به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، مریم مقیمی گفت: در طول شب زمانی که فرد می خوابد هوش طبیعی بدن، تمام توجه خود را به اندام بدن معطوف می کند و در واقع هضم عمده در طول شب تا صبح اتفاق میافتد. وی ادامه داد: اگر شخص با معده خالی بخوابد و شام نخورد هضمی که قرار بود بر روی مواد غذایی انجام بشود انجام نمی شود چون غذایی در معده نبوده است، در نتیجه رسوبات مفید و مواد ضروری بدن را که باید در معده باقی بماند از بین می برد. در نتیجه فرد دچار مشکل می شود.
مقیمی گفت: بنابراین باید حتماً در معده مقداری غذا باقیمانده باشد. قانون از نظر طب سنتی این است که فاصله مصرف شام تا هنگام خوابیدن حداقل باید 2 ساعت باشد. این متخصص طب سنتی افزود: خوردن شام سنگین هم توصیه نمی شود و این طور نباشد که فرد فکر کند اگر می تواند شام بخورد به مقدار زیاد غذاهای چرب و شیرین بخورد.
وی ادامه داد: در طب سنتی توصیه می شود افراد دوبار در طول روز غذا بخورند یعنی فقط صبحانه و شام بخورند اگر افراد بتوانند این برنامه را رعایت کنند بسیار مفید است و اگر ناهار سبک خورده شود بهتر است. به هنگام شام هم از گوشت هایی استفاده شود که هضم راحت تری دارند و با برنج میل شود.
مقیمی گفت: اما حالا که افراد به خوردن هر ۳ وعده غذا در طول روز عادت کردهاند ایرادی ندارد اما بهتر است شام خود را سبکتر کنند مثلاً خشکبار در وعده غذایی خود بگذارند یا سبزیجات پخته مصرف کنند و اگر تمایل به مصرف گوشت دارند گوشتهای زود هضم مصرف شود مانند گوشت گوسفند و مرغ جوان.
وی اضافه کرد اینکه برخی افراد به جای شام، سالاد مصرف می کنند مناسب است. اما بستگی به این دارد که در سالاد چه چیزی مصرف شود و فرد چه مزاجی داشته باشد . سالاد اگر شامل گوجه فرنگی، کاهو و خیار باشد ترکیب سردی دارد و اگر فردی دچار بیماری های ناشی از طبع سرد است نباید این ترکیبات را بخورد.
مقیمی گفت: همچنین افرادی که چاق هستند نمیتوانند با مصرف صرفاً سالاد لاغر شوند چون آنها را دچار مشکل می کند چرا که تجمع چربی مزاج سردی دارد و مصرف این نوع سالاد، آنها را نه تنها لاغر نمی کند بلکه چاق تر هم می کند
مقیمی گفت: بنابراین باید حتماً در معده مقداری غذا باقیمانده باشد. قانون از نظر طب سنتی این است که فاصله مصرف شام تا هنگام خوابیدن حداقل باید 2 ساعت باشد. این متخصص طب سنتی افزود: خوردن شام سنگین هم توصیه نمی شود و این طور نباشد که فرد فکر کند اگر می تواند شام بخورد به مقدار زیاد غذاهای چرب و شیرین بخورد.
وی ادامه داد: در طب سنتی توصیه می شود افراد دوبار در طول روز غذا بخورند یعنی فقط صبحانه و شام بخورند اگر افراد بتوانند این برنامه را رعایت کنند بسیار مفید است و اگر ناهار سبک خورده شود بهتر است. به هنگام شام هم از گوشت هایی استفاده شود که هضم راحت تری دارند و با برنج میل شود.
مقیمی گفت: اما حالا که افراد به خوردن هر ۳ وعده غذا در طول روز عادت کردهاند ایرادی ندارد اما بهتر است شام خود را سبکتر کنند مثلاً خشکبار در وعده غذایی خود بگذارند یا سبزیجات پخته مصرف کنند و اگر تمایل به مصرف گوشت دارند گوشتهای زود هضم مصرف شود مانند گوشت گوسفند و مرغ جوان.
وی اضافه کرد اینکه برخی افراد به جای شام، سالاد مصرف می کنند مناسب است. اما بستگی به این دارد که در سالاد چه چیزی مصرف شود و فرد چه مزاجی داشته باشد . سالاد اگر شامل گوجه فرنگی، کاهو و خیار باشد ترکیب سردی دارد و اگر فردی دچار بیماری های ناشی از طبع سرد است نباید این ترکیبات را بخورد.
مقیمی گفت: همچنین افرادی که چاق هستند نمیتوانند با مصرف صرفاً سالاد لاغر شوند چون آنها را دچار مشکل می کند چرا که تجمع چربی مزاج سردی دارد و مصرف این نوع سالاد، آنها را نه تنها لاغر نمی کند بلکه چاق تر هم می کند