کد خبر 343197
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۹

رئیس پلیس فتا با اعلام این خبر و با بیان اینکه ۲۳ میلیون نفر از کاربران جوان هستند، گفت: باید به امنیت فضای مجازی توجه کرد. پلیس ایران برای انتقال تجربیات و آموزش مبارزه با جرایم سایبری به سایر کشورها آمادگی دارد.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، سردار کمال هادیانفر در حاشیه دومین کارگاه آموزشی منطقه‌ای همکاری‌های بین‌المللی برای مبارزه با جرائم سایبری در جمع خبرنگاران با اشاره به بومی سازی تجهیزات جهت مبارزه با جرائم سایبری گفت: در پیشگیری و مبارزه اجتماعی با جرائم سایبری پلیس فتا گام‌های موثری برداشته است

وی با اشاره به فرهنگسازی‌های انجانم شده جهت توسعه فضای سایبری سازمان‌ها اظهارداشت: قدرت کشف جرائم سایبری در کره جنوبی در سال 2013، 20 درصد ودر آمریکا بین 17 تا 20 درصد ولی در ایران بیش از 65 درصد است.

سردار کمال هادیان‌فر با بیان اینکه سازمان UNODC انحصار مدیریت اینترنت جهان را که امروز به ابزار استعماری امریکا تبدیل شده خارج کند، اظهارداشت: در هر 12 ثانیه یک نفر قربانی جرائم سایبری در دنیا می‌شو و در سال 2013 برابر آمارهای بین‌المللی جرائم سایبری 113 میلیارد دلار به طور مستقیم به جامعه جهانی هزینه تحویل و متخلفین این جرایم 388 میلیارد دلار کسب کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال 2013 سازمان‌ها و شرکت‌ها به طور میانگین مورد 112 حمله سایبری موفق قرار گرفتند، افزود: عده‌ای از سودجویان از این فضا برای درس و آموزش استفاده می‌کنند.

هادیان‌فر با بیان اینکه آنچه که مردم از فضای وب می‌بینند تنها 4 درصد آن است، گفت: 96 درصد وب را لایه‌های زیرین تشکیل می‌دهد و سودجویان و مجرمان نیز در این لایه‌ها فعالیت می‌کنند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: نسیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس