به گزارش مشرق؛ دکتر زهرا عبداللهی در گفتوگو با ایسنا، از اقدامات انجام
شده برای برگزاری دو بسیج آموزشی بزرگ جهت کاهش مصرف نمک و روغن از سوی
معاونت بهداشت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: اغلب افراد جامعه از لحاظ الگوی
مصرف نمک و روغن با مشکلات جدی مواجه هستند.
وی ضمن اشاره به مصرف بیش از حد نمک و چربی در کشور، ادامه داد: این درحالیست که مصرف بیش از اندازه نمک و چربی (روغن) عامل اصلی فشار خون بالا و بیماریهای قلبی - عروقی است. غذاهای چرب وسرخ شده و اصولا روغن، زیاد در رژیم غذایی مردم استفاده میشود و به همین علت، اضافه وزن، چاقی و سایر بیماریهای مرتبط با آن را در کشور شاهد هستیم.
عبداللهی به ارتباط بسیاری از بیماریهای غیرواگیر با تغذیه و همچنین روند رو به رشد چاقی در کودکان طی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: بر این اساس است که تنها سیری شکمی کافی نیست و سیری سلولی باید تامین شود. بنابراین منابع پروتئین حیوانی به عنوان منابع ریزمغذیها و انرژی هم مطابق با میزان توصیه شده باید تامین شود.
وی گفت: بر همین اساس بسیج بزرگ اطلاع رسانی درمورد "نمک" و "روغن" از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدارک دیده شده است که مردم و صنایع غذایی گروه هدف آن هستند.
عبداللهی ادامه داد: صنایع غذایی باید جهت ارایه مواد غذایی کم نمک، کم چرب و کم روغن به بازار ترغیب شوند. به این منظور، حمایت از این صنایع غذایی لازم است تا بتوانند محصولات غذایی سالم و سلامت بخش به بازار ارایه دهند.
وی ضمن اشاره به مصرف بیش از حد نمک و چربی در کشور، ادامه داد: این درحالیست که مصرف بیش از اندازه نمک و چربی (روغن) عامل اصلی فشار خون بالا و بیماریهای قلبی - عروقی است. غذاهای چرب وسرخ شده و اصولا روغن، زیاد در رژیم غذایی مردم استفاده میشود و به همین علت، اضافه وزن، چاقی و سایر بیماریهای مرتبط با آن را در کشور شاهد هستیم.
عبداللهی به ارتباط بسیاری از بیماریهای غیرواگیر با تغذیه و همچنین روند رو به رشد چاقی در کودکان طی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: بر این اساس است که تنها سیری شکمی کافی نیست و سیری سلولی باید تامین شود. بنابراین منابع پروتئین حیوانی به عنوان منابع ریزمغذیها و انرژی هم مطابق با میزان توصیه شده باید تامین شود.
وی گفت: بر همین اساس بسیج بزرگ اطلاع رسانی درمورد "نمک" و "روغن" از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدارک دیده شده است که مردم و صنایع غذایی گروه هدف آن هستند.
عبداللهی ادامه داد: صنایع غذایی باید جهت ارایه مواد غذایی کم نمک، کم چرب و کم روغن به بازار ترغیب شوند. به این منظور، حمایت از این صنایع غذایی لازم است تا بتوانند محصولات غذایی سالم و سلامت بخش به بازار ارایه دهند.