به گزارش مشرق، دکتر مهران محسني در گفتوگو با ايسنا، افزود: ميزان بالاي قند نوشابهها همچنين موجب تغيير رژيم غذايي به سمت مصرف بيشتر مواد قندي ميشود.
وي ترکيبات فسفات موجود در نوشابهها را بزرگترين آسيب اين نوشيدني پرطرفدار دانست و افزود: مصرف نوشابه به همراه غذا، موجب دفع کلسيم ميشود که در بلند مدت به بافت استخواني آسيب ميزند.
وي دوغ را بهترين جايگزين مصرف نوشابه و سالمترين نوشيدني بعد از آب عنوان کرد و اظهار داشت: اين نوشيدني مغذي و پرفايده، داراي مقادير بالايي از کلسيم است.
اين عضو هيات علمي گروه کنترل غذا و داروي دانشکده داروسازي کاهش هيجان و آرامش را از حالتهاي مفيد بعد از مصرف دوغ نام برد و تصريح کرد: نوشيدن دوغ موجب ورود آب فراوان و همچنين انتقال املاح و ويتامينهاي شير به بدن ميشود.
محسني، ماء الشعيرها و دلسترها را به عنوان نوشيدنيهاي مفيد عنوان کرد و افزود: اين نوشيدنيها حاوي مقادير زيادي ويتامين و املاح هستند.
وي نوشيدن ماء الشعير و دلستر را براي افراد مبتلا به انواع سنگهاي کليه توصيه و اظهار کرد: نوشيدن اين مايعات موجب دفع مکرر مايعات از کليه شده و اين امر به خودي خود مانع از تشکيل سنگ کليه ميشود.