کد خبر 253056
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۷

خانم کوتلاکی مسلمان شدن خود را یک اتفاق دانست و گفت: من مسلمانانی بااخلاق دیدم و جذب این دین شدم. فهمیدم که آنها تربیت‌شدۀ دین اسلام هستند. در یونان اندکی با اسلام آشنا شدم ولی نتوانستم بیشتر تحقیق کنم. اما وقتی برای تحصیل به لندن رفتم فرصت تحقیق و مطالعه دست داد. ترجمه قرآن از استاد آربری را خواندم که ادیبانه است. تحول من از مطالعه قرآن شروع شد.

گروه فرهنگی مشرق- دومین جلسه از سلسله نشست‌های «بررسی علل گرایش به مسیحیت» عصر جمعه پنجم مهر در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) برگزار شد. در این جلسه خانم سوفیا کوتلاکی نومسلمان یونانی و آقای محمدحسن قدیری ابیانه سفیر سابق کشورمان در ایتالیا و استرالیا سخنرانی کردند.


جلسه نخست در این موضوع، عصر جمعه پانزدهم شهریور برگزار شده بود و خود جناب حجت الاسلام زائری اجرای برنامه را بر عهده داشت. لکن در دومین جلسه آقای علی جعفرآبادی مجری مراسم بود که سؤالاتی از میهمانان می‌پرسید و چکیده سخنان آنها را در پایان مرور می‌کرد.

دکتر کوتلاکی: در مسیحیت پاسخی برای سؤالاتم وجود نداشت

خانم سوفیا کوتلاکی (Sofia A. Koutlaki) متولد 1964 در یونان، میهمان نخست بود که در حدود نیم ساعت به سخنرانی پرداخت. او فارسی را به خوبی صحبت می‌کرد و حجاب چادر ایشان، از نومسلمانی ایشان حکایت می‌کرد. مجری برنامه او را استاد دانشکده علوم قرآن معرفی کرد و اینکه کتابی به نام «در میان ایرانیان» نوشته است (Among the Iranians, London, 2010).

خانم کوتلاکی سخنان خود را با این جمله آغاز کرد که «تغییر دین با یک دفع شروع می‌شود» و سپس ادامه داد: برخی غرب را معادل با مسیحیت می‌دانند و می‌گویند پیشرفت غرب نتیجه مسیحیت است. اما اقبال لاهوری به درستی گفت که غرب وقتی به پیشرفت رسید که از مسیحیت دست کشید. اما باید دقت کرد که تمدن مسلمانان از دین آنها برآمد و شکوفا شد.

ایشان درباره موضوع جلسه که از علل جذب به مسیحیت تحقیق می‌کند اینطور پاسخ گفت که سه علت وجود دارد: 1) رفتار مسلمانان  2) جذابیت غرب  3) برداشت نادرست خود جوانان.

خانم کوتلاکی سخنان خود را اینطور شرح کرد که جوانان به دنبال الگو هستند ولی ما الگوهای خوبی به آنها نداده‌ایم. تعارض رفتار و گفتار ما می‌تواند باعث طرد آنها از دین شود. در حالیکه اسلام دین مهربانی و دوستی است که از عوامل جذب به این دین مبارک است. در مورد جذابیت غرب هم توضیح دادیم که ربطی به مسیحیت ندارد.

عامل سوم این است که جوانان عموماً نه دین اسلام را به درستی می‌شناسند و نه مسیحیت را. مثلاً گمان دارند که در مسیحیت این همه سخت‌گیری و وظایف دینی وجود ندارد. این سخن نادرست است چون مسیحیت اصلی، از اسلام سختگیرانه‌تر است. مسیحیت امروزی، قرائت ناصحیحی از سخنان حضرت عیسی(ع) است. در همان اوایل بین حواریون بحثی درگرفت که آیا پیروان عیسی باید پیرو آیین یهود باشند یا خیر. جواب آنها مثبت بود همانطور که عیسی(ع) خودش یهودی بود و فرمود: من نیامده‌ام تا تورات را باطل کنم بلکه آن را کامل کنم [انجیل متی 5/ 17]. لذا یک مسیحی واقعی باید به تورات عمل کند. در این صورت واضح است که قوانین تورات از آیین اسلام سخت‌گیرانه‌تر است.

خانم کوتلاکی یک مثال برای سخنان خود آورد. پولس که جزو حواریون نبود و بعد از حضرت عیسی(ع) به او گروید، فهمید که ملل غیریهود به هیچ عنوان زیر بار قوانین شریعت یهود نمی‌روند. لذا او قوانین را خفیف کرد تا بتواند آن را نشر و گسترش دهد. این فقط یک مثال است.

در این قسمت جناب مجری از تجربه خاص خانم کوتلاکی در شناخت اسلام پرسید. ایشان پاسخ داد که 26 سال پیش از این، مسلمان شده است. او ادامه داد: در یونان مسیحیت ارتدوکس رواج دارد و دین آنها با ملیت‌شان نزدیک است. سؤالاتی برای من به وجود آمده بود که پاسخی برای آن وجود نداشت؛ سؤالاتی درباره تثلیث یا بشارت‌های عیسی(ع). آن حضرت در شام آخر می‌گوید که من می‌روم و کسی بعد از من خواهد آمد که علمِ هر چیز نزد اوست [انجیل یوحنا 14/ 26 ـ 16/ 13]. کشیشان در یونان می‌گفتند اشاره حضرت عیسی(ع) به «روح القدس» است، و این البته غلط است. زیرا «روح القدس» در زبان یونانی خنثی است [نه مذکر و نه مؤنث] ولی از آن شخص در متن انجیل با ضمیر مذکر یاد شده است.

خانم کوتلاکی مسلمان شدن خود را یک اتفاق دانست و گفت: من مسلمانانی بااخلاق دیدم و جذب این دین شدم. فهمیدم که آنها تربیت‌شدۀ دین اسلام هستند. وقتی در یونان بودم، اندکی با اسلام آشنا شدم ولی نتوانستم بیشتر تحقیق کنم. در یونان هنوز هم ممنوع است که کسی برای تغییر دین مردم سخنرانی کند. سی سال قبل این ممنوعیت شدیدتر بود. اما وقتی برای تحصیل به لندن رفتم فرصت تحقیق و مطالعه دست داد. به انجمن اسلامی مراجعه کردم. سپس ترجمه قرآن را خواندم، ترجمه استاد آربری (1969-1905) Arthur John Arberry که ادیبانه است. تحول من از مطالعه قرآن شروع شد. وقتی به آن آیات رسیدم که نصارا با اشک چشم اسلام را قبول می‌کنند [مائده/ 82 تا 85] به نظرم رسید که خداوند دارد با من صحبت می‌کند. آن وقت البته به خداوند دعا می‌کردم که مرا مسلمان نکند. کوچک بودم و می‌ترسیدم پدر و مادر و ملّیت خود را از دست بدهم.

جناب مجری قبل از آنکه نوبت را به آقای قدیری بسپارد در معرفی خانم کوتلاکی گفت که در پشت جلد کتاب «در میان ایرانیان» نوشته شده که خانم کوتلاکی یونان، انگلستان و ایران را وطن خود می‌داند.

قدیری ابیانه: مسیحیت از واقعیت تا تحریف

دکتر محمدحسن قدیری ابیانه سخنان خود را با نمایش یک پاور پوینت آغاز کرد و خبر داد که این متن و تصاویر در سایت ایشان قابل دانلود است. جناب قدیری برای گریز از اسلام یا گرایش به مسیحیت شانزده علت برشمرد که برخی از آنها اقتصادی بودند، مانند بی‌کاری جوانان و تصور ناکارآمدی جمهوری اسلامی. سایر دلایل او در گرایش برخی جوانان به مسیحیت به این ترتیب است:


1) آزادی پوشش و روابط جنسی در کشورهای مسیحی

2) آزادی مصرف مشروبات الکلی

3) عدم شناخت مسیحیت

4) عدم شناخت از انجیل

5) کوتاهی رسانه‌های ایران در شناساندن باورهای مسیحیان

6) پنهان‌کاری مسیحیان در مورد باورهایشان

7) صلح‌طلب جلوه دادن مسیحیان

8) راحتی در عبادات و بخشش گناهان

9) امکان اخذ ویزای غرب در صورت معرفی خود به عنوان مسیحی

10) حمایت مالی کلیسا از تازه مسیحیان


ایشان در ادامه، خلاصه‌ای از مباحث خود در دو کتابی که درباره اقتصاد نوشته‌اند را مطرح کردند و نتیجه گرفتند که قبل از انقلاب چهار برابر شرایط کنونی، نفت می‌فروختیم در حالیکه در این مدت جمعیت کشورمان بیش از دو برابر شده است.

آقای قدیری در شرح موارد فوق الذکر گفت: ما برای احترام به عقاید مسیحیان هیچ مباحثه‌ای با آنها نداریم و صداوسیما نیز ابداً به این موضوع نمی‌پردازد و این، به نتایج بدی منجر شده و می‌شود. آزادی مسیحیان در ایران خیلی بیشتر از مسلمانان در غرب است. باید عقاید و باورهای مسیحی را به طور صحیح به مردم معرفی کرد.

ما مسلمانان به حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم(س) اعتقاد داریم وگرنه مسلمان نیستیم. مبنای مسیحیت دگماتیسم مذهبی است. ایشان با نشان دادن تصویری از یک تابلو در مقابل یک کلیسا گفتند که مسیحیت عقل را بزرگترین دشمن ایمان می‌دانند. این را با دستورات قرآن درباره تعقل و تفکر مقایسه کنید. و نیز با حدیث پیامبر اکرم که یک ساعت تفکر را بالاتر از هفتاد سال عبادت برشمردند.



قدیری ابیانه در ادامه، موضوع تفتیش عقاید (انکیزاسیون) را مورد نظر قرار داد و با ارائه تصاویری از شکنجه‌های کلیسا علیه مخالفان خود در اواخر قرون وسطی (1499-1481) خبر دادند. کلیسا در مدت این هجده سال، 6860 نفر را شقّه کرد، 10220 نفر را سوزاند و 97023 نفر را به انواع شکنجه کشت. ایشان با اشاره به اینکه در اروپا موزه‌ای به همین موضوع اختصاص یافته است از حاضران درخواست کرد تا این موضوع را مورد تحقیق قرار دهند و عبارت شکنجه‌ کلیسا (church torture) را در شبکه جست‌وجو کنند.


بخش دیگری از سخنان ایشان به نهی از ازدواج در مسیحیت اختصاص داشت که باعث گشته تا کشیشان به همجنس‌گرایی و کودک‌آزاری روی آورند. ایشان در ادامه از پاپ الکساندر ششم (1503-1431) مشهور به رودریگو بورجا نام بردند که به فساد جنسی مشهور بوده و علاوه بر داشتن معشوقه‌های مختلف، با دختر خود نیز ازدواج کرده است. البته فساد جنسی غرب، به کلیسا اختصاص ندارد. اخیراً در خبرها آمده بود که 75٪ از متأهلین در انگلستان، خودارضایی دارند.



جناب قدیری به شرح برخی اعمال و عقاید کلیسا پرداخت و مراسم عشای ربانی که در آن نان و شراب به عنوان نمادهای جسم و خون عیسی خورده می‌شود، را مراسمِ «خوردن خداوند» نامید و گفت: ریشۀ این موضوع در انجیل یوحنا وجود دارد (یوحنا 6/ 52 تا 58). آنها بر خلاف تورات که از بت‌سازی و تصویرگری خداوند نهی کرده است، نقاشی‌هایی به گمان خود از خداوند تصویر می‌کنند.

فلسفه غسل تعمید در نزد مسیحیان این است که آنها می‌گویند تمام ابناء بشر به سبب گناه حضرت آدم(ع) خطاکار به دنیا می‌آیند. لذا باید به توسط کلیسا شست‌وشو شوند تا پاک گردند. در حالیکه در اسلام تأکید شده که همه کودکان پاک به دنیا می‌آیند حتی اگر فرزند نامشروع باشند. کلیسا خود را واسطه خدا و انسان می‌داند و لذا به خود حق می‌دهد تا اعترافات گناه دیگران را بشنود و آنها را ببخشد. سابقاً بهشت و جهنم را نیز می‌فروختند.



آقای قدیری در انتها ضمن تأکید مجدد بر اینکه آزادی و حقوقی که مسیحیان در جامعه اسلامی ایران دارند مسلمانان در هیچ کشور مسیحی ندارند، نتیجه گرفت که باید جلسات مناظره با کشیش‌ها برگزار شود. متأسفانه صداوسیما برای آنکه مسیحیان از ما نرنجند، عرصه را به نفع ماهواره‌ها رها کرده است و آنها علیه اسلام هجمه می‌کنند.

پرسش و پاسخ

در زمان پرسش و پاسخ، آقای چینی‌چیان اشاره کردند که سالانه در کشور آلمان حدود پانصد هزار نفر از مسیحیت خارج می‌شوند. آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان در این باره گفته بود که خروج این افراد از مسیحیت آنقدر مهم نیست که ورودشان به اسلام مهم است. چینی‌چیان در ادامه افزود: در ایران برخی از کسانی که بودایی یا شیطان‌پرست شده‌اند خودشان را از شرم مسیحی معرفی می‌کنند. از سوی دیگر، برخی افراد به بعضی حرام‌ها مانند شراب علاقه دارند و لذا اعلام می‌کنند که مسیحی شده‌اند تا به راحتی به علایق خود برسند.


یک نفر از حاضران از جناب قدیری پرسید که غربی‌ها در فاصله سال‌های 1991 تا 2007، یک سری تحقیقات آکادمیک در 30 کشور اسلامی صورت داده‌ و هفتصد نفر از کسانی که تغییر دین داده‌اند را بررسی کرده و پنج دلیل برای این موضوع به دست آورده‌اند. می‌خواستم بپرسم که شما دلایل را از کجا به دست آورده‌اید؟

آقای قدیری جواب داد که این دلایل شانزده‌گانه را از گفت‌وگو با جوانان ایرانی اخذ کرده است. زیرا به طور ماهانه سخنرانی‌های بسیاری در دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی صورت می‌دهند و مثلاً در آبان سال گذشته، 38 سخنرانی داشته است. ایشان که متولد 1332 است از سوابق خود خبر دادند که در هجده سالگی [1350] برای تحصیل به ایتالیا رفته‌اند و در ابتدای انقلاب در آنجا رایزن فرهنگی بوده‌اند و از سال 1369 در استرالیا سفیر شده‌اند و سال 1389 نیز سفیری ایشان در مکزیک به پایان رسیده است. او افزود: در این 35 سال که از انقلاب اسلامی می‌گذرد من در مجموع 9 سال را خارج از کشور سپری کرده‌ام. جناب قدیری تأکید کرد که شیعه شدن ادواردو آنیلّی به واسطه او صورت گرفته است.

یک خانم چادری که از معلمان آموزش و پرورش بود ضمن تشکر از سخنان دکتر قدیری، خبر داد که برخی دانش آموزان او به مسیحیت علاقه پیدا کرده‌اند. سؤال بعدی را آقای جوانی مطرح کرد: آیا خانم کوتلاکی سخنان آقای قدیری ابیانه را در نقد مسیحیت قبول دارند؟ خانم کوتلاکی جواب داد: در کل بله. و افزود: تجربه من در کلیسای ارتدوکس بوده است و آنها تندروی کاتولیک‌ها را ندارند.

جناب قدیری به سخنان پیشین خود این مطلب را افزود که سابقاً برخی برای اینکه بتوانند ویزای اروپا بگیرند می‌گفتند که ما مسیحی هستیم. اما اکنون این کفایت نمی‌کند و باید همجنس‌باز هم باشند. این واسطه‌ها به سخن این درخواست کنندگان ویزا اکتفا نمی‌کنند و آنها را برای تأیید و انجام کار به مراکزی مخصوص می‌فرستند. ایشان در انتها به واقعه‌ای اشاره کرد که بیست سال قبل در زمان سفارت او در استرالیا اتفاق افتاده است. یک کشیش که تمایلات زنانه داشته است برای اعطای ویزای دائمی به یک ایرانی، از او خواسته بود که شریک جنسی او باشد. آن ایرانی پس از مدتی این کشیش مفعول را به سبب شدت انزجار کشته و به زندان افتاده بود.



