به گزارش مشرق به نقل از فارس، سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در نشست رؤساي بانوان حزب مؤتلفه سراسر کشور که صبح امروز (پنجشنبه) در دفتر اين حزب برگزار شد، به تحولات اخير منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: تحولات اخير منطقه و همچنين پيش از آن فروپاشي شوروي سابق نشان دهنده مقدمات تحولات اساسي در دنيا است.
وي با بيان اينکه بيشتر کشورهاي آمريکاي لاتين خواهان ترجمه آثار انقلابي در کشورشان هستند، افزود: در بسياري از کشورها علاقه جدي به آثار حضرت امام(ره) و ديگر انديشمندان کشورمان وجود دارد که ترديدي نيست همه اين اتفاقات در اثر استقامت مردم ما بوده است.
حسيني بر همين اساس به دوران اصلاحات اشاره کرد که مسلمانان در ايام حج به ما ميگفتند که: شما از آرمانهاي امام(ره) دست برداشتهايد. اما تحولات بسيار خوبي از سال 84 به بعد و در دولت نهم و دهم در کشور صورت گرفت.
وي در عين حال به جنگ رسانهاي اشاره کرد که در آن رسانههايي همچون CNN و BBC سعي دارند حرکت مردم منطقه را به نفع خود مصادره کنند، گفت: وظيفه ما در مقابله با آنها بسيار سختتر خواهد بود چراکه آنها براي به دست آوردن اهداف خود به گونهاي رفتار ميکنند که از رفتن افرادي مثل مبارک و بنعلي خوشحال هستند در حالي که در واقع به اين شکل نيست.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه سخنان خود به بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر اشاره کرد و اظهار داشت: امسال همايشي تحت عنوان هاليووديسم برگزار شد که در آن از متفکران ضدصهيونيسم دعوت به عمل آمد تا تحليلهاي خود را در مورد فيلمهاي هاليوودي ارائه دهند که در اين همايش مباني فکري صهيونيستي به چالش کشيده شد.
وي با بيان اينکه فيلم و بازيهاي رايانهاي کشورهاي خارجي هدفدار بوده و تنها براي سرگرمي نيستند، گفت: کارتونهايي که ژاپن آنها را ميسازد، داراي همان مباني است که آمريکا و صهيونيسم دارند. از اين رو ما نيز بايد با برنامهريزي، عزم و اراده در اين راستا فعاليت کنيم.
حسيني بر همين اساس به دانشجويان کشور ما در مالزي و کشورهاي ديگر اشاره کرد که خوانندگان لسآنجلسي را براي اجراي برنامه به اين کشورها اعزام ميکنند، افزود: ما نيز در مقابل چند گروه هنري را به اين کشورها اعزام کرديم که همين امر موجب شد تا کارهاي آنها کساد شود؛ همچنين غرب در بحثهاي معنويت و عرفاني نيز وارد شده و سعي دارد افراد را به روشهاي گوناگون جذب کند.
وي به فيلمهاي اکران شده در جشنواره فجر امسال اشاره کرد و اظهار داشت: امسال فيلمهاي خوبي مثل جنگ 33 روزه، پاياننامه که مربوط به حوادث فتنه سال گذشته بود و فيلم اخراجيها 3 با رويکردي کاملا سياسي در بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر حضور داشتند.
حسيني در ادامه از اينکه فيلمهايي ارزشي مثل جنگ 33 روزه و اخراجيها 3 به موقع براي داوري به جشنواره نرسيدند، اظهار تأسف کرد و افزود: در مقايسه با دورههاي قبل فيلمهاي ارزشي بيشتر ساخته ميشود.
*براي شبکه ماهوارهاي من و تو هيچگونه مجوزي صادر نشده است
وي در خصوص اينکه گفته ميشود وزارت ارشاد به شبکه ماهوارهاي من و تو مجوز داده است، يادآور شد: اين موضوع از اساس نادرست است. اما به گونهاي تبليغات در اين زمينه به وجود آمد که حتي دادستان نيز موضعگيري کرد و خواستار مشخص شدن موضوع توسط وزارت ارشاد شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به برنامههاي وزارت ارشاد در کارهاي قرآني اشاره کرد و گفت: در سال گذشته منظومهاي از جشنوارههاي قرآني را ترسيم و در قالب فيلم کوتاه، نشريات قرآني و ديگر شاخه ها 22 رشته را تعريف کرديم که اميدواريم اين اقدامات در آينده به ثمر برسد.
وي با بيان اينکه بيشتر کشورهاي آمريکاي لاتين خواهان ترجمه آثار انقلابي در کشورشان هستند، افزود: در بسياري از کشورها علاقه جدي به آثار حضرت امام(ره) و ديگر انديشمندان کشورمان وجود دارد که ترديدي نيست همه اين اتفاقات براثر استقامت مردم ما بوده است.
حسيني در ادامه افزود: برخي کساني که در برج ميلاد براي تماشاي فيلمهاي دهه فجر حضور پيدا ميکنند، پايبندي کافي نداشته و يا آنگونه که انتظار ميرود، نيروهاي علاقهمند به فرهنگ و سينما نيستند.
وي با تأکيد بر اينکه فيلم پاياننامه يک فيلم ارزشي و سياسي است، تصريح کرد: برخي تماشاگرنماها با طرح و برنامه قبلي در سالن نمايش فيلم حضور پيدا کرده و از همان ابتدا شروع به هو کردن ميکردند که در واقع اين نشان ميدهد برخي افراد براي اعمال ديدگاههاي شخصي خود در جشنواره حضور مييافتند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينکه اقدام اين افراد در لحظات ابتدايي فيلم تنها به اين دليل است که کساني که براي ديدن فيلم آمدهاند آن را نگاه نکنند، يادآور شد: چنين افرادي در ايجاد اغتشاش و جنجال آفريني يد طولايي دارند.