وی عنوان داشت: این در حالی است که دولت انتقالی که جایگزین مرسی شد، توانست به خواستههای میلیونها مصری جامه عمل بپوشاند که اعتقاد داشتند انقلاب در مسیر نادرستی حرکت میکند.
اوباما گفت: زمانی که روند تغییرات مسالمتآمیز در تونس و مصر در سال 2011 آغاز شد، آمریکا گزینه حمایت از کسانی که خواهان تغییر بودند را انتخاب کرد و ما دست به این کار زدیم و ما میدانستیم که روند تغییرات دموکراتیک دشوار خواهد بود، اما جوامعی که مبتنی بر اصول دموکراسی هستند، قطعا دارای ثبات و آرامش بیشتری خواهند بود.
رئیس جمهور آمریکا افزود: عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور جدید مصر تعهد داد که به آزادیهای اساسی برای مصریها احترام بگذارد و به گونهای کشور را اداره کند که تمامی گروههای سیاسی را در نظر داشته باشد و این مسالهای است که آمریکا از آن استقبال کرده است. واشنگتن تلاش کرد تا از هیچ گروهی در مصر حمایت نکند و تلاش واشنگتن بر این امر بود که هر دولتی را که متجلی اراده ملت مصر باشد و دموکراسی واقعی را به رسمیت بشناسد، ترغیب و تشویق کند.
اوباما عنوان داشت: آمریکا برقراری روابط سازنده خود را با دولت جدید مصر که از منافع اصلی همچون مبارزه با تروریسم و اجرای معاهده صلح میان مصر و اسرائیل حمایت میکند، حفظ خواهد کرد و ما کاملا از پیشرفتی که مصر در عرصه حمایت از روند دموکراسی به دست آورده است، حمایت خواهیم کرد.