در انتها، حاضران از پرسش‌کننده نخست خواستند تا آن دلایل پنجگانه که در 30 کشور اسلامی برای گرایش به مسیحیت به دست آمده است را قرائت کند. طبق گزارش ایشان دلایل هفتصد نومسیحی که در سال‌های 1991 تا 2007 به این پرسش‌ها پاسخ داده‌اند اینها است:

1) شیوه زندگی مسیحیان

2) قدرت خداوند در پاسخ به دعا و رفع حاجت مسیحیان(!)

3) نارضایتی از اسلامی که آنها تجربه کرده‌اند

4) حقیقت معنوی در کتاب مقدس

5) و اینکه نجات‌بخشی در اسلام مشروط عنوان شده ولی مسیحیت نجات را شامل همه افراد می‌داند


این جلسه به وقت اذان مغرب به پایان رسید.


* امیر اهوارکی



مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • مجید اردبیلی ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 1
    اسلام دین نجات است و خداوند ارحم الراحمین است خداوند رحمان و رحیم با کوچکترین عمل نیک گناهان ما را میبخشد. و شفاعت ائمه نیز پاداش اضافی برای مسلمانان است شیعه خیلی خلا ها را پر میکند.
  • سرژیک ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 2
    ای مسلمین، کافی نیست؟! مگر شما چه گلی به سر بشریت زده اید که اینگونه به بقیه مذاهب حمله ور می شوید؟ به اقلیت های مذهبی توهین نکنید. شما هیچ شناخت صحیحی از مسیحیت ندارید.
  • ااااااا ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 1
    گزارش خیلی خوب و دقیقی بود.
  • موسی ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    3 1
    لطفاً عصبانی نشوید اگر ریگی در کفش ندارید. دارند درباره دین شما تحقیق می کنند. همین.
  • امیری ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 1
    شما هم که دارید مثل صهیونیست های طرفدار هولوکاست حرف می زنید. چرا نباید در مورد مسیحیت صحبت کرد؟
  • ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 1
    خب معلومه کسی که رفته مسیحی شده سعی میکنه این کارش رو معقول جلوه بده و براش دلیل بتراشه اما حقیقت همان ادله ای است که جناب آقای قدیری گفته اند
  • عبدالله ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 0
    مسلمانان گلی نزده اند؟ اگر امروز پیشرفتهای غرب را می بینید همه از دسترنج ملسلمانان عرب و ایرانی است. اما مسیحیان چه؟ علم را از مسلمانان دزدیدند و به آنها حمله کردند. به ظاهر میگویند صلح اما چه جنایت ها که نکرده اند. گذشته از آمارهای مقاله بالا، نسل کشی مسلمانان در اسپانیا، نسل کشی مسلمانان در بوسنی، نسل کشی مسلمانان در فلسطین با حمایت مسیحیان دنیا و البته اعراب!، ... اما مسیحیت اقلیت نیست. هرچند در ایران اقلیت است اما کسی با فرد مسیحی کاری ندارد. خودتان هم می دانید. مقاله یک بحث علمی تاریخی تخصصی را مطرح کرده که برای اثبات حرفهای خودتان باید مستندات ارائه کنید نه مثل یهودی ها مظلوم نمایی کنید. اگر وحشیگری در برخی مسلمانان می بینید، باید بدانید آلت دست مسیحی هایی شده اند که برای مصالح خودشان به آنها سلاح داده اند و آنها را بر ضد مردم بیگناه (چه مسلمان چه مسیحی) شورانده اند تا بگویند مسلمانان وحشی اند. اما چنین نیست. آنها هم مسلمان نیستند. کسی که فرمان خدا را اطاعت نکند مسلمان نیست. خدا فرمان داده زن و بچه و مردم بیگناه را نکشید و کشتن عقوبت و عذاب دارد. پس القاعده و النصره و گروه های تروریست در افریقا که همه از خود آمریکا حمایت می شوند از ما مسلمانان نیستند.
  • ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 0
    اصلا نمیفهمم چرا کسی میتونه مسیحی بشه یا مسیحی بمونه. دقیقا مثل اینه که به جای ویندوز 7 و 8 بری ویندوز 3.1 کار کنی! عذاب میکشی برای هر کار.
  • اهوارکی ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    2 0
    پیامبر موعود (ماشیح) و منجی عالم بشریت، پیامبر اسلام ص است. در انجیل متی باب 25 بندهای 31 تا 46 سخنانی از حضرت عیسی ع نقل شده که اجمالاً درست است. این سخنان درباره منجی جهان و داور روز جزا است که حضرت عیسی ع از او به عنوان سوم شخص (و نه اول شخص که خودش باشد) یاد کرده است: چون «پسر انسان» در جلال خود با جمیع ملائکه مقدس خویش آید آنگاه بر کرسی جلال خود خواهد نشست. و جمیع امتها در حضور او جمع شوند و آنها را از یکدیگر جدا می کند، به قِسمی که شبان میش ها را از بزها جدا می کند. و میش ها را بر دست راست و بزها را بر چپ خود قرار دهد. آنگاه «پادشاه» به اصحاب طرف است گوید بیایید ای برکت یافتگان و ملکوتی را که از ابتدای عالم برای شما آماده شده است به میراث گیرید .... همانطور که ملاحظه فرمودید حضرت عیسی ع از این شخص به عنوان پادشاه یاد کرده است. همچنین طبق نقل انجیل یوحنا فصول 14 تا 16 وقتی عیسی ع دارد به آمدن فارَقلیط بشارت می دهد او را رئیس این جهان می خواند (یوحنا 14/ 30) و می گوید که «او مرا جلال خواهد داد» (یوحنا 16/ 14). کلمه «جلال» متضاد «ننگ» است. یعنی آن شخص ننگ را از عیسی ع خواهد زدود. مسیحیان حضرت عیسی(ع) را به «ننگ صلیب» ملحق کردند و پیامبر اسلام ص این شبهه را از او برداشت. دقت کنید در نامه ای که پولس به مردم غلاطیه نوشته است و آنها را که از تعالیم او به تعالیم حواریون برگشته بودند ناسزا می گوید و سعی دارد با هزار نیرنگ اثبات کند که حضرت عیسی ع مصلوب شده است. عین جمله او را که در انجیل ترجمه قدیم توسط خود مسیحیان ترجمه شده را در اینجا می نویسم: ای غلاطیان بی فهم! کیست که شما را افسون کرد تا راستی را اطاعت نکنید، که پیش چشمان شما عیسی مسیح مصلوب شده مبیّن گردید (غلاطیان 3/ 1). به عبارت دیگر پولس دارد به مردم غلاطیه می گوید شما بی فهم و افسون شده هستید که از اعتقاد به مصلوب شدن عیسی که من قبلاً به شما تعلیم داده بودم برگشته اید. حدود پنجاه مورد دیگر هم هست که اینجا جایش نیست.
  • ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    0 1
    مطرح کردن این مسائل درست نیست انجام اشتباهات یک عده رو نباید به پای همه گذاشت در اسلام هم القائده وجود داره اما ربطی به اسلام نداره
  • lمحمد ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    1 0
    سلام دوست و هموطن مسیحی. ما خدای نکرده قصد حمله به دیگران را نداریم و هیچ مسلمان واقعی هم قصد این کار را ندارد ولی رفتار غلط کلیسا در گذشته که بدرستی بدلیل دور شدن کلیسا از تعالیم حقیقی حضرت عیسی علیه سلام بوده موجب رواج رفتار های غلط و خود خواهانه در جهان غرب شده و دور شدن بندگان خدا از او و ظلم و جنایات بی شماری را موجب شده است. ما معتقدیم که تعالیم اسلام با اصول عقلی منطبق است و در واقع کامل کننده دین های قبلی یعنی یهود و مسیحیت است. شاید کمی دقت و توجه شما به اصول اسلام و مطالعه قران بتواند به شما بهتر هدف ما را نشان دهد. موفق باشید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس