وزارت خارجه کاشف «جاز» بود. موسیقی ای منحصر به فرد و تاُثیر گذار بر مردم، گویی مردم با گوش دادن به آن ما را در کنار خود می‌بینند و این یعنی تبادل فرهنگی کالایی بی‌بدیل که هیچ همتایی ندارد.

گروه جنگ نرم مشرق- ارکستر سمفونیک پیتزبورگ آخرین بار در سال 1964 برای اجرای برنامه به ایران سفر کرده است و در سال جاری میلادی در پنجاهمین سالگرد آن سفر، در تهران اجرای برنامه خواهد داشت. 

اسلام شیعی ناب با کمونیسم فرق دارد + فیلم و تصاویر // در حال ویرایش

هزینه انجام این سفر احتمالی حدود 4 میلیون دلار خواهد بود و قرار است تامین این هزینه با موسسه آمریکایی مطالعات خاورمیانه باشد.
روزنامه پیتزبورگ پست می‌نویسد خانم «سیمین یزدگردی کورتیس» رییس موسسه مطالعات خاورمیانه به همراه رابرت موار نایب رییس ارکستر سمفونیک پیتزبورگ در جریان سفر محمد علی نجفی وزیر آموزش و پرورش در دهه هفتاد و رییس سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی ملل متحد به نیویورک، درباره انجام این سفر در سپتامبر سال 2014 با این مقام ایرانی دیدار و رایزنی کرده‌اند.

اسلام شیعی با کمونیسم فرق دارد + فیلم و تصاویر // در حال ویرایش

محمدعلی نجفی

اسلام شیعی ناب با کمونیسم فرق دارد + فیلم و تصاویر // در حال ویرایش.

سیمین یزدگردی کورتیس

اسلام شیعی ناب با کمونیسم فرق دارد + فیلم و تصاویر // در حال ویرایش

گِرِگ سولیوان، مشاور ارشد وزارت خارجه آمریکا بود که درباره اجرای یک ارکستر آمریکایی در ایران پس از 50 سال گفت: «هنوز جزییات فراوانی برای پرداختن وجود دارد، اما ما تلاش می‌کنیم با آنها در ارتباط تنگاتنگ باشیم تا پیشرفت بیشتری به دست‌ آید.» او همچنین افزود: «چندین مانع وجود دارد که در سطح اداری باید برطرف شود، از جمله موضوع تحریم‌ها و ملاحظات مربوط به ویزا».

رابرت موآر معاون ارشد ارکستر سمفونیک پیتسبورگ می‌گوید: «یک ارکستر سمفونیک می‌تواند پیشرفت‌های سمبولیک تاریخی را به شکل اینگونه ماموریت‌های دیپلماسی فرهنگی تکمیل کند.» ارکستر فیلادلفیا در سال 1973 به چین رفت، درست یک‌سال بعد از آنکه رییس‌جمهور ریچارد نیکسون ملاقات تاریخی‌اش را از آنجا انجام داد و دوسال بعد از آنکه بازیکنان پینگ‌پنگ آمریکا وارد خاک چین شدند؛ چیزی که به‌عنوان دیپلماسی پینگ‌پنگ نیز معروف بود.

اسلام شیعی ناب با کمونیسم فرق دارد + فیلم و تصاویر // در حال ویرایش.

رابرت موار

با توجه به مسائل گفته شده در بالا که از لابلای اخبار رسانه‌ها استخراج شده بود، ضروری به نظر رسید تا نگاهی به کتاب «دیپلماسی عمومی نوین؛ کارکرد قدرت نرم در روابط بین‌الملل» اثر جان میلسن و همکاران بی‌اندازیم تا متوجه نوع نگاه دولت‌مردان ایالات متحده به موسیقی شویم. فصل هشتم از این کتاب را سینتاپی اشنایدر سفیر آمریکا در هلند نوشته است. کسی که یکی از طرف‌داران افزایش بودجه در حوزه دیپلماسی فرهنگی ایالات متحده است:

اسلام شیعی ناب با کمونیسم فرق دارد + فیلم و تصاویر // در حال ویرایش

سینتیاپی اشنایدر در مقدمه این فصل از کتاب می‌نویسد: وزارت خارجه کاشف«جاز» بود. موسیقی ای منحصر به فرد و تاُثیر گذار بر مردم، گویی مردم با گوش دادن به آن ما را در کنار خود می‌بینند و این یعنی تبادل فرهنگی کالایی بی‌بدیل که هیچ همتایی ندارد...

وی در ادامه آورده است: شخصی مانند هاول(vaclav havel) (نمایش نامه نویس و اولین رئیس جمهور جمهوری چک به سال 1993)، در سال 2000 در سخنرانی هزاره کاخ سفید گفت: موسیقی دشمن توتالیتاریسم بود. هاول در بین علاقه‌مندان به موسیقی جاز توضیح داد که چگونه گوش دادن به موسیقی جاز، امید به آزادی را در سیاه‌ترین روزهای ظلم در چکسلواکی کمونیست، برای آن‌ها زنده نگه داشته است.

اشنایدر در این کتاب آورده است: موفقیت دیپلماسی فرهنگی در طول جنگ سرد، این توقع را از ایالات متحده بوجود آورد که در دوران بیداری پس از یازده سپتامبر نیز یه منظور افزایش فهم و درک بین آمریکا و دنیای عرب- اسلام، به دیپلماسی فرهنگی روی بیاورد.

نویسنده ادامه می‌دهد: اهمیت دیپلماسی فرهنگی، در گسترده ترین مفهوم آن، افزایش یافته است، چرا که در برخورد و مدیریت اکثر این خطرات و تهدیدات، استفاده از دیپلماسی سنتی و قدرت نظامی دارای محدودیت می‌باشد.

وی هم‌چنین می‌گوید: در واقع طی جنگ سرد بود که آمریکا قدرت فرهنگی را بعنوان سلاحی مخفی بر ضد دشمن خود، یعنی شوروی سابق و ایدئولوژی آن، یعنی کمونیسم، به کار گرفت. دولت ایالات متحده، از طریق وزارت امور خارجه و دیگر آژانس‌ها، از جمله سازمان سیا (CIA)، به هماهنگ کردن و انتشار بی‌سابقه افکار آمریکایی و بیان خلاقانه آن‌ها در سراسر جهان پرداخت.

سینتاپی اشنایدر می‌نویسد: برنامه‌های فرهنگی اجرا شده تا آن زمان-از تاسیس مجمع بزرگ روشنفکران که کنگره‌ای برای آزادی فرهنگی ایجاد شد، گرفته تا دور ساختن اروپاییان از سوسیالیسم و کمونیسم- به بازکردن درب فرهنگ و سبک زندگی غربی به روی هنرمندان و شهروندان شوروی کمک کرد.

وی در ادامه می‌نویسد: دیپلماسی فرهنگی جنگ سرد حاوی درس‌های با ارزشی برای چالش‌های امروزی می‌باشد. همانند بسیاری از کشورهای خاورمیانه‌ای؛ مخصوصاً ایران و عراق، روسیه سنت ادبی متمایزی داشت که به هویت ملی آن کشور بسیار نزدیک بود.

او این‌گونه بحث خود را ادامه می‌دهد: اگر هم اکنون خطرات امنیتی مانع از آن شده تا نویسندگان و هنرمندان آمریکایی از عراق بازدید کنند؛ اما در عوض می‌توان از نویسندگان و هنرمندان عراقی برای بازدید از ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی برای مبادلات بی‌پرده؛ همانند آنچه که در دهه 1950 انجام می‌شد، دعوت کرد. تور ایالات متحده که توسط ارکست سمفونی عراق در دسامبر سال2003 برپا شد و بازدید مایکل کیس michael kaiser)) رئیس مرکز کندی(kennedy center)، از عراق برای کمک به بازسازی نهاد‌های فرهنگی عراق؛ قدم های ابتدایی خوبی به حساب می‌آیند.

اشنایدر می‌نویسد: تاُثیر موسیقی؛ مخصوصاً موسیقی«جاز» و «راک» که شکاف در نمای کمونیست را آشکار کرده و با آزادی‌های غربی ارتباط برقرار ساخت، بطور مستدلی حتی از ادبیات نیز نیرومندتر بود. موسیقی جاز و راک از طریق برنامه‌های شبانه «موسیقی ایالات متحده آمریکا» (Music USA)؛ که توسط ویلیس کانور(Willis Connover) از سال 1955 تا زمان مرگش یعنی سال 1996 اجرا می شد، به داخل پرده آهنین نفوذ کرد.

