامله داشت و برای واریز کردن پول به حساب شما از شما در خواست میکند این کار را از طریق عابر بانک و با تغییر منوی خودپرداز به انگلیسی انجام دهید این فرد یقیناً کلاهبردار است و قصد سرقت از حساب بانکی شما را دارد.
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان گفت: باز هم کلاهبرداران اینترنتی با ترفندی تکراری 19 میلیون ریال وجه نقد را از حساب یکی از شهروندان چابهاری به سرقت بردند.