به گزارش مشرق، مقامات استرالیایی در تازهترین اظهارات خود اعلام کردند: اشیاء شناوری که در آبهای سواحل جنوبیِ استرالیای غربی مشاهده شدهاند به هواپیمای مفقود شده مالزیایی تعلق نداشتهاند.
همچنین عملیات جستجوی زیردریایی در بستر اقیانوس هند در منطقهای که احتمال سقوط هواپیما می رود بدون یافتن هیچ سرنخی رو به اتمام است.
به گزارش ایسنا به نقل از یواسای تودی، در همین حال 50 نفر از بستگان مسافران چینیِ این هواپیما همچنان در مقابل سفارت مالزی در پکن دست به تحصن زدهاند.
زیردریاییهای شناسایی بدون سرنشین استرالیا تاکنون 95 درصد از منطقهای به وسعت 310 کیلومترمربع را در منطقه عملیاتی کاوش کردهاند اما تاکنون به هیچ شواهدی دست پیدا نکردند.
از سوی دیگر بنابر فرضیه مطرح شده از سوی «جان چاکمن»، مدیرعامل سابق یک کمپانی نفتی کانادایی مطرح و در روزنامه «میرور» منعکس شده، احتمال میرود هواپیمای مالزیایی عمدا یا سهوا توسط نیروی دریایی آمریکا سرنگون شده باشد و اکنون این کشور در حال سرپوش گذاشتن بر این اقدام خرابکارانه است.
وی افزود: این احتمال وجود دارد که نیروی دریایی آمریکا به صورت عمدی یا تصادفی این هواپیما را سرنگون کرده باشد و اکنون میتوان بقایای آن را در اعماق 6.5 کیلومتری اقیانوس پیدا کرد اما از آنجا که رسیدن به این عمق تقریبا غیرممکن است، آمریکا از عدم امکان پیدا کردن بقایای هواپیما حتی در صورت شناسایی محل سقوط آن، اطمینان خاطر دارد.
«نجیب رزاق»، نخست وزیر مالزی از انتشار گزارش اصلی از ماجرای جستجوی هواپیمای پرواز 370 مالزی طی هفته آینده خبر داد.
منبع: ایسنا