سینتاپی اشنایدر به عنوان یک استراتژیست فرهنگی در توصیف موسیقی جاز می‌نویسد: جاز در بین نظم کامل و بی نظمی قرار دارد. موسیقی دانان با ساختار تمپو(tempo)، کوک(key) و آکورد (chord) موافق هستند اما ماورای همه این‌ها، هر کسی آزاد است که خودش را بیان کند؛ و این همان جاز است و این آمریکا است.

وی می‌نویسد: علاوه بر خود موسیقی، قدرت جاز بعنوان یک سفیر فرهنگی، از کشش ذاتی ایجاد شده بوسیله سفر موسیقی دانان سیاهپوست به سراسر جهان و شیپور کردن ارزش‌های آمریکایی ناشی می شود. البته خود موسیقی‌دانان هم از این مهم غافل نبوده‌اند و چنین رسالت را برای خود قایل بوده‌اند.

نویسنده ادامه می‌دهد: جاز بطور گسترده‌‌‌‌‌‌ای به‌عنوان ابزار بسیار مؤثری برای دیپلماسی شناخته شده است. در طول آن دهه(1960) وزارت امور خارجه، الینگتن (Ellington)، آرمسترانگ ((Armstrong وبروبک (Brubeck) و گروه‌های دیگر را برای هفته‌ها، بصورت تور به کشور‌هایی در سراسر آفریقا، آسیا، و خاورمیانه و همچنین اتحاد جماهیر شوروی و اروپایی شرقی می‌فرستاد. امروز، بودجه سالانه 840000 دلار برای برنامه «سفیران جاز» (JazzAmbassadors) برای تامین مالی کنسرت‌ها تا هشت گروه چهارتایی جاز تخصیص یافته است.

اشنایدر می‌گوید: اندراس سیمونی (Andras Simonyi) سفیر کنونی مجارستان در ایالات متحده و یک گیتاریست، در سخنرانی که با عنوان «راکینگ برای جهان آزاد: چگونه موسیقی راک به فروریختن پرده آهنین (دیوار برلن) کمک کرد»- که در صحنه‌های گوناگون در سراسر آمریکا و در شهر‌های مختلف ایراد شد، سیمونی سعی کرد تا به آمریکا‌‌یی‌ها قدرت فرهنگ‌شان را یادآور شود. وی در بخشی از سخنان خود گفت: موسیقی «راک» اینترنت دهه‌های 1960 و اوایل دهه 1970 بود.

نویسنده در پایان آورده است: «فرهنگ بخاطر فرهنگ» هیچ‌جایی در برنامه‌های مبادله آموزشی و اطلاعاتی ایالات متحده نداشته و ندارد. ارزش مبادلات فرهنگی بین‌الملل در جلب احترام برای دستاوردهای فرهنگی جامعه آزاد ما می‌باشد، یعنی در همان جایی که برای القا به دیگران برای همکاری در امور جهانی با آمریکا، نیاز بسیاری به احترام داریم.

همان‌گونه که ملاحظه شد از نگاه سینتاپی اشنایدر یکی از مهم‌ترین عوامل سقوط کمونیسم، نفوذ موسیقی جاز و راک به پشت پرده آهنین کمونیسم عنوان شده است. هرچند که هرگز و از هیچ لحاظی اسلام شیعی و شاداب ایران با کمونیسم از رده خارج، قابل مقایسه نیست اما آمریکایی ها به دنبال پیاده کردن طرح‌های قدیمی خود برای شکست دادن مردم ایران در جنگ نرم هستند و برای این امر از هیچ وسیله‌‌ای حتی موسیقی و گروه‌های کوچک و بزرگ جاز و راک فروگذار نخواهند کرد.

جنگ نرم، عرصه تصرف قلب‌ها و مغزهاست:

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 31
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • طاهری ۰۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    اموزش و پرورش در اخرین شماره نشریه رشد معلم که در اسفند 92 چاپ شده به تجلیل از یکی از زنان دوره قاجار به نام مهرتاج درخشان پرداخته که متاسفانه این زن به عنوان یکی از اولین زنان کشف حجاب کننده در ایران و حامی روسپیان از ان یاد میشود . اقایان در مهمترین دستگاه اموزشی کشور ایا حساسیت به مسایل فرهنگی دارن؟
  • ۰۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    امیدوارم دست اندرکاران امور مثل شما فکرنکنند وگرنه فاجعه هست یعنی خداوکیلی این درسته بخاطر حرف فلان کارشناس فلان مرکز مطالعاتی غربی،سبک های موسیقی رو تخطئه میکنید؟ اتفاقا موسیقی جاز،سبکیه که بیشترین شباهت رو با موسیقی خاورمیانه داره تازه این بابا هم مدعی تاثیرش رو جوامع کمونیستی بوده...یعنی شما نظام رو با نظام های کمونیستی مقایسه میکنید؟ اف برشما موسیقی یکی از نعمات طبیعیه ذات هر انسانی موسیقی رو دوست داره و مورد پسندشه چرا اینقدر بسته نگاه میکنید؟ برخلاف خواسته شما بیشتر مردم موسیقی رو گوش میدن...حتی همون سبک خشن راک رو!(مخصوصا جوانان) درکل بگم،لطفا با احساسات مردم بازی نکنید
  • ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    این ها نه ژنرال های جنگ سخت هستند نه نرم
  • ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    سالهاست که گروههای موسیقی سنتی ایران در شهرهای آمریکا و اروپا برنامه اجرا میکنند ، حالا آمدن یک گروه موسیقی آمریکایی‌ به ایران چه اشکالی‌ دارد
  • ۰۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    بارها و بارها گروه های موسیقی ایرانی که اتفاقا مجوز هم دارند در ممالک غربی کنسرت برگزار کردند.راستی چرا اونا فکر نمی کنند که ما داریم بهشون تهاجم نرم می کنیم؟یعنی صدای شهرام ناظریان یا سالار عقیلی برای اونا تهدید محسوب نمیشه؟
  • امیرحسین ۰۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    می دونم دارم در مورد چیزی حرف می زنم که قبحش برای مردم ریخته اما بازم می گم شاید یک دل لرزید و برام بس است. مردم شریف. جاز سبب تغییر هرمونی در بدن و حس دادن میشه و می دونید چنین موسیقی ای- چه با جاز چه با چیز دیگه- حرام است. حالا میخواد وزارت امریکا کشف کرده باشه می خواد نکرده باشه حرامه، حرام!
  • ۰۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    ولی این جا مدعیان «هنر برای هنر» ول کن نیستن و با این حرفا هم از رو نمی رن!
  • فرشاد ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    ناشناس محترم آدمیزاد به خیلی چیزها علاقه دارد که خدا از آنها به نام شهوات نام میبرد و در ضمن شما به این فکر کرده اید که خدا چه چیزی را برای بنده اش می پسندد و فقط به تصورات ذهنی خود برای نظر دهی مراجعه کردی
  • ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    برادر عزیز، طبق روایات موسیقی باعث افسردگی می گردد و اثرات منفی بر جسم و روح انسان می گذارد و این مطلب از نظر علمی نیز ثابت شده. پس موسیقی که باعث افسردگی شود، نقمت است نه نعمت!
  • سجاد ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    دوست خوبم اصلا كسي به عنوان دلسوز فرهنگي نداريم . آموزش و پرورش و وزارت ارشاد محل رخنه و ضربه به فرهنگ بوده نه محل اقدامات فرهنگي و ملي
  • ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    موسیقی جاز موسیقی سیاهان معترض به تبعیض و تابرابرای در جامعه آمریکا است و اتفاقا در بین سبک های موسیقی غربی از غنای فرهنگی بیشتری برخورداره خاستگاه آن هم اصالتا موسیقی آفریقایی است لطفا کمی بیشتر مطالعه بفرمایید.
  • بهار ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    یعنی اونها اومدن یکی از نعمات خدا را برامون هدیه بیارن؟همه دنیا میدونند که فرهنگ امریکا در قالب موسیقی وسینما ورمان وو......ادامه همون تهاجم نرم اونهاست.همیشه مثل اسب تروا اونها پیش قراول غارتگری بعدی دولتشون هستند.چرا اینقدر حقایق رو منکر میشید.این هیئتهای فرهنگی وبشردوستانه همیشه منفذهای تهاجم بعدی امریکا هستند.
  • ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    یعنی تا حالا هیچکس تو مملکت ما راک وجاز نمیزد.این انسانهای برتر اومدن بهشون یاد بدن؟؟؟چرا همیشه خودتون رو زیر دست اونها میدونید؟؟؟
  • ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    دوست عزیر یه سرچ کن ببین موسیقی تند راک وجاز چه مضراتی برای روان وروح داره.بعضی از این تحقیقات رو همون کشور امریکا که مخترع!این نعمت!!الهی بوده انجام دادند.
  • ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    کسی که کدخدا میشناسه چطور میتونه ژنرال باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    خیلی ها هم مواد مخدر رو دوست دارند .اونم نعمت الهیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    جاز شبیه موسیقی خاورمیانس؟ دقیقا از کی تا حالا؟ ذات هر انسانی موسیقی رو دوست داره؟ این یکی رو از کجات در آوردی؟ بعد عمو جون عزیزم وقتی میگه تاثیرش رو جوامع کمونیستی اینه. یعنی واسش برنامه ریزی کردن. یعنی برای ما هم برنامه ریزی میکنن و ذهن آدمایی مثل تو رو که اتفاقا خیلی دگم و بسته و متعصبانه نسبت به موسیقی فکر میکنن رو شستشو بده و به عنوان یه سرباز صفر شطرنج قربانی کنه
  • ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    دوست داشتن موسیقی ربطی به سوء استفاده ازش نداره این خیلی سادس متوجه نمیشی؟ منم موسیقی رو خیلی دوست دارم به خصوص موسیقی کلاسیک اروپا رو ولی قطعا اجازه نمیدم دشمنم ازش بر علیه من استفاده کنه چیزایی که اینجا نوشته داره شواهد قصد دشمن به استفاده از این ابزار رو نشون میده. یعنی ذهنت همین مقدار رو هم نمیتونه تحلیل کنه؟
  • ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    میگم امریکا عاشق چشم وابروی ما شده که 4میلیون دلار خرج میکنه تا برامون کنسرت بزاره؟چرا برای بقیه کشورها از این حاتم بخشیها نمیکنه؟؟؟پس این عاشق دلخسته ما چرا برای پس دادن پول خودمون هزارتا سنگ میندازه؟؟؟
  • یک باستان شناس خوزستانی ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    اروپایی ها و آمریکایی ها و در یک کلام مجموعه غرب از سالها پیش شروع به ساخت یک بدنه اجتماعی در همه رشته های مختلف تحصیلی و شغلی ایران بویژه علوم اجتماعی و انسانی و فرهنگی کرده اند.در حال حاضر موسسه شرق شناسی شیکاگو در میراث فرهنگی و باستانشناسی ایران بشدت نفوذ کرده است.
  • معین ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    اما عمله آنها هستند که به نظر این حقیر هر عملی که به بسط هژمونی نظام سلطه کمک کند خود عملا در جهت آن سیستم خدمت می کند مگر غیر این است که در احادیث فراوانی تذکر داده شده حتی شنیدن کلام بعضا ظالمین نیز در حکم تبعیت از آنان است چه به سایر امور .که خدای متعال روزی همه ما را از عاقبت کارهایمان مطلع خواهد نمود اما بهتر است تا قبل از آن خود را اصلاح کنیم چرا که در آن روز (که به روز حسرت مشهور است) فرصتی برای جبران نخواهد بود والعاقبه للمتقین
  • ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    نظریه اکثریت در مسائل شرعی واصولی دین مورد پذیرش نیست چون در قوم لوط نیز همجنس بازی اکثر قوم، آن عمل را نزد پیامبرشان مشروع نکرد وعذاب الهی نازل شد .البته غربیها از هر چیز مشروع ونامشروع برای ضربه زدن به ما مسلمانان استفاده می کنند
  • ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    آهای طرفدار موسیقی چه در ایران چه در روسیه یا .... وقتی فردی از هویت ارزش انسانی یا کامل تهی بشه یا در وجودش کم بشه اونوقت تاثیر این موسیقی در روانش اونقده نفوذ می کنه که وقتی می گی خدا و پیغمبر گفته دشمنت با ظاهر زیبا نابودت می کنه خیلی راحت برمی گرده می گه : توهم داری خدا و پیغمبر دروغه آمریکایی ها راست می گن ببین چقدر شیک و قشنگ ساز می نوازند و ... آمریکایی ها هم خوب می دونن صدای جاز در دل معتقد به خداو پیغمبرفرو نمی ره حداقل 20 سال که ناتوی فرهنگی در کشور داشتن و الان خوب می دونن یه لشکر آماده به گوش به جاز برای تصرف بیشتر قلب و ذهنشون در ایران آماده هست بعد همین ها منادیان حمایت از حرفهاشون در ایران خواهند بود ... عاشق عاشقان موسیقی نیستن عاشق کسانی هستن که عاشق حرفهاشون باشه تا استعمار جدیدشون در ایران رونق بگیره
  • ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    با موسیقی جاز دنبال پینوکیوهای ایرانی هستن تا ببرن شهربازی شون بعد الاغ حلقه به گوششون بیرون بدن . شهربازی سکس ، موسیقی ،‌شراب دقیقا همون ابزارهایی که آندلس را نابود کردن
  • ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    تو فکر میکنی روسپی از شکم سیری و سرخوشی روسپی شده ؟
  • ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    اساتید، راک و همین طور جاز (که اصلا پنجاه شصت سال هست از مد افتاده) کمی تا قسمتی با ارکستر سمفونیک فرق دارند ها. مردم ایران با شنیدن بتهوون و ویوالدی بعیده تغییر ماهیت بدهند. یا اصلا بگو یک در هزار از این موسیفی بی معنی بدون خواننده خوششون بیاد!
  • ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    قرار نیست کسی به صرف گفته ی یک نفر برای مملکت تصمیم بگیره. ولی این به معنی نادیده گرفتن اتفاقات پیرامون نیست. می دونی 4 میلیون دلار یعنی چه قدر؟ راجع به موسیقی هم نگاهت درست نیست. علاوه بر این که بسیاری از موسیقی های امروزی دقیقا خلاف ذات هر انسانیه و بر این ادعا شواهد متعددی پیدا می شه، فرض کنیم موسیقی ریشه در جسم و جان انسان داشته باشه. این لزوما به معنی خوب بودن موسیقی نیست. چه این که حسد و غضب و شهوت هم ریشه در وجود انسان دارند. به نظرم این استدلال در کمال سستیست. آیا می پذیرید که کسی ادعا کند انسان ها برهنه آفریده شده اند و این جزو ذات انسان هاست و برهنگی یکی از نعمات طبیعت است؟!؟! (دقیقا جملاتی که گفتید را تکرار کردم) اگر قرار است هرچیزی که در غریزه مان هست را بروز دهیم، جساراتا چه فرقی با سگ و الاغ و خوک داریم؟ اگر باز نگاه کردن یعنی لخت بودن و حیوان بودن بنده با شعف فریاد می زنم که خدا را شکر بسیار بسته نگاه می کنم. اگر باز بودن به این معنی است که هر کثافتی را به خورد روحمان بدیم - بنده با شهامت فریاد می زنم که قلب من کاملا بسته است و قرار نیست هر چیزی در قلب بنده جا کند. قلب المومن حرم الله فلا تسکن حرم الله غیرالله
  • ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    و این که جوانان یا بیشتر مردم کاری را بکنند به نظر بنده موجه نیست. چرا که بیشتر موجودات زنده ی روی زمین در مکان عمومی دست شویی می کنند. تقریبا تمام حیوانات و بسیاری از مردم حیا و غیرت را کنار گذاشته اند. بسیاری از مردم در این زمانه ی وانفسا دروغ می گویند و بر سر مردم کلاه می گذارند. هیچ وقت این که اکثریت کاری را بکنند به معنی درستی اون کار نیست. موسیقی هم از این امر مستثنی نیست.
  • ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    جالبه .این گرگ سالهاست داره کشورمون رو به هر راهی که میتونسته تحت بیشترین اسیبها قرارمیده والان هم هر روز یه توهین به ما میکنه .وحالا 4میلیون دلار خرج شاد کردمون با اهنگ میکنه!!!!!!از قدیم گفتن :سلام گرگ بی طمع نیست.
  • عموعلی ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    0 0
    سلام عمو.... انگار با همه واضحات هنوز متوجه نشده اید که دیگر دوران حمله نظامی به سر آمده و حمله ها همه در قالب موضوعات فرهنگی است تا ملت را از درون خالی کنند. خود موسیقی فی نفسه مشکلی ندارد چنانچه می بینیم انواع آن در مملکت رواج داره. اما اینکه چه کسی ...... انوقت است که بعضی چیزها رو میشه . راستی این 4میلیون دلار که قراره خرج بشه حتما بخاطر اینه که عاشق چشم و ابرو ایرانی هستند!.... عمو ... کمی مطالعه بد نیست ها... استراتژی پینگ پونگ و مک دونالد و.... خواب خیال نبودند . واقعیاتی بودند که ذهن مردم خوش خیال را هدف گرفته بود....
  • ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    0 0
    به ناشناس 10:24 بله. همین الان هم بخش بزرگی از روسپیها در اصل از خانواده های بسیار مرفه هستند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس