به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، يکي از انديشمندان اهل سنت شرکت کننده در اين کنفرانس در نشستي تخصصي ابراز داشت: از کودکي به ما ميگفتند؛ شيعيان قائل به تحريف قرآن هستند و قرآن موجود نزد شيعيان با قرآن موجود نزد اهل سنت فرق ميکند و مدام اين موضوع را تکرار ميکند؛ اما در پي مراوده با علماي شيعه و نشستهاي تقريبي روشن شد که اينگونه نيست.
وي ادامه داد: يکي ديگر از موضوعاتي که در همين راستا مطرح ميشود و بسياري از شبکههاي ماهوارهاي نيز بدان دامن ميزنند، موضوع مصحف فاطمه(س) است به طوري که ميگويند؛ قرآن شيعيان همان مصحف فاطمه(س) است که از آقاي واعظزاده خراساني ميخواهم درباره مصحف فاطمه(س) توضيح دهند.
آيت الله واعظزاده خراساني نايب رييس اتحاديه جهاني علماي مسلمان هم در اين زمينه اظهار داشت: در برخي روايات به مصحف فاطمه(س) اشاره شده و آمده است که پيامبر(ص) گرامي اسلام، اخباري از آينده مسلمانان را به حضرت فاطمه(س) فرموده بودند و از جمله مطالب اين مصحف، اين اخبار است.
وي افزود: در حال حاضر و در قرون اخير، نسخهاي از مصحف حضرت فاطمه(س) يافت نشده و تنها در روايات به آن اشاره شده است و قرآن موجود نزد شيعيان نيز، تفاوتي با قرآن نزد بقيه مسلمانان ندارد.
حجتالاسلام حسين حسيني از فضلاي حوزه هم در اين باره گفت: مشکل امروز جهان اسلام، بحث پيرامون مصحف حضرت فاطمه(س) نيست و بهتر است، علماي اهل سنت به صورت کاربردي و عملي وارد موضوع وحدت اسلامي شوند و در مباحث علمي خود به آراي فقهي شيعه توجه کنند، همچنانکه در حوزه علميه قم چنين است و توجه جدي به فقه مقارن انجام ميگيرد.