کد خبر 322244
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶

افرادي که مصرف بالاي ميوه و سبزي دارند، کمتر دچار بيماري هاي مزمن مي شوند.

نتايج بررسي هاي جديد نشان مي دهد، مصرف فراوان ميوه و سبزي هاي تازه و غلات سبوس دار، مانع از بروز بيماري هاي مزمن مي شود.

اين تحقيق که توسط دانشگاه اديلايد انجام شده است براي نخستين بار ارتباط بين برنامه غذايي و يازده نوع بيماري مزمن از جمله کم خوني، فشارخون بالا، ديابت، آرتريت، هپاتيت، بيماري قلبي عروقي، آسم، سکته مغزي، شکستگي، کلسترول بالا و سرطان را بررسي مي کنند.

نتيجه اين بررسي نشان مي دهد، افرادي که مصرف بالاي ميوه و سبزي دارند، کمتر دچار بيماري هاي مزمن مي شوند.

اگرچه ارتباط بين تغذيه سالم و پيش گيري از بيماري ها امري ثابت شده است اما اين اولين بررسي است که نشان مي دهد تغذيه ناصحيح در بروز بيماري هاي مزمن نقش دارد. طي تحقيق ۵ ساله روي بيش از هزار داوطلب چيني، مشخص شد آن دسته از داوطلباني که به طور متوسط روزي ۵۷ گرم ميوه مصرف مي کردند دچار بيماري مزمن نشدند.

همچنين داوطلباني که علاوه بر گندم و برنج، غلاتي چون جودوسر، ذرت، ذرت خوشه اي، چاودار، جو و ارزن نيز مصرف مي کردند، شرايط جسمي بهتري داشتند. زيرا اين مواد غذايي، سرشار از فيبر است. مصرف روزانه مواد مغذي چون آهن، منيزيم، فسفر، ويتامين C، پتاسيم و ويتامين B1 در حفظ سلامت بدن نقش موثري دارد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: خراسان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس