کد خبر 310814
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸

مریم یاوری کرمانی، روانشناس گفت: امروزه خانواده‌ها بیشتر وقت خود را صرف تماشای تلویزیون و سریال‌های ماهواره‌ای می‌کنند و با ورود فرهنگ بیگانه در بین اعضای خود با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، مریم یاوری کرمانی، روانشناس، گفت: برنامه‌های ماهواره‌ای از چنان تنوع و جذابیتی برخوردارند که بیننده را مجذوب خود می‌کند این تنوع و سرگرمی باعث می‌شود والدین و حتی فرزندان بیشتر وقت خود را به تماشای برنامه‌های مختلف بگذارند که در نتیجه موجب بروز وابستگی و حتی اعتیاد درآنها می‌شود.

وی ادامه داد: سریالهای ماهواره‌ای باعث الگوبرداری و همانند‌سازی در بیننده به خصوص نوجوان شده به طوری که با مشاهده شخصیت کاراکتر را در خود درونی کرده و به انجام و تقلید از رفتار و حرکات او می‌پردازد و در بیشتر مواقع موجب بلوغ زودرس در کودک و نوجوان آنها می‌شود.

کرمانی افزود: در دوره بلوغ غریزه جنسی فعال‌تر می‌شود و یک سری موارد که از سریالها گرفته در ناخودآگاهشان نقش بسته و برایشان مشکل‌آفرین می‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: صرف وقت زیاد برای تماشای سریالها در عملکردهای تحصلی و آموزشی کودکان و نوجوانان و حتی شغلی والدین تاثیر گذاشته و زمینه پس‌رفت آنها را فراهم می‌کند.

این روانشناس در پایان خاطرنشان کرد: کودک و نوجوان به بازی‌های گروهی و کسب مهارتهای اجتماعی نیاز دارد، تماشای مداوم تلویزیون باعث گوشه‌گیری انزوای آنها شده و بر اعصاب آنها شده و بر اعصاب آنها تاثیر می‌گذارد.

کرمانی همچنین نقش والدین را در انتخاب بهترین راه برای تفریح و سرگرمی فرزندان خود موثر اعلام کرد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس