به گزارش مشرق به نقل از فارس، حسن رحیمپور ازغدی ظهر امروز در همایش تجلیل از حماسهسازان عرصه رسانه و مطبوعات با اشاره به دو رویکرد و شباهتهای جبهه رسانهای اظهار کرد: راجع به ویژگیها و کل مصادیقی که در جمهوری اسلامی برای رسانه تعریف میشود، توجه و تمرکز در این دو سه دهه در عصر ارتباط بسیار مورد توجه است.
وی با بیان اینکه وقتی به بیرون نگاه میکنیم، اثر عصر ارتباط را میبینیم، افزود: در ظاهر به نظر میرسد که عصر ارتباط است در حالی که ارتباط متقابل، دموکراتیک و دو سویهای برقرار نشده است.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: در حوزه انقلاب اسلامی شرایط ویژه و ماندگار است، اما وقتی از مفهوم به سمت مصداق رفته و رسانه و ارتباطات جهانی را بررسی میکنیم، تکنولوژی ارتباط پیشرفته را همراه با رفتار رسانهای کاملا گزینشی در آن سوی مرزها میبینیم.
وی گفت: رسانههای خارجی برخی اخبار را سانسور میکنند و حوادث کوچک را بزرگ و 10 برابر آن جلوه میدهند در حالی که حوادث بسیار بزرگی را ندیده و در حد گزارش کوچکی همانند گزارش آب و هوا و یا در حد یک تصادف جادهای آن را نشان میدهند.
رحیمپور ازغدی افزود: عرصه ارتباطات در غرب وابسته به کمپانیهای سرمایهگذار یهودی بوده که در عمل دیکتاتوری رسانهای را در سطح جهان برقرار میکنند که در یک اتاق فکر خبری واحدی را تشکیل داده که علاوه بر تالیف خبر آن را به عنوان تیتر بیشتر رسانههای جهان مشخص میکنند.
وی با اشاره به اینکه چند کمپانی پایههای آکادمیک دانشگاهی را متشکل از افراد معدود ثروتمند تشکل دادهاند، گفت: این شبکه همانند هشت پایی است که هر یک از پاهای خود را در یک طرف ثروت و قدرت همچون بورس، دلار، معاملات، کنگره آمریکا و بنگاههای سرمایهگذاری گسترانیده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه برخی از هیئت امنای این دانشگاههای خارجی به آنها وابسته و برای آنها خرج میکنند، گفت: این افراد نفوذی در انتخابات ریاست جمهوری حضور و رئیس جمهورها را انتخاب کرده و سپس برای مردم نمایش روی صحنه اجرا میکنند و این پشت صحنه همه جنگهای دنیا است.
وی افزود: جامعه بدون اطلاع از این ترفندها فکر میکند، همه چیز دموکراتیک و آزاد است اما اگر کسی علمی و دقیق نگاه کند خواهد دید، نه دموکراتیک و نه متقابل و نه واقعیتمحور است، بلکه در خدمت یک گروه انحصارطلب است.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: هزاران شبکه ماهوارهای، میلیونها روزنامه، دهها هزار رادیو و تلویزیون در آن طرف مرزها اتفاقات فجیعی که رخ میدهد را رسانهای نمیکنند و ما با یک امپراطوری انحصار طلب و کادر رسانهای قوی و ژورنالیستی مواجه هستیم که میدانند چگونه از کاه کوه بسازند.
وی با بیان اینکه پشت پرده همه جنگهای دنیا کمپانیهای صهیونیستی با جریان رسانهای هستند، ادامه داد: آمریکا و اروپا که اقتصاد جهانی و معاملات نفتی را کنترل میکنند در ساخت سلاح و نیز رواج پورنو تجارت رویا را در قالب یک جنگ نرم راه انداختهاند و بیشترین فروش را از فیلمهای پورنو با هدف تغییر فرهنگ جوامع از بازیهای کودکان گرفته تا موارد خانوادگی در پیش گرفته و روابط خانوادهها تعریف میکنند.
این استاد حوزه تاکید کرد: منبع اصلی درآمد آمریکا علم و تکنولوژی نیست، مهمترین منابع فروش سلاحهای کشتار جمعی و جنگ فروشی است که در هر کجای جهان که جنگ میبینند پیش قدم شده و علاوه بر آن دومین صادرات خود را سکس و قمار فساد قرار دادهاند.
وی با بیان اینکه تجارت جنگ، فساد، خشونت و وحشت را از سینمای آمریکا اگر بگیرند، چیزی نمیماند، گفت: کجای دموکراسی در غرب شبیه ایران است و اینها همه بازی سیاست دیپلماسی بر اساس رسانه در غرب و براساس دروغ بنا شده است.
عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: رسانههای ما ضعیف هستند چرا که ما کادر آموزشی نداریم و ژورنالیست بودن رسانه در واقع یک تاکتیک است.
وی گفت: کلمات قدرت قوی دارند و میتوانند سبب انگیزه پیشرفت شود و از طرفی رسانه میتواند به جامعه هویت بدهد و با دست خالی پیروز شود.
رحیمپور ازغدی بیان کرد: اگر المپیادی برقرار شود، ایران رتبهای در این زمینه نمیآورد و رسانههای ما قدرت کلمات را هنوز نفهمیدهاند و این در حالی است که اگر از قدرت در کنار هم چیدن کلمات بهره مند شوند، متوجه میشوند که این کلمات از هزار باروت آتشزا هم قویتر است.
وی افزود: بین دعای تصمیمی و سیاست رسانهای تناقضی وجود دارد و تفکر عمومی کنترل و سانسور میشود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه 12 آفت در رسانه وجود دارد، گفت: بیشتر این رسانهها به جای اینکه برای مردم بیداری و آگاهی ایجاد کنند، سبب خوابانیدن مردم به جای آگاهی میشوند.
استاد حوزه و دانشگاه گفت:رسانههای غربی با تمرکز بر برخی اخبار و سانسور برخی اخبار به جای آگاهی مردم سبب به خواب رفتن مردم میشوند و این در حالی است که رهبری این رسانهها را یک گروه انحصار طلب و صهیونیست دست گرفتهاند.