سلام
ناشناس محترم حداقل ما یک شب شاد بودیم به سبب شادی تمام آذری زبانها .
ولی شما علاف و بیکار تا ساعت 5 بامداد هم نخوابیدی هم حرص قهرمانی تراکتور رو خوردی
دلم واسه جلالی سوخت، کلی واسه این تیم زحمت کشید بعد به کام این آقا شد. این ها هم توهم زدن، فکر میکنن تیمشون بارسلونا یا رئال مادرید و جامی هم که بردن کاپ بوندس لیگاست.. فوتبال ایران ارزش این کارها رو نداره..
بالاخره اين تراختور با تماشاگران آنچناني اش طعم قهرماني در يك جام را چشيد با اين اوصاف بعنوان يك ترك خوشحال شدم ولي افسوس بر تماشاگران اين تيم خوب شهرستاني .
به همه مسائل نگاه اقتصادی نداشته باش لطفا.
شادی مردم را نمی توانی ببینی و اسمشو میذاری بیکاری؟
راستی تو که اینهمه کار کردی به کجا رسیدی آقا یا خانم شاغل؟
به نظر مراسم دادن جام بد نبوده امسال. امیدواریم بازیکنان، مربیان و تماشاگران ما نیز حرفه ای تر بشوند و هر روز بدنر از دیروز نباشند و تماشاگران عزیز هم شعارهای ناسزا در ورزش ندهند تا همه از ورزش بهره ببرند تا کسی مانع رفتن فرزندش به ورزشگاه نشود.
مس تیم منسجمی نبود هرچند بازی تراکتور هم چنگی به دل نزد اما بهرحال جام را برد و تبریک میگیم اولین جامش رو. امیدوارم فوتبال هم پیشرفت کنه نه عقب گرد داشته باشه و حواشیش پررنگ تر باشن تا فرصت برای برخی فراهم باشه ماهی بگیرند.
اینجوری که معلومه شما بیکارید که تا این ساعت هنوز مجال خواب پیدا نکردید
در ضمن ما آذری ها برای تیممون از جون مایه گذاشتیم. بعد چند سال نامردی بالاخره به حقمون رسیدیم. شما هم بهتره جای دیگه دنبال خالی کردن عقده هاتون باشید
به کوری چشم بعضی ها
آذربایجان دیاریمیز
تراختور افتخاریمیز
بابا هرکی هوادار تیمشه، خوب خوشحالی میکنند دیگه برخی میگن بی جنبه و ... تو را به خدا کمی یاد بگیریم به هم، رقیب و قدرت رقیب احترام بذاریم و در زمین نشون بدیم اگه حرفی برای گفتن داریم. روی کلام من با همه هست. زنده باد ایزان و ایرانیانی که افتخار می آفرینند برای وطن.
درسته برخی از این جو گل آلود شاید بخوان ماهی بگیرن اما اینا بین مردم فهیم تبریز جایی ندارند.
بابا ول کنید این حرف ها رو، حالا اون یکی ها که قهرمان شدن و رفتن آسیا چه تاجی به سر فوتبال این مملکت گذاشتن که اینها بخوان برن چه تاجی می خوان بذارن...
آقاي اهورا قوم ترك پرجمعيت ترين قوم تو كشوره از آذربايجان هاي غربي و شرقي و اردبيل و همدان و قزوين و زنجان بگير برو تا تهران و قسمتي از شيراز و شمال كشور طبق آمار ميگم 35 ميليون ترك هستيم
دوستان آذری جهت اطلاع.. زبان آذری زبانی است از خانواده زبانهای ایرانی غربی که در منطقه آذربایجان (آتورپاتکان) پیش از گسترش زبان ترکی رایج بودهاست و امروزه گستره آن محدود شدهاست. بیشتر دانشمندان ایرانشناس، در بازگویی ریشه تاریخی زبان دیرین مردم آذربایجان، باور دارند که زبان باستانی آذری بازمانده و دگرگون شده زبان مادها است و ریشه آریایی دارد که تاریخدانان و جغرافینویسان اسلامی آن را فارسی(ایرانی)، فهلوی و آذری خواندهاند. احمد کسروی، تاریخنویس ایرانی، در کتاب آذری یا زبان باستان آذربایجان نمونههایی از این زبان و ارتباط آن را با زبان تاتی نشان داد. زبانشناسان با اشاره به وجود زبانهای تاتی و هرزنی در چندین روستای آذربایجان شرقی، اردبیل، نمین، خلخال (کلور)، عنبران، پیله رود و میناباد آنها را از بقایای آن زبان باستانی میداند. همچنین این زبان به زبان تالشی نزدیک است.وقتی پانترکها ادعا کردند از آنجا که مردم آذربایجان به ترکی سخن میگویند، زبان بومی مردم این منطقه ترکی بودهاست، احمد کسروی در تحقیقات گستردهای از منابع فارسی، عربی و حتی منابع تاریخی یونانی استفاده کرد. او نتیجه گرفت که مردم آذربایجان اصالتاً به زبانی ایرانی به نام آذری سخن میگفتهاند که بعد از هجوم ترکها، زبان ترکی مورد استفاده قرار گرفته، ولی هنوز هم ردپایی از زبان آذری در آن مناطق به جا ماندهاست. زبان آذری گاهی به جای زبان ترکی مورد استفادهٔ مردم آذربایجان اطلاق میشود؛ اشتباهی که حتی در ویرایش دوم دانشنامهٔ اسلام هم صورت گرفتهاست. زبان «آذری»، یکی از شاخههای زبان پهلوی است که پس از حمله عربها و هجوم اقوام ترک همچنان به زندگی خود ادامه دادهاست. ولی با پا گرفتن زبان ترکی در آن دیار، رفته رفته زبان «آذری» رو به سستی و نابودی نهادهاست. گو اینکه هنوز در پارهای از روستاها و بخشهای آذربایجان نقشی و نشانی از آن باقی است.یاقوت حموی میگوید: «مردم آذربایجان را زبانی است که آن را آذری (الاذریه) مینامند و مفهوم کسی جز آنان نیست رواج آذری را همزمان حمله مغول تایید میکند. زکریا بن محمد قزوینی در آثار البلاد که در ۶۷۴ هجری/۱۲۷۵ میلادی نوشته شدهاست میگوید که: «هیچ شهری از دستبرد ترکان محفوظ نماندهاست مگر تبریز». چنین بر میآید که دست کم تا زمان اباقا از کارایی ترکی بر کنار بودهاست. پروفسور ژان دورینگ شرقشناس و موسیقیدان نیز تایید میکند که شهر تبریز در قرن ۱۵ میلادی هنوز ترکزبان نشده بود.پروفسور ولادیمیر مینورسکی در رابطه با زبان آذری میگوید:
مردمان بومی و اصیل یکجانشین روستایی و کشاورز آذربایجان در دوران فتح اعراب به لقب تحقیرآمیز علوج (غیرعرب) خطاب میشدند. اینها به گویشهای متفاوتی همچون آذری و تالشی تکلم میکردند که هنوز هم امروز جزیرههایی از این زبانها در میان مردمان ترکزبان آذربایجان دیده میشود. تنها سلاح این جمعیت آرام و صلحجوی روستایی فلاخن بود و بابک خرمدین با پشتیبانی این گروه برضد خلیفه قیام کرد.
پروفسور ژیلبر لازار هم میگوید:
زبان آذری در حوزهٔ آذربایجان رواج داشت و یک زبان مهم ایرانی بود که مسعودی آن را در کنار دری و پهلوی نام میبرد.
پروفسور مارکوارت -ایران شناس آلمانی- در کتاب ایرانشهر که در سال ۱۹۰۱ م (۱۲۸۰ شمسی) در برلین چاپ کرده بود، در اعلام جغرافیای ایران دربارهٔ زبان آذربایجان تصریح کرده بود که:
زبان حقیقی پهلوی زبان آذربایجان است که زبان اشکانیان بودهاست.. پس اینقدر به ترک بودن اصرار نکنید چون ترکها قبایلی مانند مغولها بودن که همراه با سپاه چنگیز خان به این سرزمین تاختند و ... ایرانی بمانید..