به گزارش گروه اجتماعی مشرق، دکتر غلامرضا کردافشاری افزود: از منظر طب سنتی، راههایی نیز برای تقویت دندانها و لثه وجود دارد مانند مالیدن پوست سبز رنگ گردوی تازه بر روی دندانها که آنها را تقویت میکند.
به گفته وی، استفاده از مخلوط عسل و نمک بر لثه و دندانها، مانع بروز زخم های دهانی و آفت شده و دندانها را سفید و جویدن کندر نیز لثه را محکم میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: عسل به خاطر دارا بودن کلسیم، فسفر و فلوراید برای دندانها و لثه مفید است، اثر جلادهندگی نمک برروی دندان ها نیز موثر است و برای حفظ صحت دندانها باید از مصرف شیرینی جات و ادویه جات و غذاهای تند به میزان زیاد پرهیز کرد.
کردافشاری با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ادامه داد: افرادی که معمولا دچار تلخی دهان، تهوع و بیاشتهایی هستند باید از شربتهایی مثل شربت انار، زرشک و سکنجبین استفاده شود.
وی اضافه کرد: کسانی که از برگشت اسید غذا از معده به مری رنج می برند، از فواید مصرف خاکشیر یک ساعت قبل از غذا و هویج پخته با روغن زیتون بهره مند شوند.
این استاد دانشکده طب سنتی، گفت: خاکشیر و هویج هر دو در تقویت معده و هاضمه نقش دارند که البته نقش مثبت روغن زیتون نیز در تسکین بازگشت غذا از مری به معده نباید غافل شد.
کردافشاری بیان کرد: اگر علت بوی بد دهان رطوبت و مواد فاسد ریخته شده از مغز است، باید از خوردن غذاهای ترش و نفاخ پرهیز کرد و نیز مصرف موادی از قبیل بادام جهت تقویت مغز باید مدنظر قرار بگیرد.
این متخصص طب سنتی در پایان گفت: اگر علت بوی بد دهان، بیماریها و عفونتهای ریوی باشد، باید اقدام درمانی مقتضی صورت گیرد.
به گفته وی، استفاده از مخلوط عسل و نمک بر لثه و دندانها، مانع بروز زخم های دهانی و آفت شده و دندانها را سفید و جویدن کندر نیز لثه را محکم میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: عسل به خاطر دارا بودن کلسیم، فسفر و فلوراید برای دندانها و لثه مفید است، اثر جلادهندگی نمک برروی دندان ها نیز موثر است و برای حفظ صحت دندانها باید از مصرف شیرینی جات و ادویه جات و غذاهای تند به میزان زیاد پرهیز کرد.
کردافشاری با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ادامه داد: افرادی که معمولا دچار تلخی دهان، تهوع و بیاشتهایی هستند باید از شربتهایی مثل شربت انار، زرشک و سکنجبین استفاده شود.
وی اضافه کرد: کسانی که از برگشت اسید غذا از معده به مری رنج می برند، از فواید مصرف خاکشیر یک ساعت قبل از غذا و هویج پخته با روغن زیتون بهره مند شوند.
این استاد دانشکده طب سنتی، گفت: خاکشیر و هویج هر دو در تقویت معده و هاضمه نقش دارند که البته نقش مثبت روغن زیتون نیز در تسکین بازگشت غذا از مری به معده نباید غافل شد.
کردافشاری بیان کرد: اگر علت بوی بد دهان رطوبت و مواد فاسد ریخته شده از مغز است، باید از خوردن غذاهای ترش و نفاخ پرهیز کرد و نیز مصرف موادی از قبیل بادام جهت تقویت مغز باید مدنظر قرار بگیرد.
این متخصص طب سنتی در پایان گفت: اگر علت بوی بد دهان، بیماریها و عفونتهای ریوی باشد، باید اقدام درمانی مقتضی صورت گیرد.